Trött och sliten....

 Vaknade upp med Tamar vid min sida under täcker till någon psyko dröm om att nån hade täppt igen rutschkanan på badhuset. Så jag fastna där medan vattnet fylldes på. Jag var livrädd att Orhan skulle åka efter mig och knuffa ner mig under vattnet.

 Jag säg då det...

 Annars har den här dagen bara börjat. En lång lördag att se fram emot.
 Igår somnade jag som en stock före tolv. Jag var astrött. Väcktes av ett sms från Orhan vid tolv och började skaka. Har aldrig varit med om något liknande. Antingen var jag så fruktansvärt trött. Eller så är jag tokig!
 
 Gick ju upp sju igår  morse så... helt unikt är det inte att vara trött på kvällen då. Orhan kom dock tjugo i åtta så dagen blev inte lång och seg. Vi tramsade runt. Orhan somnade. Jag med lite... hehe Vi skrev varsin ordlista på svenska/romani till varandra. Vi måste ju ta tag i att lära oss varandras språk. Men.. Orhan kunde redan 95 % av sin lista så sket i att ta med den hem. Jag kunde 5 % av min.... det lilla jag lärt mig från att lyssna på alla romer i Älgarås. Vilket inte var många av de orden han skrev upp.
 Ska bli kul att lära sig ett nytt språk. Så det är väl det jag får satsa denna dagen på! ;) Så jag kan impa på Orhan!

 Igår fick jag ju träffa Pia också som kom till kyrkan. Mycket trevligt. Många skratt och prat om jobb. Haha... som alltid i en arbetslös liv. Och när man inte träffas så ofta är det väl det man har gemensamt! ;) Men kul var det! :)
(Gamla bilder från kyrkan.. 2 år tror jag. Om ni inte ser att jag är ovanligt blond!)

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0