En dag med Pia!

Full fart... somnade slagen hemma efter att ha ätit gammal pasta. Fruktansvärt trött var jag. Vi gjorde inte särskilt mycket. Eller inget särskilt hårt heller. Men det vi gjorde lyckades vi klämma in på en inte så lång tid! XD
Vi var på två loppisar: Pia fyndade en hel del. Jag mest ångrar att jag inte ens frågade om priset på Kalle Anka pocketsen!!!
Badade i Sisjön: Oljiga kroppar som vanligt. Ganska kallt vatten!
Promenerade i min trädgård: Något jag och Pia gör jämt när vi träffas hos varandra. Promenerar i varandras trädgårdar eller tittar på krukväxter och diskuterar! XD
Plockade nejlikor vid järnvägen: Värsta fältet. Plockade där tidigare i år och avslöjade för Pia. Vi skulle dit. Så vi promenerade genom nässlor och tistlar. Gömde oss för tåg och plockade!!!
plockade andra blommor att sätta i trädgården: När vi ändå var igång så.. Vilda blommor. Eller förvildade trädgårdsväxter är alltid roligast att ha i trädgården!
åt på cafe och hade allmänt trevligt tillsammans! :)
När jag kom hem satte jag snabbt blommorna i rabatterna innan jag och åt och somnade.
Sov på tok för länge så jag antar att det blir mera problem för mig i natt. Men det börjar bli en vana.
Ska dock försöka fixa bästa förutsättningarna för att somna som en klubbad säl! ;)
En bra dag idag! :)

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja det var en väldigt lyckad utflyckt. vi måste varit väldigt effektiva för jag tycker att vi hann med på mycket under några få timmar. men om du vill ha kalle anka pockets kan jag säkert skramla fram några här hemma. det är ingen som kollar i dom ändå. dom kan du ju få med om du och orhan kommer och hälsar på ;)

2011-07-30 @ 22:20:37
Postat av: orhan

När vi går då baby?;)

2011-07-30 @ 22:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0