Dag 22 - Någon jag ser upp till.

 Uj uj uj...
 Skulle jag välja nu snabbt som bara den så måste jag nog ta Jesus. Eller jag önskar det vore Jesus. Men jag vet inte. Ser upp till honom? Vad skulle det betyda. Han är ju... en Gud?


 När jag var liten var det enkelt. Jag såg upp till mina "lite coolare" kompisar. (som helt enkelt hade högre status i klassen) Eller till min übercoola pappa som var bäst av alla i alla sporter och spelade gitarr jättebra!!! Även mamma. Jag ville måla som henne när jag var liten!
Tror jag till och med såg upp till syrran som så lätt skaffade vänner och gjorde tokiga saker så lätt!

 Kanske hör man någon story ibland om någon som gjort något och jag känner att, ja, så skulle jag också gjort. Så skulle jag också vilja göra med mitt liv.


 Men näe... jag kan inte hur hårt jag än tänker komma på någon som jag tycker är det ultimata exemplet för mitt liv! Det enda som jag just nu får i mitt huvud är Lady Gaga. Bara för att jag tycker det är så fräckt att vara annorlunda. Inte försöka se så fruktansvärt snygg ut hela tiden!!! haha XD Men om jag sa att jag såg upp till henne skulle jag skrämma mig själv! Näe. Hon är inte den perfekta människan!
(Bilden är från min och kusinernas lady Gaga fotoshot! hehe)

 Nej! Jag ser inte upp till någon! Jag är den jag är och jag gör så gott jag kan!
 Jesus är nog det mest ultimata svaret. För det kan jag svara utan att känna att han gör något jag tycker är fel!

Kommentarer
Postat av: farmor

Jesus är det bästa valet,, Petra du är värdefull KRAM

2011-03-13 @ 16:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0