Blommor och bankärenden!

Betalade just min första räkning via internet och kände mig vuxen! haha.. Kände mig nästan det redan då jag och Orhan knallade in på banken för att fixa till internetbanken så jag kunde betala räkningar.
Kände mig också nästan lite nygift när vi fixade bankärenden tillsammans och bankkvinnan önskade oss lycka till med livet! haha XD
Har varit en trött dag.
Cyklade iväg till Älgarås igår och hämtade Orhan. Han var mer trött än jag pga jobbet. (det var faktiskt inte så jobbigt att cykla dit. Måste börja cykla mer!!!)
PÅ vägen dit upptäckte jag vilken skillnad det är i naturen när man kommer ner från Slätteberget. (hela 50 meter över havsytan mot 22 i Töreboda, säkert nåt liknande i Älgarås)
I alla fall.. där blommade alla möjliga växter som inte alls kommit igång i Slätte. Det fanns blommor som inte ens existerar i Slätte. Och liljekonvaljer överallt. (det finns, men det var många här. Älskar Liljekonvaljer!!!)
Känner skarpt för att köpa oasis och göra ett blomsterarrangemang bara för skojs skull. Nu när det finns lite blommor! :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0