När Petra försöker vara vacker!

Kollade igenom en episod av top model under dessa två dagar... illa. Kollade nästan hela dagen idag... så intressant är mitt liv.
 Avslutade det hela med att sminka i alla fall.
 Fotade mig själv och mycket roligare än så blev det inte. För det är inget kul att sminka när man har så kassa färger och saker. (Sen ska jag ju inte påstå att jag kan heller haha)
 Det är inget kul att fota sig själv... Bra blir det inte heller...

 Just nu har ju farföräldrarna upptagit datarummet så får se om det blir nåt redigerande idag! :P För det är kul.. ibland så tycker jag att trots att jag tagit helkassa bilder på mig själv med dålig makeup, ljus och vinklar... (för jag fattar inte hur man ska bära sig åt) Så... kan det bli ganska bra i slutändan... Gaaaaanska....



 (Sen så har vi ju alltid så hög kontrast på våra datorer så när jag ser bilderna på en normal ser de pinsamt redigerade ut... sånt är livet. Men jag får vara nöjd för stunden! haha :P)


 Nu ska jag strax gå till duschen. Om jag inte skulle ta och springa först. Börjar bli mer och mer sugen på att på riktigt få tummen ur och bygga lite muskler! Jag sitter ju bara. JAG BARA SITTER!!! Varför???
 Om jag ska gå hemma kan jag väl i alla fall... bli muskulös!!!!

Kram
Tror by the way att jag ska börja göra mer tuperade frisyrer. Syns inte så bra på bilden. Men att ställa upp luggen är ju lustigt!!! Göra små bollar! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0