En dag med Pia! :)

 Sitter och småfryser. Med dubbla cardigan. Önskar min filt var här. Jag är på tok för trött i benen för att gå upp och hämta den.

 Har faktiskt motionerat på hög nivå idag. En cykel med dåliga växlar. Ett antal kilometer. Hemskt!!!!
 Efter att ha cyklat lite mer än halvvägs på treans växel (av 18) Så blev jag vansinnig. Motvind var det också. Jag klev av cykeln och började med våld gå på växlarna och lyckades få in 11 i stället! Inte det ultimata. Skulle vilja ha lite högre. Men klart bättre! :)
 Dock var jag redan trött. 
 En gubbe skrattade åt mig. Och en dum räv hörde inte att jag kom utan lekte på vägen tills jag bara var en bit från den. (för att ja cykla så långsamt)

 Väl där satt Pia och väntade på mig redan utslagen. Vi gick ner till sjön och spelade spel, åt pizzan jag gjort och kröp ihop under en gran och småpratade medan regnet föll.
 Sen började galenskaperna. VI tog kort. Oj vad vi tog kort. I alla möjliga vinklar och vrår. Regnet föll. Men det gjorde inget.
 Både hennes och min mamma frågade om vi inte frös. Det var tydligen vara 3 grader varmt. Men vi frös inte! XD

Innan regnskuren kom cyklade vi hemåt! :) Hann nästan hem. När det var knappt en kilometer kvar så kom regnet. Jag blev blöt och nu fryser jag! Typiskt!

Kram

Bjuder på några av bilderna! :)
Eller ganska många bilder... :P






:)


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag tänkte på dig när det började regna igen. Jag hann precis svänga in till vår trädgård när den regnskuren kom. Men roligt hade vi i alla fall! :)

2011-05-03 @ 20:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0