Dagledigträffen! :)

 Oj vad det har hänt mycket nu på sistone. Men jag skriver ner det... dag för dag... händelse för händelse...
 Så... Onsdag:

 Då var det alltså dags för att visa upp arrangemang på dagledigträffen. :) Var otroligt spännande. Först dagen då det skulle ske blev jag alltså nervös när jag puttrade iväg mot Finnerödja! (sån e jag!)
 Det gick bra. Jag var mycket tyst. Men det var gruppen också. Försökte prata. Försöka berätta men när jag såg på Orhans videor (han hade filmat mig) skämdes jag lite. Oj vad mycket tyst tid.
 Men vad ska jag snacka om medan jag täcker och täcker!!! Berättar vad jag gör. Och sen???
 Hade ju varit kul om publiken vågat ställa frågor eller pratat med varandra samtidigt. Så mycket skönare stämning. Men men...
 Fick mycket beröm för mina kreationer och till och med en förfrågan om brudbukett till i sommar! :) får se om det blir av! ;)

 Dekorationerna lottades ut....Och sen var det slut. Var en trevlig dag! :) Jag fick skapa och visa upp mig...
 Sedan bar det hem med Orhan för att fixa inför kvällens äventyr!!!


Blev bättre än jag trodde. Kanske inte helbäst på bilden! :( (tagen med mobilkamera) men... trots att färgerna var emot mig så blev den fin. (enligt mig) Ska göra mer arrangemang med manschett! ;)

 
Mitt näst största! :) Blev också bättre än jag trodde. Detta är baksidan dessvärre. Men där ser man var som händer när man står bakom arrangemanget och gör det mot publiken haha :P Man kan nog se det från alla håll. Lika fint! :)


Självklart valde jag en bild på baksidan av detta arrangemang också. Valde bilder lite för fort från Orhan ser jag. Men ni ser ju på den första bilden med alla tre! :)
Detta blev galet enligt mig. Vint och snabbt gjort. haha :P Men... de andra gillade det. Var ju mycket blommor så! ;)


DÄR sätter man blomman!
Så tydlig är jag som lärare! ;)

Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det blev ju jättebra arrangemang. Å tänk att du hade valt dina mest förtroendeingivande byxor! Fast de syntes väl knappt under bordet?!!? TokFia. Men jag älskar dig ändå!

2011-05-16 @ 19:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0