Aldrig trött!

Försöker sova... eller jag la mig och såg film. Men jag måste ha startat tidigt när filmen är slut redan ELVA! suuuuck.
Nu ligger jag här. Är hungrig såklart. Trots att jag åt aaaasmycket till kvällsmat. Förstår inte vad som är fel på mig. Att bli hungrig så här. Det skrämmer mig. Inte kunna sova. Det är tråkigt. Jag är inte alls trött! Inte det MINSTA!
Två nätter i rad nu har jag lagt mig och somnat typ 3-5... Vaknar nio. Utan att vara trött. Klarar dagen med bravur och på kvällen är jag fortfarande lika pigg. Full med energi att göra något. Om jag haft något att göra.
Äta?

Filmen jag såg på, Coraline, var typ en tecknad skräckfilm. Lättsmält skräckfilm. Kanske man inte ens kallar det det. Fantasy? Spänning. Jag gillade den i alla fall. En flicka som får en docka  som ser ut som henne och upptäcker en värld där en mamma vill sy in knappar i hennes ögon för att få älska henne.
Gulligt!?
Men det här suger. Jag känner mig inte alls stressad som man kan göra när man känner att man måste sova. Eller ska vakna upp till något kul. Jag menar... praktik? Plus att jag är så oförskämt pigg så det är väl ingen panik på att somna än. Jag orkar ju ändå upp!

Jag LOG till och med när jag vaknade idag. Precis som om någon skämtade om att jag skulle upp! Det kändes som jag var med i en komedi! Folk skrattade åt mig!
Dagen gick assnabbt. Det är som idag bara var en drömvärld?

VAD ÄR DET MED MIG?
Man ska inte vara pigg efter att ha sovit några timmar bara! Man ska inte vara pigg hela natten!!! Dagar ska inte bara flyga förbi när de är ospecielle och man ska VERKLIGEN INTE VAKNA GLAD!!!!
BLI TRÖTT NU DUMMA HUVE! BLI TUNG NÅGON GÅNG IRRITERANDE KROPP! BLI GRUSIGA SKIT-ÖGON!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0