Banankaka!1 :(

Sitter och tuggar på en banankaka. Vilket är ganska hemskt för jag gillar inte banankaka. Men när jag vaknde i morse... ehm på förmiddagen. så hade vi inget att äta. Hittade en banankaka. Suckade och kokade kaffe.
Då kom min hjärna fram till att jag skulle göra makaroner istället. Så det gjorde jag. en stor portion. Lite för stor. Blev oerhört mätt och fick tvinga i mig.
Men nu har jag min banankaka här. Har jag tagigt fram den från kylen. skurit en bit och tagit en tugga får jag stå mitt kasst. Tack och lov för kaffe att skölja ner den med!!! XD

Just nu är det fullt med talgoxar utanför fönstret. de letar efter kryp som sover på verandan. Tycker de är lite gulliga när de ställer sig på tå och sträcker sig mot ett hörn. Eller hysteriskt fladdrar runt i taket.
Tur tamar inte är i detta rum just nu. Hon skulle vara hysterisk!!!

Skulle försökta ta en bild med datorns kamera. Men just när jag skulle ta kort stack 80 procent av dem. Dock tror jag man ser en stå på brädan rakt fram och en flyger precis ovanför i krukväxten! Sen sitte de några borta vid cykeln men glöm er dröm att se dem!

Vad ska man hitta på en ledig dag som denna då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0