Svar till Amelia!!!

Tänkte medan jag skrev förra inlägget. Säkert kommer någon fråga nu. "Vad är det i paketet!?"
Eller tro att jag håller på med dirty busines! haha... eftersom jag inte "vågar" yttra vad som är i!

Och redan tre sekunder efter att jag lagt ut inlägget. Vad får jag för kommentar???

Svar:
Kära lilla nyfikna kusin. Som du säkert har märkt trots bristen på snö och kyla så lackar det mot jul. Det är ännu inte december men en månad går snabbt.
Inför julen brukar en del människor ge varandra små klappar. Det handlar inte då om en klapp på kinden eller på rumpan utan små gåvor inslagna i finaste papper (även ibland tidningspapper) och med ett litet rim utanpå. Som en tradition för att hedra någon gammal snubbe...
Även jag kan ibland falla för denna tradition. Köpa en liten gåva. Dock inte alltid eftersom jag tycker det är lite påtvingat. Men hittar man den perfekta gåvan så gör man.
Ibland finner man dessa via internet. Eller det gör jag nästan jämt eftersom man då slipper lyfta på fläsket och bege sig ut bland julreor och galna handlare. Utan enkelt kan leta runt och hitta märkliga saker borta på helt annan ort. Ibland kan det till och med vara billigare.
Dock kan jag då inte yttra här om vad detta paket innehåller, vilket jag tror även du kan räkna ut, då jag inte säkert kan veta om denna person som ska få paketets innehåll kommer läsa här. Det vore ytterst tråkigt. För då vore det ju ingen överaskning alls om jag får uttrycka mig på det enkla sättet!
Jag hoppas svaret var till belåtenhet och att du ändå vill fortsätta läsa min blogg. Även om jag kanske aldrig kommer skriva här vad som var i den där lilla papperspåsen, förutom lite reklam från företaget! ;)
Ha en underbar dag och kram på dig kära kusin! <3


Kommentarer
Postat av: Amelia

Äntligen stillade du min nyfikenhet! Som jag har grubblat xD Svaret var vekligen till belåtenhet och jag tänker absolut fortsätta läsa din blogg ;)

Kram!

2011-11-19 @ 16:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0