Showen!!! :D

Ligger i sängen och är allmänt mör. Vilken dag!!!
Började med att jobba och blev bara mer och mer stressad. I slutet la jag ingen passion alls i vad jag gjorde. Blev inte alls lika detaljrikt som planerat. Men det fick duga! Var ju tvungen att hinna duscha, äta och göra mig fin också! :P

Så fort jag kom tillbaka från lunchen blev jag skickad till stylisterna med mina modeller utan att egentligen veta vad jag skulle säga till dem. Kände mig så dum. De talade övertydligt till mig och jag kände mig allmänt dum och nertrampad. Men jag förstår dem. De var stressade. De hade jobbat hela dagen och skulle styla flera modeller! det var folk överallt.
Slutade med att de gjorde allt medan jag rusade runt och sa hur de skulle göra. Bra. De gjorde ju säkert frisyrerna hundra gånger bättre än vad jag  skulle ha kunnat.
Jag fick dock fästa vissa hattar själv! :P

 

Sminket blev jag inte alls nöjd med. Ville ha excentriskt och fick svart. Ville ha galet och fick mer svart och orange under ögonen.Hahah XD Jaja.. det kanske såg bra ut på långt håll. Men inte i närheten av hur galet jag drömt om att ha det!

Sedan stod jag där bakom i omklädningsrummet och skojade, fixade med detaljer och höll på. 2 timmar bara rusade förbi och jag frös inget alls. trots att jag bar linne. Och mina modeller skakade av köld! XD
Jag kan inte beskriva hur stolt jag kände mig när mina modeller gick där medan konferenciern ropade namnet petra Sundqvist.

Sedan gick jag själv upp där också. tillsammans med mina små män som lett modellerna. Kände mig så bra!
Låter lite ego. Men man känner sig bra när man går på en catwalk! XD haha Särskilt med två små pojkar i skjorta bredvid sig! haha ;)

Eftersom jag skulle upp på scen blev jag plötsligt snabbstylad. Fick håret tillrufsat och en lustig fläta i bak! XD haha.. snabbt gick det i alla fall!

Städade hela kvällen. Allt var plötsligt över! tomt blev det. Nu bär det av hem. hem till arbetssökandet...
(Ska se om jag får tag på fler bilder från själva showen.)

Kommentarer
Postat av: alida

DU ÄR GRYM!

2011-10-06 @ 01:34:34
URL: http://alidacarlmans.blogg.se/
Postat av: sara

Så otroligt duktig du är Petra!..Så synd bara att jag inte kunde komma..Kramar

2011-10-06 @ 14:22:26
Postat av: Anna

Det blev ju fantastiskt läckert. Inte så mycket matmissbruk heller... bra för mormor!

2011-10-14 @ 22:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0