The three musketeers!

Igår var jag och Orhan på bio. Jag skulle vilja påstå gårdage var rätt bra. Vi gjorde något nästan hela tiden.
Utförde lite ärenden åt hans familj. städade mitt rum och fick i ordning min garderob och ut min byrå. (till Orhans stora o-glädje!!!)
Vi gjorde middag och åt med min mor och sedan for vi på bio efter att ha gjort nutidsorienteringen mamma tagit med från skolan. Jag var inte överdrivet duktig!

Vi såg på The three musketeers...
Den var rätt bra. Tycker att actionen blivit så maffig på senare tid. Förr var det liksom normal hastighet och lite slowmotion just när någon föll av ett slag.
Nu.. ojoj. Plötsligt ökas farten bara för att få aaaaslångsamt. Det får nästan det hela att se vackert ut i stället för obehagligt. Eller de beror väl på vad som händer. Jag tror inte jag behöver se någon få halsen uppskuren i närbild i slowmotion! :P
I den här filmen var det väl mest speciellt när den överdrivet sexiga Milady hoppade runt och sparkades i sina stora klänningar.

Tyckte även det var lite smålustigt att Orlando Bloom spelade en skurk och ganska osmickrande man. haha.. Men han gjorde det bra. Bättre än sina fina hjältar och ödmjuka roller, då jag har lätt att bli smått irriterad!!

Men filmen var bra. Lagom mängd humor, action och kärlek! Kunde inte hålla mig för att le stort när den löjliga lilla barn-kungen var så lyckligt kär i sin drottning! :P
Filmen var i 3d såklart! Det kommar man ju knappt undan från nu för tiden!
Förut kunde man knappt se det i skövde och nu slipper man inte ens. Snart blir det väl 4D (När man även får känna filmen. såsom lukt, kyla, vibrationer osv) för hela slanten. Spy kids visades som det. Men det är ingen film jag skulle kämpa mig igen på bio bara för att få uppleva 4D. XD

Satt hela filmen och funderade på mannen som spelade Rochefort. Fick för mig att han var svensk. Han kändes så familjär. Hans accent var härifrån. allt stämde. Såg först nu att det var danska Mads Mikkelsen. XD Såklart!!!


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0