Saknad och irritation!

Gick ut en sväng och plockade nypon. Eller jag tänkte plocka nypon men någon annan pellejöns hade plockar? vem i hela friden plockar nypon uta
nför televerket vid vägen till sin nyponsoppa???
Tss tss.. människor finns det till allt!?

Hur som helst fick jag en trevlig liten prommis. brukar gå ut på nätterna och genom byn. Det är mysigt. Och trots den sena timman möter jag ibland på grannar som är ute. Mekar med bilen (?), kommer hem. Och så är det lite mysigt att se nattsuddare  sitta uppe men ljus tända inne i huset. :) Eller skratta åt folk som har stor tv så jag kan stå utanför och titta på tv jag med! (får man titta in genom grannars hus. Är ju typ omöjligt att låta bli om enda ljuskällan är där. Särskilt om de har en tv på 2 meter!)
Träffar ju också på en och annan katt eller groda.

Var lite kallt idag dock. Och det är mörkt nu! Snart vinter ey!
Bara två dagar kvar tills jag drar. I morgon gäller det att plocka det sista. Sedan ska jag på våran lilla barnsamling i kyrkan och vara trevlig ledare!
på kvällen kommer orhan. Då ska jag pussa honom! För jag är säker på att jag kommer sakna honom. Så jag får ont i magen. Han kommer nog sakna mig. Och jag vet av erfarenhet att vi kommer bli irriterade och arga på varandra. Vi saknar varandra, Och den ena personen blir ledsen och irriterad för att den andra är arg och irriterad.
Allt bra märkligt... (när två aggressiva själar möts...)

Blommor

Från 2an på gymnasiet!

Snackade med chefen, till den butik som ska sponsra med blommor till mig under showen, idag. Lycksele handelsträdgård. Där har jag minsann praktiserat.
Var nästan säker på att jag skulle få nej till vissa av de blommor jag önskat. Och det blev just dem jag tänkt. Men vissa överaskande. Kanske är det för att det är mer norrut. svårare eller dyrare att få tag på blommor?
Jag klarar det liksom. Nu har jag ju något att fundera över. Något mer värt att fundera på. Saker jag kan fixa! Det gör mig inte nervös alltså!
Men nu lyckades varenda blomma som går att böja eller hänga försvinna!!!
Otur? Vi försökte båda tänka. Jag kom på murgröna och det skulle jag få massa av sa han. Men lite lite blommor i det. Jaja... det löser sig på något sätt.

Försökte tänka grönsaker och pappa kom med förslaget dill. Till och med pappa kan överaska med sina floristiska sidor! XD Dill går väl att böja... tror jag!?
Får se när jag kommer upp. Oftast brukar det ordna sig med blommor. När man ser dem. Man beställer nästan alltid för mycket!

Den lilla rosa!

Jag vet att så många av er därute funderar. "Men hur ser Petras nya dator ut? HUR ser den ut?! Låtom oss få beskåda den billiga dator Petra lyckades slå klorna i!!!"
Jag vet också att ni är alldeles för blyga för att yttra detta så nu ska jag helt spontant lägga ut den lilla vackra skapelsen.

varken jag eller Orhan älskar färgen. Ingen av oss har någon större längtan efter att vistas in public med den. Dock ska jag resa till Lycksele och använda den här som sällskap på den 18 timmar långa sitt-resan! Alltså skiter jag i om den är rosa. Skulle det kännas lite pinsamt kan jag bara säga i mitt inre. Den var billig, den var billig, den var billig!

Eller så låtsas jag för en dag att jag är en rosa tjej! På med push-up och hudfärgat läppstift liksom!

 

(datorerna har fått namnen. Piccolo och Grande= liten och stor, på mixade latinska språk!)


...

När Petra målar fotboll...

Vissa dagar går i sträck/streck!

Full fräs! Vaknade tio trots att jag hade alarm nio. Tamar sov lika länge. Vi är så lika hon och jag.
Vi åt frulle! Hon åt friskies, jag åt... spaghetti. I brist på annat.
Vid elva traskade jag över till min väninna medan Tamar sprang runt i vinden och reste ragg.
Där hjälpte jag till att städa kapellet. Hjälpte till och hjälpte till. Tjugo minuter senare var det klart och jag hade knappt använt musklerna.
Vi drack te och kaffe och pratade om våra djur.
Avslutade det med en prommis med alla hundar och sedan drog jag till orhan för att överlämna bredbandet och prata taktik om framtiden.
Vi kom inte fram till så mycket förutom det som alltid slår oss i ansiktet. Nanan, går inte!

Lyckades få med mig Orhans telefon hem och kämpade frenetiskt med hjärnan om hur jag skulle få den till honom igen. Försökte få tag på hans päron men eftersom jag fortfarande har den antar jag att jag inte gjort någon skillnad!

Kom hem och hämtade posten med Tamar som kom rusande till mig när hon såg bilen. Sedan satte jag genast igång att diska lite smått och baka pizza. Pizzan blev klar precis klockan fem.
Ingen rast och ingen ro. Har fortfarande inte diskat klart och har ännu inte hunnit spela sims vilket mamma kommenterade när datorn inte var på än.
"Har du inte spelat sims!??"
Nu sitter jag här. Ska strax återgå till disken och... få den gjort. Sen.. SEN. Ska jag se om jag inte gör något alls!

På tal om överskriften. Blev lite förvirrad i om hur det stavades. Om man menade ett streck eller en sträcka?! Sökte på internet och fick fram att resten av sverige är lika förvirrade då varannan mening stavades olika. Så nå... vad är det rätta?!

SnyltPetraNågot
som gjorde dig glad
igår?
Att Orhan ville hälsa på efter jobbet! :)

Humör just nu?
Pigg och typ nyfiken på vad som ska hända idag. Trots att jag har väldigt lite förhoppningar!

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
vaknade!

Vad gjorde du för femton minuter sedan?

Letade jobb... och skrev blogg!

jag vid min uteplats -08

Vad du ser om du tittar till höger?
Mina kuddar! I sängen!

Vad gör dig glad just nu?
Att jag just nu inte känner mig så deprimerad över mitt liv. Jag har något att se fram emot i veckan. Bästa fästmannen. Och en vardagssyssla när jag kommer hem från Lycksele!

Hur vädret är hos dig just nu?
Grått... Men inte kallt! :)

Vad var det senaste du åt?
Pannkakor!!!

Bästa glassmaken?
Sorbet, lime-kaktus. (jag är inte särskilt förtjust i glass. men sorbet går alltid hem!!!)

Sover
du tungt?
Ja det tror jag. Medan jag sover har jag noll koll. Lyckas ju stänga av klockor ett flertal gånger utan att höra dem!

Drömmer du mardrömmar?
Det händer! Rätt ofta skulle jag vilja påstå. men inte alltid så hemska!

Hur många kuddar sover du med?
2.. fast jag glider nästan allid ner från dem och sover med vridet huvud bredvid. jag har ständig nackvärk. men det är omöjligt att sova utan två kuddar!!!

Snarkar du?
Det händer. Har väckt mig själv med att snarka någon gång när jag bara somnade till så..

Favoritkläder?
Klurig fråga. Gillar att känna mig lite fin. Jeans gillar jag alltid! Och tjocka stora tröjor!!!

Favoritgodis?
Mint!!! Självklart mint. allt med en gnutta smak av mint!!!

Höger-eller vänsterhänt?

Höger.

Vad längtar du efter mest just nu?

Ett jobb och en lägenhet. Slippa känna mig i vägen och som ett irriterande vuxet barn som snyltar på päronen!


En i mängden...

Märkligt ändå. Ibland är jag så säker. Man söker ett jobb. Som man verkligen vill ha. Jag menar. Det skulle passa mig som handsken!
Jag lägger ner timmar på ansökan. Formulerar mig bäst. Och verkligen lyfter fram mina kunskaper. Verkligen skriver hur fruktansvärt kul jag skulle tycka jobbet var och hur bra det vore för dem att anställa just mig.
När man sitter och skriver så. Så känner man sig ohyggligt säker på att man i alla fall ska få gå på intervju! Jag menar. Jag är ju bäst!!!
Jag bara väntar på att de ska ringa för intervju!

Jag har blivit besviken förr men aldriv verkar jag lära mig. Jag bor i det största länet. Även om det finns 3000 fler jobb i detta län än de andra (förutom stockholm) så är det inte många utav de lediga jobben som är florist eller växter. Så hur många florister, trädgårdsmästare, krukväxtspecialister och andra typer finns det som söker det här jobbet?!?!
Jag är bara en i mängden. Och det finns säkert i alla fall 30 till som älskar detta jobbet, har samma utbildning som jag. Samma kärlek till växter och... säkert 50 till som i alla fall har mer erfarenhet än jag....
Den enda intervju jag fått komma till var för ett jobb jag aldrig förstod var det var förrän jag hamnade på intervju. Så hur i hela friden lyckades jag vara så intressant då? Jag utan erfarenhet eller kunskap om administration... Måste ju ha lyckats skriva så lögnaktigt perfekt! XD

Jag kommer aldrig förstå...

Kraftsamlingsplanering

Orhan kämpade igår kväll med att få min tunga att ligga ner. Men till och med när jag gapade for den upp. Jag vet inte. Just nu känns det helt onormalt att trycka ner den. att den ska ligga där nere i munnen. Är det verkligen normalt liksom!
Jag kunde ju inte riktig heller slappna av när han med kraft tvingade ner min tunga, utan började skratta!

I morse vaknade jag åtta. Tamar väckte mig. På sitt lagom gulliga sätt. Hon hoppade ner från våningssängen så kraftigt att den började skaka och jag fick i min drömvärld för mig att det var en tiger i rummet!
Dock var jag inte lika trött som Orhan som såg mer död än levande ut när jag kom in till honom.

Nu är jag ensam. Har precis ätit en redig frukost, pannkakor!
Fått mail från arbetsmarknadsenheten. (?) som jag ska börja "arbeta" tillsammans med. Säger arbete. För jag måste dit varje dag mellan åtta och... ett? Minns inte! blandning mellan praktik och.. någonting! Ser inte fram emot det.
Men fick panik eftersom informationen är på fredag och sen åker jag. Alltså missar jag en vecka av det! Skulle de smiska mig för det?
Fick äntligen svar idag. Från någon som inte verkar prata svenska. Möjligen norska? Tyska? att ändra ä till e och e till ä. Det känns norskt!? XD Kanske var hon bara stressad...
Det gjorde i alla fall det här lite mer spännande. Vad är det för nå jag ska göra. Hon tyckte i alla fall vi skulle lägga showen som en kraftsamlingsplanering. Kraftsamlingsplanering!!?
Ni hör ju hur det låter... weird...
spännande...jag är i alla fall tacksam att de inte räknar den som ogiltig frånvaro och inte ger mig mina slantar!

Minnen!

En gång i tiden var jag blond...

En gång i tiden var jag bara 14 år!

En gång i tiden hade jag marsvin!

En gång i tiden hade jag ett "indiskt" rum!

En gång i tiden hade jag byxorna så långt ner som möjligt ... för det var "modernt".

en gång i tiden mådde jag asdåligt när jag skulle gå till skolan.

En gång i tiden skrattade jag så jag grät med Pia varje mattlektion!!!

En gång i tiden skrattade jag så jag grät med Pia varje bussresa hem från skolan.

En gång i tiden hade jag en liten digitalkamera och tog galet mycket bilder!!!

Jag var bara 14 år... :/

Plötsligt var det här.. Jääätteläääängesen!


En gång i tiden var alltså de där byxorna ganska nya. (jag har på mig dem i skrivande stund också!)


Tramsigt värre!

Har alltid följt alla andras bloggar via bloglovin. Men plötsligt en dag. Så går det inte. När jag skriver adressen kommer jag till någon annan cash, twitter, advice-sida! Med en mycket irriterande student som ler åt mig.
VAD är detta för trams???
Jag känner igen sidan. Har kommit dit förut när jag skrivit fel. Men nu skriver jag rätt. jag till och med söker det på google. Har den där utländska sidan helt enkelt köpt upp en upptagen adress? Kan man det?
Eller är jag korkad?
Så om jag inte läser (eller snarare kommenterar. För vad vet ni om jag läser eller inte. möjligen att erat läsarantal går ner med en person.) så beror det på att jag inte ser att ni uppdaterat längre. Och att det helt enkelt tar för lång tid att sitta och klura på vad alla har för adress!!! Haha.. även om jag försökt lite! XD
Kram

Svamp och katt

Plockade svamp idag. Det har jag varit sugen på länge och idag fick jag tummen ur och följde med mor och far ut. hemska saker så mycket. Man fick sluta för att man var less. Inte för att det var slut eller för att man var trött i benen! Gjorde ont i hjärtat att gå när man såg flera klasar med trattkantareller överallt.
Vi plockade alla varsin fruktpåse (sån man får när man köper frukt och grönt på en vanlig affär)

Målade på tre minuter en liten bild. Konstnärlig inte sant. för att förgylla detta inlägg. det är jag som plockar svamp. runt om mig växer...svamp. trattkantareller för att vara exakt. men det antar jag att alla såg. Man är ju dum om man inte ser att det är en trattkantarell!

Sedan bar det direkt iväg till målarträff som inte blev så mycket målande. Det kom en tredje kvinna från byn och istället drack vi kaffe och pratade. Eller jag kände mig lite utanför som hade så lite erfarenhet att dela med mig om i snack om tiderna förr... före min planerade födsel!!!
Men det var ändå trevligt! :)

Nu ligger jag i sängen. Har precis sett Luther med familjen. Bra film! :)
Tamar sitter på golvet och halvsover. Löjligt. Är det någon sorts protest mot att jag flyttade henne från hennes älskade datarum!?? Jag vet att hon snart ger upp så jag bryr mig inte. skulle jag ta upp henne och säga sitt i min säng så skulle hn göra det. Möjligen skulle hon försöka bita mig lite eller slå mig
med tassen men sedan somna med bakåtvikta öron.

För av någon anledning kan hon lyda mina order under ilska! hon till och med rullar runt och ger give me five under fräsande, bitande och tydlig ilska! För att???


Förstår inte vem hon fått detta hetska temperament från?
God natt

Resa.

Jag vill åka utomlands igen...

Springa runt på läskiga trånga tunnelbanor där hemska spanjorer skriker åt en att man gör fel!!!

 

Stå i hotellfönstret och glo på grannar och fascineras av hur sliten en stad kan se ut!

 

Gå upp för hemska uppförsbackar!

Kolla på fula kyrkor som någon snubbe gjort!

Beställa mat på ett språk man inte kan och få något man inte alls väntade sig!

Upptäcka att det sitter undulater i palmerna!

Titta på utsikter!!!

 

Jag vill i alla fall inte bara sitta här hemma hela tiden!!!


Sömnlös!

Somnade sent igår. Fick ett plötsligt ryck och var tvungen att räkna ut HUR jag skulle få ihop den där klänningen jag ska göra.
Haha... Panik! Tungan stenhårt upp mot tänderna och utan sömn. Möjligen är jag stressad... Märkligt... Jag tycker ju det här ska bli kul!!!
Trots att Tamar sover som ett sågverk lyckas hon alltid få fram lite trevligt spinnande när jag böjer mig fram för att klappa eller pussa henne mitt i natten!
Jag lyckades ändå komma upp i någorlunda bra tid trots att jag nog inte somnade förrän fyra-fem... vid tre satte jag på en film för jag blev tokig av att ligga och fundera och planera!!!
Den somnade jag ifrån... (älskar att somna ifrån. Att somna av trötthet!!!)
Saknar Orhan. Har lärt mig att mäns dofter (svett?) har en lugnande inverkan. Så det bästa vore väl att ligga och inhalera i Orhans armhåla. Hade jag gjort det i natt lär jag väl ha somnar vid tolv i alla fall!!!!

Idag kanske jag ska prova träna inför någon av grejerna så jag i alla fall slipper drömma om den i natt. Träna så jag har stenkoll!!!!!
Kram

Löjlig tunga!

VARFÖR, i hela friden suger jag ut min tunga, mot tanden och orsakar den en sådan smärta att jag inte kan sova.
Jag har tandmärken i tungan. Hela sidorna.
"Vanligt!" säger tandläkaren. Och tack, en förklaring för smärtan. Men... jag blir tokig! Hur får man tungan att avslappnat ligga i munnen. Mellan tänderna!
Vad är orsaken till att munnen plötsligt tillverkar ett sug som gör tungan så stor. Att tänderna trycks in i den! :( Hunger? Törst? Oro? Trötthet? Trams? En felproducering av tungan under födseln!? Tungan fortsätter växa tills jag kvävs?

Nu börjar det igen. Jag ser fram emot ännu en natt med tungsmärta!!!

Plocka bär!

Idag plockade jag äntligen bären. Och det var då i sista minuten. Fåglarna är snabba på att äta rönnbär. Är lite irriterad för att grannen har så fina. Men de jag hittade i skogen var lite mosiga. Plus att alla fina var ashögt upp. Och jag är så kort!!! :(

Dock är jag för blyg för att fråga okända grannar om att plocka rönnbär. Då går jag hellre dit en natt och tar en näve. De hänger ju liksom ut i gatan.

Någon här om kring som råkar känna till fina Rönnar?
Plockade också nypon. Förutom gårdagens skörd utanför kyrkan stal jag nu från skolan! :P (när sista läraren äntligen åkt hem!)
Och massa lönnlöv. Ska plocka mer senare. Men ville plocka för säkerhets skull i fall det plötsligt skulle bli snö och askallt så löven tvädör!!!

Det finns så många vackra blad ute nu. Har svårt att hålla mig från att plocka massa olika sorter. Men kan ju inte resa med väskan full med blad. Så bara att ta det jag behöver. Med lite tur finns det någon sorts grönsak jag kan fylla ut grejerna med där uppe.

Från yrkes-sm 2010

Ojoj.. Ska bli så spännande det här. Kul! :) Har saknat skoltiden som bara den då man fick skapa, skapa, skapa! :D Bara en vecka kvar till avresa. Känns skönt. Då slipper jag grubbla längre om tiden är nog. Om sakerna är bra. Då är det bara att jobba!
Kram

Det är inte lätt att sova när det är kallt!

Jag fryyyyyyser...
Nog för att det är normalt att i detta hus tvingas bära tjocktröja på tjocktröja. Och att händerna alltid blir som is när man sitter vid datorn. Men det är ändå som en chock att komma in i mitt rum!
Jag förstår inte varför. Men det är iskallt!
Får sov insvept i filt. Påklädd under mitt täcke. Kunde lika gärna gå ut och sova. För den enda nytta mitt rum ger är att skydda från vind antar jag, möjligen regn. Men hur ska det bli i vinter.
Minns att jag frös förra vintern. Men ändå kommer det alltid som en chock efter att ha legat och svettats hela sommaren!

Gör brasa, gör brasa. Piper föräldrarna. Men den hjälper ju mig ytterst lite eftersom den är i fel ände av huset. Ser inte fram emot att sätta igång vindvärmefläkt-grejen heller. Eftersom den kräver att dörren är öppen för att ge mitt rum 15 graders värme!!!
Jag sover inte med öppen dörr!!!!
Tss tss
Aldrig är det perfekt. Eller som jag som svensk skulle ha sagt. Lagom!

Planering planering...

Just nu är huvudet fullt att tankar om showen. Vars i hela friden ska jag kunna sitta och pyssla. Kommer behöva lite plats. Kommer att skräpa ner. Och alla släktingar bor i lägenhet. (Klantigt om jag får säga det själv) Och vars ska jag förvara det. Är det kallt där uppe. Är det minus på nätterna.
Och alla mina bär och löv? Ska jag plocka redan nu? Kan jag vänta? Hinner de bli bruna och tråkiga om jag väntar en dag till innan jag plockar och förvarar? Kan man ens förvara löv utan att det fortsätter dö?!

Plockade lite nypon idag efter kyrkan! I morgon ska jag återigen bege mig ut för att plocka rönnbär och nypon. Sen ska hag experimentera. Är det bättre att torka dem, eller förvara dem fuktigt och kyligt? Det är ju ändå typ två veckor kvar till showen! Håller det så länge?
Hur ska jag planera upp arbetet under tiden innan showen också? Kommer släktingarna störa med testunder hela tiden? haha XD Hinner jag göra en klänning under en dag om jag jobbar stenhårt!
Jag tror det... när jag gjorde hemma tog jag ju pauser hela tiden för det var lite småtråkigt.. haha XD Men nu har jag en anledning.

Jaja.. Hemska saker. Dettta kommer bli kul. Bara jag kommer upp där och får sätta igång. Gillar inte att härda ut!

Lycksele!

Det var länge sen jag kollade på gamla bilder! Eftersom jag snart ska åka till Lycksele tänkte jag avnjuta gamla bilder från då jag var där en hel månad! En mycket trevligt tid. För 1,5 år sen! ;) Då jag var ung och ännu blond och långhårig. Då jag beslutade mig för att färga håret rött! (Jag tror jag visat de här bilderna flera gånger förut dock!)


(Märkligt med hår ändå. Just nu gillar jag inte mitt hår. När jag ser på gamla bilder önskar jag att jag hade mitt cola röda hår igen. Utan lugg! Eller mitt blonda långa hår. Med eller utan lugg. Håret ser alltid bra ut på gamla bilder. Men aldrig just nu, aldrig i verkligheten!!)

Ser fram emot att åka upp. Även om det blir mer pysslande och mindre umgänge den här gången! :)

Galet lång natt!

Vaknade i morse helt utvilad. Tamar låg fortfarande och sov vid mina ben och det var ljust ute. Funderade länge. Undra vad klockan är? Ställde jag inte alarm på nio. Är det möjligt att jag vaknat av mig själv före nio helt utvilad.
Jag tog upp telefonen och läste några sms jag fått. Sedan kollade jag klockan.
12:35...
12:35...
Det gick liksom inte att smälta in? Hade jag sovit till halv ett? När gjorde jag det senast liksom. Utan ett minne av morgonen. Var jag möjligen i behov av massa sömn?
Hemska saker. Halv ett!!! Och hur kunde Tamar fortfarande ligga och sova? Är det möjligt?
Hela dagen var förstörd. Alla mina planer försvann. Det vara bara några timmar kvar tills middagen som jag
skulle göra. Plus att jag var tvungen att diska. Orkade inte ens äta frukost/lunch. Klockan liksom bara gick medan jag hängde i kylskåpet. Så det slutade med min gamla sorbet jag glömt bort!

Spelade sims absolut hela dagen tills det var dags för att göra middag.
Vilken sugdag!!! Jag som till och med av någon outgrundlig anledning sett fram emot idag. Plus att det regnade!? Vad ska det vara bra för?
Så varken höstbilder, smink eller pyssel blev det! Bara sims...

Har fortfarande inte gjort något mer vettigt!

Höst

Jag blir så nervös..
Tamar var inte inne. Hon kom inte och åt kvällsmat. Kom inte in någon gång. Klockan närmade sig tolv och jag gick ut och letade efter henne. Men tanken kunde inte låta bli att störa. Låg hon möjligen och sov med päronen. Hade hon smitit in medan jag var i studion och sjöng. Eftersom varken mamma eller pappa frågat efter henne under kvällen.

Men man kan inte låta bli att vara orolig. Det är ändå min lilla bebis. Spelar ingen roll hur gammal hon blir!!! Hon är liten och måste tas hand om!!!
Till slut i alla fall. Hörde jag den där typiska hårda knackningen av en nos som dunsar emot rutan och fyra tassar som glider in på den lilla fönsterbrädan.
Två stora gula ögon som förvirrat försöker se igenom rutan. Hon vet att det är någon där. Men hon kan som inte riktigt se.
Rusade upp, smög genom huset och öppnade dörren. Gav tyst och snabbt mat till henne. Medan jag viskade. "Vars har du varit knaskatt?" Nu känns allt riktigt bra igen...

Hon sover bakom mig... Som det ska vara på kvällen!!! Är jag för tramsigt orolig?
Känner för att gå ut i morgon och ta höstbilder med henne. Precis som förra året. Bättre modell får man ju leta efter! ;)

Viktig!

Ojoj.. Har varit med Orhan hela helgen. Mycket bra. Tycker vi träffas alldeles för lite annars! haha..
Vi har sett film, pratat, kört bil, bråkat och brottats. Igår drog vi spontant till Skövde. Tiden går så fort med Orhan!

Men nu är det vecka igen känns det som. Plötsligt hade jag massa att ta itu med. Har lyckats hamna i någon ny grej från arbetsförmedlingen just då jag ska till Lycksele. Måste fixas.
Lyckades få en bot i skövde då den lilla parkerings-biljetten trillat ner. Just typiskt..
Måste söka lite jobb. Har kommit ut nåt nu igen som jag verkligen hoppas jag kan få!!!
Fixa lite inför showen. Denna vecka tror jag att jag ska försöka satsa lite på att träna och prova ideerna!

Känns ovanligt att ha att göra. Normalt brukar jag bli stressad bara jag får två saker att göra men för ovanlighetens skull känns det mest bara kul! Det är en annan sorts stress än den jag normalt har. Att sitta hemma och känna sig värdelös. Känna att arbetsförmedlingen flåsar en i nacken och önskar att man inte fanns!
Nu sitter jag i stället och måste ta itu med att jag faktiskt är vör BUSY för arbetsförmedlingen. Att jag faktiskt har lite jobb att söka nu!
Jag är mer viktig än dem! :P
Kram

Matchen...

Hade ganska trevligt ändå. trodde det skulle bli segt och ensam men det var rätt stor publik och även om de inte umgicks med mig så är det lite spännande att lyssna. Särskilt när väldigt få av dem talade svenska.

Solen sken ashett. Jag tog inte så många bilder. satt för mig själv och sa oj och spände foten när de var nära mål! :P Sånt man gör..

Andra halvlek fick jag i alla fall sällskap av orhans syster. Vi satt och skojade om spindelbebisarna som flög runt överallt i sina trådar. Såg vars de landade och så... Hon hittade två spindlar i mitt hår. Jag hittade noll i hennes! :/ Vi hejade på Älgarås och gav bittra blickar till de typer som satt bakom oss och hejade på andra laget bara för att Älgarås var för dåliga. Tss tss... Det enda lustiga var väl att de skrek att de hejade på töreboda. När laget inte kom från Töreboda.

Älgarås förlorade. Inte helt oväntat. Men jag tyckte ändå trots att de var så sura allihopa att de spelade rätt bra! haha ;) 10-4 till jula! :P

Min fotbollsspelare! ;) Gjorde två av målen och dribblade alla. iIngen hade en suck mot han kan man ju säga.. Ja han var helt enkelt bäst alltså. sprang snabbast! Asså... man väljer ju man med omsorg! ;)

Önskar jag hade objektiv så jag kunde zooma mer. Man får som ing spännande närbilder på vad som sker.

Min fotbollsspelare snubblar över en stackars snubbe som ligger ner! ;)

Och mer fotboll blir det. tror jag. orhan är på gudstjänst nu. Men när han kommer tror jag att vi ska se på fotboll. Inter så klart...


Fotboll såklart!

 

Sitter i bilen som är oväntat varm då det är riktigt kyligt ute! :P Har suttit här i en timme.

Varför undrar ni?

Jo ska se på fotboll idag. Alldeles bakomm buskarna ni ser på bilden håller just nu lagen på att värma upp. Jag hr bollar studsa och män höjta till ibland eller stånka lite! haha :P

Idag är det mot Jula som gäller... Som är det bästa laget i deras division. Med STOR marginal. Så jag tror stackars Älgarås får det svårt.

Jag hoppas dock de ger Jula en match. Har tagit med kameran. Eftersom jag idag ser matchen själv ska jag försöka roa mig med att fota spelarna! Hoppas på att orhan gör något snyggt mål! ;)

Kram

Hoppas jag int fryser ihjäl!


Vill inte sova!!!

Sitter i våningssängen och känner inte för att sova! Märkligt. det gjorde jag inte igår heller men somnar av utmattning vid fyra. jag är inte som förr då jag med lättthet var uppe hela nätter!


Tamar jagar mygg på mig och på datorn... som föresten är ny. Har inhandlat en liten minipc. begagnad! ;) Jag och Orhan gjrde en snabb deal. Datorn var inte så gammal, lite brister och fruktansvärt liten. Stör mig på att vissa saker på datorn fortfarande är lika stora så man måste gå runt på sidan för att hitta något! Men den är bra för resor. ;) Kommer ta ett tag innan jag hittar tangenterna och kan skriva perfekt utan att titta som på en normal!
Den är rosa också! Varken min eller Orhans favoritfärg. Men det ska väl gå att ändra?! ;)

Idag firades pappa också! :) Trevligt..
Sov fyra timmar. Rände runt i Töreboda och Mariestad kommun. Diskade och städade. Firade pappa... jag borde vara trött. Men jag känner inte för att sova. Sömnen är så dryg. Den kommer aldrig när jag vill. Och man vaknar alltid för snabbt!
Ska se på simpsons och se om jag kan tvinga mig till att somna. Hoppas på att stupa. det är skönast! ;)
Kram

Drömmar...

Nya färgglada naglar. Lite kladdigt för tillfället. Får se om jag fixar det eller helt enkelt låter det försvinna med livet!

Idag dammsög jag lite, diskade och gjorde mat. Resten av dagen spenderade jag vid datorn. usch jag behöver verkligen en sysselsättning. Om jag i alla fall slapp vara hemma med familjen!

Drömde i natt att jag bodde tillsammans med Orhan i hans hemland. I ett fint litet hus mitt i stan med en otroligt liten trädgård! Där Tamar sprang runt. Tillsammans med en liten katt. En ny som jag införskaffat. haha äntligen min Batseba! Liten vit och lruvig. (nästan som på bilden. Fast mer exotisk natur och en kattunge. Ingen stor Lille Skutt!):) Jag hade fått jobb på ett hotell med att ta hand om blommorna där. Drömjobb.. haha.

Drömma går ju...

Ja jag vill verkligen att det ska hända något snart. Jag vill inte sitta och bara sitta! Vara orlig stressad och känna mig dålig för ingenting!

Kram


...

Jag vill inte vara utan dig!


Quiche och kött!

Igår var Tamar söt katt nummer ett. Helt plötsligt ville hon sova på mig. Inte nere vid mina fötter. Jag tror inte det var kärlek. Utan stormen utanför som dånade. Hon är nervös på vind... Hur jag än satt eller la mig så skulle hon ligga i min famn! ;) Då känner man sig så... viktig!

Sitter och äter kex och dricker te just nu! :)
Idag gjorde jag quiche och stekt.. kött. haha.. Blev rätt gott. Tog med lite till Orhan också när jag skulle till Älgarås en sväng för att lämna honom det spel vi köpt! :P
Han blev tacksam då han inte hunnit äta något sen jobbet haha ;)

Hann med att dammsuga lite idag också. Diskade och försöka ta en floristisk bild till affischen. Jag gav upp och letade upp lite gamla istället. Svårt att se floristisk utan någon anledning haha :P
I morgon ska jag köra på i samma race. Tycker om att vara lite hemmafru. När man är ensam hemma är det så lätt. Man gör med glädje god mat. Städar och diskar. Det är som om det är trist när någon mer är hemma! haha :p Eller så glömmer man för att någon annan finns där som lika gärna kunde göra det! ;
Kram

Fotboll...

Ska försöka mig på att måla en fotbollsbild. Sökte inspiration i de fotbollsbilder ja tog i sommras på familjen! haha

Måste säga att pappa imponerar mig! ;)


Min man kan göra våfflor. Det kan inte din!

Sitter och skrattar åt de "kusinbilder" min kära kusin Amelia lagt ut! Ska bli kul att komma till Lycksele och träffa dem igen! ;)
http://saraamelia.blogg.se/2011/september/utkast-sept-13-2011.html?_tmp=a2411331dd2264a43c3a5d7e61f7522725e26a4d

Hur som helst. Idag blev inte mycket gjort. Hade ju Orhan här och trots att jag vaknade tjugo i åtta. (PGA FRÖKEN TAMAR!) Så gick dagen snabbt.
Jag gick upp. Stod och kikade lite på Orhan som sov. Tills Tamar började hojta på mig. Jag gick då och la mig på soffan eftersom jag inte fann någon styrka att klättra upp i den där hemska våningssängen igen!!! Brr..
Mot all förmodan somnade jag och vaknade inte förrän Orhan kom klockan nio och frågade om jag sovit där hela natten! haha :P

Orhan gjorde våfflor för första gången till frukost! Blev bra! :) Trots några misstag under tillverkningen som han skuldbelagde mig för pga för lite hjälp! XD
Har varit på bön nu på kvällen. Trevligt. Vi lyssna på någon predikan med.. Eva-Lotta. (om jag minns rätt) Som jag hört förutom eftersom pappa är så förtjust i den. Men den är bra så.. ingen fara med det! ;)
Nu ska jag pyssla lite innan jag kryper till sängs. I morgon ska jag arbeta hårt. Eftersom jag är ensam hemma. Supergod mat och städat hus. Så ska det vara!!!!

God natt!

För framtiden...

"Congratulations before then!" sa mannen och sträckte ut sin hand.
"Va?" sa Orhan och såg förvirrad ut!"
"Congratulations before!" Sa han igen medan Orhan långsamt tog hans hand.
"For what!" Mannen log med Orhan såg bara mer förvirrad ut. Mannen pekade på mig.
"Congratulations for the future with her!"
"Aha.. thanks!" sa Orhan medan jag skrattade lite för mig själv. Äntligen föll poletten ner.
Mannen skakade hand med mig också.
"For the future too of course!"
"Tackar!" sa jag och skojade med Orhan hela vägen ner från migrationsverket.
Tycker mannen på migrationsverket är en festlig typ! ;)

Typha...

Så här såg jag ut igår! XD
Sitter hemma. Har skissat och planerat med blommor och nu funderar jag på att gå ut i regnet och plocka typha (såna där blad som tillhöra cigarrerna som smäller.. haha)
Möjligen har det slutat regna nu så! ;) Så ska jag prova en ide med dem!
Kram
Jag vill bli frisk, NU!

Typha...

Så här såg jag ut igår! XD
Sitter hemma. Har skissat och planerat med blommor och nu funderar jag på att gå ut i regnet och plocka typha (såna där blad som tillhöra cigarrerna som smäller.. haha)
Möjligen har det slutat regna nu så! ;) Så ska jag prova en ide med dem!
Kram
Jag vill bli frisk, NU!

Idag?

Såg nyss film med mor och syster. Har redan glömt titeln. Men något om lingon. Hur många lingon finns det? haha.. jag minns inte.
Den var bra. Mysfilm kan man väl säga. Men överdriven på något sätt. Alla är så dumma? Är det normalt?
Idag var jag och Orhan ute och åt. Jag fattade inte varför förrän jag kom hem och mamma och pappa frågade om vi firade ex antal år/månader tillsammans?!
Jag tänkte efter. Njae... det var väl inte för det vi var ute! Var det ens idag?

Natten för ett år sen och en månad. Då vi blev ihop! ;)

Men det var det. Just i natt är det. Frågade Orhan om han visste och han sa att det var ju därför vi var ute. Tji fick jag. Trodde vi var spontana. Att Orhan drabbades av spontanitet! :p
Inget farligt med det! Hade hur som helst trevligt med mannen! ;)
I morgon kanske jag ska sitta och göra ansiktsmålningar på glada barn. Får se hur det blir med den saken. Är ju förkyld. Och det känns inte vettigt att snora ner massa barn också! haha XD Får se hur det är i morgon och vad jag hittar på om jag inte sminkar barn! ;)
kram

Blommor och naglar!

Borde väl egentligen sova nu... Men jag fastnade i skisser och blomfunderingar! :P Det är verkligen kul att åter behöva fundera. Hur många såna behöver jag egentligen? finns det något liknande i naturen? Blir det snyggt? Hur ska jag få det att hålla ihop!? :P Det måste jag prova och se om det funkar... Undrar om det blir för mycket om jag tar såna!? Hur stora är de tro? Undra om sånt växer vilt uppe i kalla Lycksele?

 

Har också målat naglar idag. För äntligen hade en trasig nagel växt ut till en ganska normal längd. Så jag passade på! :P

Vet inte riktigt vad det ska föreställe. Blå eld? Vatten? Is? Hur som helst. Mina naglar. Jag gillar kladd! ;) (kanske inte det som ligger runt om nageln. Men det tar jag bort i morgon när jag har ork och har hittat borttagningsmedlet! haha)

 

God natt!


Fashion!

Alla andra är så fina.... utom jag.

Kan inte låta bli att tänka så när jag ser på folk... I fina kläder. Moderna kläder.
Det finns en liten längtan inom mig. Att få köpa nya skor! Såna där tuffa högklackade skor. Som ser ut som någon liten klump på foten! haha
Tighta höga jeans... Vackra linnen och läckra toppar...
Men samtidigt känns det så löjligt.
Jag kan inte.
Bara tanken på att jag skulle shoppa kläder när jag kände för det! Köpa precis det jag ville ha. Får mig att känna mig dum.
Är det verkligen smart att spendera pengar på kläder.
Är det nödvändigt? Nej.
Kommer jag blir lyckligare? Nej.

Det får fortsätta bara vara en liten längtan. Kanske är det till och med så att jag har kläder. Men eftersom jag aldrig har anledning att göra mig i ordning lite så använder jag inte ens hälften.
Man blir slapp av att gå hemma. Jag tar på mig det jag hittar. Och sen om jag ändå av en anledning ska ut så byter jag inte precis om!!!

Petra är inte född till att vara modern!!
Om jag i alla fall hade haft kvar mitt långa hår"!!!!

Värdelöst...

Jag ringde inte efter praktik. haha utan skrev till min handledare och sa som det var. Jag orkar inte!
Gillar att de inte blir arga utan puffar på. Hon ska försöka hitta på nåt annat till mig. Om jag försöker lite till nästa vecka. Bra! ;)
Väntar på att Orhan ska ringa efter fotbollsträningen men min kropp längtar efter te. Mina äggstockar värker och jag är snörvlig och hostig. Det vore gott med en kopp te. Tänk om jag fick öppna den där honungsburken också?!
Det är lustigt hur folk som över en natt bli sjuka. Plötsligt är alla sjuka. Till och med pastorn hostade i telefonen idag. Jag kände mig med ens inte alls ensam! :)
Nu hör jag pappa prata om te! ;)
(vilket ovärt inlägg!!! Men jag har lite social "energi" jag måste göra mig av med!)

Jag är arbetslös, OK!!!

Vaknade upp med känslan av att vilja somna om och inte vakna upp under hela dagen. Eller vakna upp i ett annat liv.
Varför?
För att jag måste ringa praktikplatser idag igen. Ska satsa på två till sen byter jag linje. Eller ger upp för ett tag.
Jag hatar att ringa. Ja. JAG HATAR DET! Det är det jobbigaste och svåraste som finns att prata i telefon. Och då menar jag inte bara till företag och andra "viktiga" samtal utan också till vänner. Ni som räknar er som mina vänner. Hur ofta får ni ett samtal av mig liksom?? Nästan aldrig.
Ok ok.. närmsta familjen går bra. Mor far Syster Orhan och Tamar. Men resten! Pfuh.. Vem vet. De kanske kommer bli arga om jag ringer.

Men denna klump i magen var extra stor idag. Jag var tvungen att fundera sen slog det mig. Jag fick frågan igår. Den otäcka jobbiga frågan. "Har du fått nå jobb än då?"
" Ja... Jag jobbar i hemlighet och låtsas vara arbetssökande för att få extra bidrag!"
Det är inte just frågan som är jobbig utan det där deprimerande svaret som man får efter mitt svar.
"Åh näe det är inte lätt inte!" "Ska det aldrig gå att få!" "Men vad jobbigt, det finns alltså inget att söka!" "Vad dålig du är!!!" osv.
Det känns som om jag är en besvikelse!
JAG VET JAG VET!!!  Jag är lat och hittar inget, får inget!
Så i framtiden. Om ni nu inte råkar vara i samma situation och förstår precis!!! Har ett jobb på g åt mig och ska se om jag är ledig så jag kan ta det. Eller om ni nu jobbar med att se till att jag få jobb. Så ber jag nu er. På det mest vänliga sätt.
Fråga inte om jag är arbetslös.

Bara inse att jag är ett sånt där litet slem som lever på bidrag! ;)

Vardagens små lustiga situatoner...

Ett typiskt ögonblick då jag sätter mig framför bloggen. Redo att skriva. Full med lust och längta att få uttrycka mig. Lustigt... Jag vill skriva något fantastiskt roligt.
MEN JAG KOMMER INTE PÅ NÅGOT!!!

Det är inte som förr. I Lidköping var allt kul att skriva om. Tamar åt upp en spindel. Eller att grannen väckte mig mitt i natten full. Det var till och med kul att skriva en lång spännande historia om hur jag skulle köpa mjölk!
MEN JAG GÖR JU INGET SÅNT NU!!!

Åååååh vad jag längtar efter att få flytta hemifrån. Tänk bara när jag lever med Orhan. Vem vet vilket land det blir i?! Tänk när jag skriver långa historier om att halka utanför Ica eller om mina och Orhans gräl om allt från vem som ska diska till huruvida vi ska ha barn eller inte. (Jag säger redan nu att jag har känsla av förlust. Så inte chocken blir så stor sen. Ni kan redan nu börja skratta mig i ansiktet. MEN Jag går bara med på barn om jag får en kattunge. Det har vi redan talat ut om! brr...)


Men tänk vad lustigt. Sitta och skriva där... kanske samma sak. Utan jobb. Men i alla fall gift och.. i eget boende.
Det är sånt som är lustigt. Vardagens små bekymmer.
Tycker i alla fall jag...
(bilder från Lidköping!)

Upp och hoppa!

Vaknade glatt idag. Orhan skulle komma förbi. Men visste inte när eller hur. Men på morgonen fick jag ett sms om att han skulle iväg med någon annan och jag funderade djupt på att somna om. Låg i sängen. Tamar med... (otroligt länge hon sov!!!)
Plötsligt ringde det på dörren. Jag flög upp. Orhan?
Men om det inte var det. Då kan man ju inte öppna dörren på vilket sätt som helst. Försökte titta ut genom fönstret mitt. Såg INGEN. For upp. Letade igenom garderoben och fick fram en stor tröja. Det plingade och plingade. Rusade ut i hallen, medan jag försökte få ner tröjan, rena halsen, snörvla färdigt och fixa håret, och såg en bekant profil i det matta dörrfönstret.
Haha.. hann precis dra ner tröjan och se ganska normal ut då dörren flög upp! (Det var ju alltså tack och lov ingen random granne!)
Jag och Orhan har bara myst idag. Alltså har jag inte gjort något vettigt idag heller. Han gjorde spaghetti till mig. (Eller jag kokade spaghettin. Han gjorde resten!) Såg Kenny Begins. (Som jag längtat) och roade oss med att lyssna på nittitalsmusik och se filmsnuttar om olika städer...
En ganska slapp dag! I morgon ska det fixas och donas. Jag ska ringa praktik och planera. Om jag nu inte dör i feber. Men jag tror inte det!!! :P

Kram

En sammanfattning av idag!

Sitter på mitt rum och gömmer mig för den stora bönen som pågår i huset. Inte för att jag ogillar bön. Men jag är förkyld. Och det finns inget värre än att snörvla in public. Känna sig svettig och ful och ideligen springa iväg för att torka näsan! Eller börja hosta mitt i allt mys!
Har inte gjort nåt vettigt idag. Alltså varken tränat med växter eller studat på andra sätt. Jag har läst. Läst läst. Förutom ett ryck med dammsugning inför bönen. Vilket gjorde min redan trötta kropp genomtrött. Slutade med att jag sparkade på dammsugaren och i golvet och var nöjd! Jag blir alltid irriterad när jag dammsugar. (trots att jag gillar det) Men särskilt när man är trött och sliten av andra anledningar.
Gjorde grönsaker i ugn. DET VAR ALLT. Inget kött på en veckodag inte! haha Vinäger fick duga. Jag tyckte trots allt det var gott!
Tamar sover bakom mig. Det har varit hundar i huset. Alltså sover hon med glädje redan nu och i min säng. Annars brukar hon tycka om att lägga sig i en annan säng så jag får hämta henne när hon är tillräckligt trött. Hämtar jag henne för tidigt får jag utskällning. (men det skiter jag i! Jag är starkast!!!)
Kram

Sjuk och märklig!

Satt som vanligt i min ensamhet funderade på vad i hela friden jag ska göra för middag och om jag borde städa rummet.
Samtidigt läste jag Harry Potter och hoppades att någon skulle skriva till mig och säga att de tyckte om mig. Eller i alla fall för att spendera min tid. Men... det är märkligt att alla jobbar eller är i skolan. Förr i tiden kändes denna tid så speciell när man var sjuk och var hemma när alla andra var borta.
Först nu, när jag är sjuk igen så känner jag så igen. Jag känner igen känslan. Uttråkad, trött, ful och ensam...

Mitt rum.. :/

Men mitt i den deprimernade känslan fick jag lust. Jag for ut i trädgården och tog massa såna där tråkiga naturbilder! ;) Inte särskilt ambitiöst eller med någon särskild känsla. Utan bara en jakt... efter svampar! XD Kom in, satte på låten Sweat som Orhan lämnat på skrivbordet och kände mig plötsligt löjligt munter!
Lite retsam liksom.
Märkligt...

Vi har väldigt många olika vackra svampar i trädgården. XD Var tvungen att fota några av dem!
Röksvamp väcker ju barnaminnen som bara den! :D

Mina bebisar växer lite väl långsamt. Jag har en känsla av att de aldrig hinner bli grodor. För lite mat i vattnet? En är i alla fall groda. Men den rackarn vill sällan visa sig. :/


Sjukling... :P


Ber ni om nåd än att slippa se fler löjliga blommor!? ;)


Flyende Padda.. :P


Middagen fixad. Varför anstränga sig mer liksom. Tomat gurka och lite bröd!

Min dumma aubergin från förra året börjar blomma först nu! Men hur korkad får man va. Tror den på allvar att den ska hinna tillverka en frukt nu??? Ojoj... den har inte fattat än att den vuxit upp i Sverige inte vid medelhavet. Jag antar att den får övervintra en vinter till inne i mitt rum!


Hösten är nästan här bara...Sur...

LÖJLIGT!
Jag kan inte hjälpa att jag blir irriterad. Här sitter man arbetslös och väntar och får plötsligt ett sms. Ett jobb. Som mysteryshopper. Och med rejäl lön för en gångs skull. Glatt går jag inte för att se vad det är bara för att upptäcka att idag var sista dagen!
MEN ÄR DET NORMALT? Att skriva ett sms om det precis just den dagen då det är slut? NÄE jag tycker inte det.
Menar de att jag ska kolla in sidan hela tiden för säkerhets skull??
Fyra erbjudande har jag fått nu. Två via sms. Ett via mail! Bra tycker jag. Men det tredje helt spontant via deras hemsida och en lite påminnelse sista dagen.
Jag blir så trött. Jag vill ha jobb. Och dessa jobb är inte lika illa som de företag jag jobbat för innan! Men jag lyckas ju aldrig!!!!
Antingen är jag för långsam eller så säger de inget förrän det är för sent!!!

Jag tänker sura hela dagen!!! Det gör ont i magen att tvingas tacka nej till ett jobb... ett jobb jag ville ha men aldrig fick se!!!

Stökigt...

Mitt rum e kaos nu och det gör mig nervös!
Skrivbordet är fullt av papper: Skisser, studier och i ett hörn ligger lite döda blad från svärmorstungan.
Golvet är faktikst inte så illa förutom en tallrik torkande morotsbitar och massa forsythiablad i ett hörn. För att inte tala om limpistolen och de limkluttar som sitter fast i golvet.
Byrålådan/nattduksbordet gör det ont i mit att se på. Kläderna väller ut och nytvättat ligger ovanpå redo att bli inplockat. Böcker står staplade i högar och annat smått och gott trängs vid sidan om.
Det som ska vara i sängen är på golvet och det som ska vara i samlad hög ligger utspritt.
Egentligen är det inte stökigt. Jag har bara pysslat.
Jag behöver ett pysselrum! haha XD

God natt... I morgon ska jag städa! Innan jag åter igen börjar pyssla och stöka ner! ;) Så jag får ett organiserat kaos!

Tamar är i alla fall glad över att hennes älskade dataväska ligger på golvet! :D

Kram

Forsythia och morötter!

Fick ingen praktikplats så där på direkten utan det blir längre väntan. Jag undrar dock. Har det ökat med praktikanter på sistone. Läser ALLA i hela sverige florist? Någon från Västerås ska komma till just den butiken jag vill ha och störa. Tss tss... Tyckte i alla fall personalen lät trevlig så jag hoppas hoppas hoppas.
Annars står jag tom igen. Vars ska jag söka praktik då? Ska jag kanske resa ut i Sverige och lämna trygga skaraborg?

Idag har jag pysslat. Var inte sjukare än så. Dock när jag promenerade ner till sjön för att plocka lite material kände jag mig otroligt trött och med en hemsk smärta i huvudet. Så fick lägga mig lite.
Dock har jag väl inte sprungit idag. Det är inte sååå ansträngande att pyssla.

Så här kan det bli om man tar ett trasigt linne och roar sig med forsythia, garn och morot! :P Men det är det som gäller nu. Pyssla, prova och fundera. Det riktiga resultatet får ni se om ni passerar Lycksele den femte oktober! ;)

Förstörda planer...

Självklart, SJÄLVKLART blev jag sjuk. Det var ju det som skulle förhindras.
Vaknade i morse genomsvett och med värk i kroppen. Typiskt... Jag som hade massor planerat idag. Jag som hade sett fram emot idag och knappt kunnat hålla mig för att gå upp mitt i natten och sätta igång med mina ideer. All inspiration är som bortblåst. Jag känner för att sova...
Måste i alla fall ringa praktikplatsen men det känns inte kul när jag låter som en annan rökare....
Bara och strunta i!!! Hoppas inte föfretaget diskriminerar rökare bara! ;)

Åt nyss frukost som besstod av banan och varm choklad. Just typisk frukost när man inget har hemma. Banan... Men jag åt lite plommonpaj till efterrätt! XD Söt frukost! ;)

Nu ska jag samla energi och rengöra halsen så jag efter lunchen kan ringa med den klaraste lilla flickeröst och få praktik! :D
Kram

Förkyld som vanligt!

Äntligen en date med Orhan. Vi tog bilen och hängde i skogen. XD Åt lite halvgod mat och såg på film... dock inte hela. Jag är känsligare för horror än jag tror. Eller... Varför i hela friden vill jag se folk skada sig på smaskiga sätt?! Spänning i alla ära. Fight mot monster och normala döder. Lite blodiga kroppar. Men man behöver inte bli spetsad på en påle. Ramla och bryta varenda ben i kroppen eller blöda litervis från små sår!!!
Och sättet de gör det på. Äckliga små vinklar. Jag mår bara illa. Jag som knappt klarar av att höra någon berätta att de fick ett finger i ögat!?!? Jag är helt enkelt inte gjord för äckelfilmer.

Hur som helst.. nu sitter jag och känner mig dålig. Ont i halsen och allmänt småförkyld. Alltså att förkylningen är påväg. Får kurera mig så den försvinner! :P Har lyckats tidigare. Jag orkar inte vara sjuk.

Nu ska jag nog skissa och fundera lite på blomster-smycken och -kläder. Sen försöka sova. Har varit lite halvtrött sen jag kom hem från daten. Höll rent av på att somna!
Tokigt! XD
I morgon måste jag, MÅSTE, kontakta butiken igen så jag får min praktikplats!!!
KRAM

Supportrarna!

Oj vilken match.
Brukar inte vara spänd men jag och Pia satt som på nålar helt inne i matchen. Älgarås spelade faktiskt bra! det var fart och jämt! ;)
3-2... helt fantastiskt. Älgarås vann faktiskt. Jag och Pia ljublade! :)
Och jag kunde inte låta bli att skrika till när Orhan gjorde det sista målet. En hög boll som liksom i slowmotion gick in i mål. Vi satt båda två och hoppades att den skulle gå in! XD
Stolt blir man... ;)
... och det är kul när Älgarås vinner! :D
Annars har jag idag spenderat dagen i Pias trädgård. Tittat
runt och avundats hennes grönsaker. Men har man sämre jord i sin trädgård så har man. Just typiskt att vi hamnade precis här uppe på sandkullen!!!
Fick i alla fall lite smått och gott som jag ska försöka plantera ner innan solen går ner.
Var bara tvungen att vila lite. För jag blev helt spänd och trött efter den nervösa matchen! :P
Plus att jag var fruktansvärt hungrig!
Det var en bra dag med Pia! :)

Kram

praktik och kantareller...

Känner att jag borde skriva. Men jag har inte mycket att säga..
Har nästan fixat praktikplats. Har två ställen på gång som jag borde ha tagit kontakt med idag men inte gjorde. Antar att jag får ringa på Måndag. I morgon är det som en stor chans att chefen inte är där! XD

Hur som helst... det blir en senare fråga. Nu är det helg och jag ska vara ledig!!! Från att söka jobb.
I morgon är det fotboll som gäller och ett besök hos Pia. Sen ska jag försöka hinna hem så jag kanske hinner måla lite också. Men vi får se hur det blir med den saken! :P

Idag har jag... mest bara träffat Orhan som jag tycker jag träffar alldeles för lite när det finns fotboll och jobb i livet. Men det är nog bara att vänja sig! haha
Idag plockade vi i alla fall lite kantareller igen och shoppade nödvändigheter på Ica. En festlig dag med andra ord! XD

Känns märkligt att det är fredag. Att folk är lediga i morgon... jag är ju inte det?

RSS 2.0