Min man kan göra våfflor. Det kan inte din!

Sitter och skrattar åt de "kusinbilder" min kära kusin Amelia lagt ut! Ska bli kul att komma till Lycksele och träffa dem igen! ;)
http://saraamelia.blogg.se/2011/september/utkast-sept-13-2011.html?_tmp=a2411331dd2264a43c3a5d7e61f7522725e26a4d

Hur som helst. Idag blev inte mycket gjort. Hade ju Orhan här och trots att jag vaknade tjugo i åtta. (PGA FRÖKEN TAMAR!) Så gick dagen snabbt.
Jag gick upp. Stod och kikade lite på Orhan som sov. Tills Tamar började hojta på mig. Jag gick då och la mig på soffan eftersom jag inte fann någon styrka att klättra upp i den där hemska våningssängen igen!!! Brr..
Mot all förmodan somnade jag och vaknade inte förrän Orhan kom klockan nio och frågade om jag sovit där hela natten! haha :P

Orhan gjorde våfflor för första gången till frukost! Blev bra! :) Trots några misstag under tillverkningen som han skuldbelagde mig för pga för lite hjälp! XD
Har varit på bön nu på kvällen. Trevligt. Vi lyssna på någon predikan med.. Eva-Lotta. (om jag minns rätt) Som jag hört förutom eftersom pappa är så förtjust i den. Men den är bra så.. ingen fara med det! ;)
Nu ska jag pyssla lite innan jag kryper till sängs. I morgon ska jag arbeta hårt. Eftersom jag är ensam hemma. Supergod mat och städat hus. Så ska det vara!!!!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0