Svamp och katt

Plockade svamp idag. Det har jag varit sugen på länge och idag fick jag tummen ur och följde med mor och far ut. hemska saker så mycket. Man fick sluta för att man var less. Inte för att det var slut eller för att man var trött i benen! Gjorde ont i hjärtat att gå när man såg flera klasar med trattkantareller överallt.
Vi plockade alla varsin fruktpåse (sån man får när man köper frukt och grönt på en vanlig affär)

Målade på tre minuter en liten bild. Konstnärlig inte sant. för att förgylla detta inlägg. det är jag som plockar svamp. runt om mig växer...svamp. trattkantareller för att vara exakt. men det antar jag att alla såg. Man är ju dum om man inte ser att det är en trattkantarell!

Sedan bar det direkt iväg till målarträff som inte blev så mycket målande. Det kom en tredje kvinna från byn och istället drack vi kaffe och pratade. Eller jag kände mig lite utanför som hade så lite erfarenhet att dela med mig om i snack om tiderna förr... före min planerade födsel!!!
Men det var ändå trevligt! :)

Nu ligger jag i sängen. Har precis sett Luther med familjen. Bra film! :)
Tamar sitter på golvet och halvsover. Löjligt. Är det någon sorts protest mot att jag flyttade henne från hennes älskade datarum!?? Jag vet att hon snart ger upp så jag bryr mig inte. skulle jag ta upp henne och säga sitt i min säng så skulle hn göra det. Möjligen skulle hon försöka bita mig lite eller slå mig
med tassen men sedan somna med bakåtvikta öron.

För av någon anledning kan hon lyda mina order under ilska! hon till och med rullar runt och ger give me five under fräsande, bitande och tydlig ilska! För att???


Förstår inte vem hon fått detta hetska temperament från?
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0