Dags att byta familj!

Ja! Jag är besviken. Jag ville ha ett bröllop! Ett riktigt bröllop. En riktig fest!
kanske mest för att jag ville göra en riktigt snygg gräs-bukett till mig. Älskar gräs!!! :(
Jag ville vara sådär supervacker. Ha en sån där klänning man aldrig använder. Och få ha en kul sån där tråkig kristen vardaglig, allmänt trevlig bröllopsfest, då vänner gör fula danser och roliga sånger. Lyssna på halvtrista tal och skära en tårta som ingen tycker är god! Man får presenter och känner sig speciell och älskad!
Eller fest. haha kanske inte hade blivit så kul. Varken jag eller Orhan ha nå vänner som kan skoja till det.
..
Den här bilden ger mig av någon anledning mys-känslor.
..
Hur som helst. Gift blev jag. Det var en trevlig middag med familjen och några vänner. Det blev bra! Lite bitter över mina fula brudbukett. Var inte den vackraste någonsin! Men men...
Det är ju inte allt runt om som är det viktiga trots allt!!!
Det mest irriterande med att inte ha haft någon fest är ju att många "vänner" inte ens fattat att vi är gifta. Hur ska man förtälja det för alla? "På tal om ingenting. Visste ni att vi är gifta!"
..
..
Kan ju med detta trista inlägg också meddela att vi snart bli gifta på riktigt. Alltså statlig. Samma efternamn och papper på det hela!
Så då kan alla som oroat sig att vi skulle glömma bort att göra det så fort Orhan fått perssonnummer pusta ut.
Och alla ni som väntat på någon form av fest... ni får helt enkelt komma på en fika någon gång istället! Jag har ju massa roliga teer nu och Orhan kan baka bröd! ;)
..
Snart får jag väl byta namn på bloggen... Eller nåt...
Sista veckan som sundqvist!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, det gillar jag att Orhan kan baka bröd o du har massor av te.. Lite ledsen är jag att jag inte bara kan slinka förbi och sitta i soffan hos er, dricka te, äta bröd, locka på Tamar och småprata...

2012-04-28 @ 22:04:46
Postat av: David Sundqvist

Inga vänner som kan skoja. Huvaligen, det lät ju trist. Haha fixa en fest så lovar jag att skoja till det så att min broders skägg rent av krullar till sig av bara farten.

2012-05-18 @ 09:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0