Framsteg

Jag är mycket väl medveten om att jag skrivit många inlägg idag.
Men ibland så kommer inspirationen. Tycker ofta nu för tide hinner jag inte med eller orkar inte. Men idag.. märkligt!
Orhan är borta nu. Fotboll. Så nu ska jag njuta av ensamheten... Vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Fika kanske. Vet mycket väl om att han får fika på fotbollen. Och när han kommer hem är han så trött så ska inte spara allt kul tills han kommer hem.
Tror jag hamnar framför en film med en kopp te och... hm.. Ja vad finns det hemma att erbjuda. Franska med kaviar! XD
...
..
Work in progress.
..
Just nu jobbar jag med skuggor på kroppen. Krångligt med akvarell. Man ser ju liksom inte riktigt hur det ser ut förrän det torkar. Flera gånger har jag trott att skit också Nu har jag gjort bort mig. Men så torkar det och man ser nästan inget alls! XD
..
Det värsta är nog armen. Tycker hela tiden den ser ut som om hon håller den mot magen. Inte mot ryggen. Har målat om skuggorna på den flera gånger. Vet inte vad jag gör för fel. Men kanske är det jag som stirrat mit blind? Ser mer än vad som finns.
Vad säger ni? Är armen tokig? ser ni det bara nu för att jag sa det? Eller ser det bra ut! :)
(Bortse från fläckar och streck som jag inte fått bort än. De ska inte vara där! Det är att det varit för mycket vatten i färgen som liksom flytit ut och torkat... )

Kommentarer
Postat av: anna

Den är bra, det är bara de mörka fläckarna vi armbågen som förvirrar. ta bort dem eftersom armen nästan är sträckt blir det inte så mycket skuggor där.

2012-04-13 @ 20:38:05
Postat av: anna

egentligen det där gråare "strecket" som letar sig ner efter hela armen - det bord sluta där vid armbågen, kroppen som skuggar försvinner ju, fattar du?

2012-04-13 @ 20:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0