trött och sliten

Oh stora glädje. Vi hann med bussen klockan halv sju och då hann vi även äta ute! ;) Thaibuffe...  mmm... med pizza. Mycket unikt. Inte den ultimata thaibuffen men god. Man kan inte kräva mer av Umeå när vi bott i Skövde där det finns en thaibuffe runt varje hörn! XD
..
Vi shoppade loss ordentligt. Nu har vi mat för hela månaden. Tex skinka för 10 kr/kg och kyckling 1 kg för 10 kr. (Vilket farmor ringt och berättat för mig. hehe)
Jag hade en ryggsäck och två plastkassar. Orhan en reseväska och en papperspåse. (Måste handla mycket när man slösar bort 160 kr på en resa till Umeå!!!!)
När vi skulle resa hem satte världens snöstorm igång. Vi frös ihjäl när vi väntade på busstation. Vi väntade i Mariehem istället för station för att slippa promenera med våra grejer.
Och pga all snö sprack papperspåsen Orhan hade precis när vi skulle kliva av bussen. pinsamt och plötsligt blev det våldsamt mycket tyngre i plastpåsarna.
Vi slet i stormen. Orhans väska med hjul fastnade i snön. Våra händer blev lila av kylan och tyngden från kassarna.
Kände hur jag nästan skulle kunna sätta mig ner och grina. Väskan var aptung och det värkte i axlarna.
Ja.. vi behöver en bil!!!
..
Nu skulle det vara gott med en sån här igen som jag gjorde i helgen! ;)
Men jag får nöja mig med en fruktsallad. Jag och Orhan köpte ett kilo jordgubbar. (inte så söta) men jordgubbar är ju alltid jordgubbar och de var billiga! haha :P
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0