Goda nyheter!!!

Hurray!!! :D
Äntligen lite glada nyheter.
Fick mail från ambassaden idag. Det fanns en tid på lördag nu. (samma dag jag åker hem) så Orhan kunde komma på intervju då om han ville!
SJÄLVKLART! Nästan en månad tidigare!!!!
I min lilla hjärna känns det som om detta kan leda till ett snabbare svar. Max 3 månader.. jag vet. Men vissa har fått svar efter bara någon vecka efter intervju! Jag önskar så det kunde bli samma för Orhan! Önskar, hoppas, ber!!! Så vi slipper vänta och våndas!
Nu leder ju detta till att Orhan inte kan vinka av mig på flygplatsen. Eller hjälpa mig. Men jag är inte orolig. Det finns bara en terminal i flygplatsen här! haha... Jag ska bli skjutsad dit. Får med mig Orhans kusin som jag pratar engelska-romani med så vi kan hitta fram till själva ingången eller vad nu som kan vara krångligt!!! Inga problem. Tror de som ska skjutsa mig är mer orolig än jag.
Och det kanske är skönt att slippa ta farväl av Orhan på det sättet! Gå genom kontrollen och se han stå kvar där. Jag skulle säkerligen grina mängder...
Nej då ser jag hellre honom sticka tidigt på morgonen. Ivrig av att få komma till intervju. Och jag kommer sitta på helspänn hela resan efter sms där han berättar vad som hänt!!!
Äntligen goda nyheter. Jag och orhan är glada!!!
Gud är god! :)

Kommentarer
Postat av: Pia

Härligt att ni får lite medvind! Hoppas nu att de kommer ta hand om erat ärende supersnabbt och självklart komma fram till att ni inte ska behöva vara i två skilda länder, utan att Orhan får komma till Sverige med en gång :D

2012-01-27 @ 15:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0