Jobbiga tankar mitt i natten....

I natt sov jag inget. Eller det kändes så i alla fall.
Jag låg och vred mig. Det var kallt... Försökte ligga som en boll på Orhan för bästa resultat för att få värme men han vände ideligen ryggen till.
Jag låg och tänkte jobbiga tankar. Funderade på framtiden. Vad ska jag göra om Orhan inte får uppehållstillstånd. Om de säger att jag har för lite pengar att försörja han med? Att våran relation inte verkar trolig? Att vi glömt att lämna in ett papper så nu arbetstiden för dem kommer bli 10 månader?

Funderade vidare. vi måste fixa ett perssonnummer... Hur lång tid tar det? Kan orhan jobba efter? Måste han läsa svenska? Kommer jag hitta ett jobb? Kan vi hitta en så pass billig lägenhet att vi kan flytta med mitt bidrag, om jag inte får jobb? Vi kan absolut inte bo hemma hos mina päron länge... Hur ska det gå att bo hemma hos mina päron?
Låg och bråkade med migrationsverket. Gjorde försvarstal...
Till slut stod jag inte ut längre och satte på värmen och kollade klockan. 03:54! NÄSTAN FYRA??? Har jag legat här sen halv tio... det är ju en evighet.
Jag hoppas att jag nog sov lite kanske mellan tio och tolv? För annars är det sjukt vad fort tiden gick. Plus att jag bara sov 4 timmar i natt.
För efteråt satte jag på datorn och såg simpsons. Hatar att ligga vaken!!!

Kommentarer
Postat av: amelia

Ewa hälsade att hon tyckte du skulle söka praktik på blommona(i vilhelmina) för att dom förmodligen behövde folk dit senare.

Har glömt att framföra hälsningen, men bättre sent än aldrig :p

2012-01-19 @ 19:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0