Laga mat

Mamma: Självklart lagar jag maten!!!
Längtar faktiskt efter att laga mat. Jag tycker det är kul. Men i detta kök känner jag mig lite behind. Vedspis.... Antingen kokar det aldrig. Eller så kokar det jättemycket. Hur många grader Är det i ugnen?? Man svettas floder!!! Jag vet inte vilka verktyg de använder här. Så Orhan får alltid stå med mig. Jag frågar han om allt. Plus att jag ber frun här tömma vatten och sånt. För det är galet varmt och jag är lite rädd.. haha... XD
Jag berömde i alla fall deras sätt att diska. På golvet framför tvn. Jag menar. I alla dessa år har jag stått ensam i köket och diskat framför den tråkiga bruna väggen. Slått huvudet i luckor. Halkat på diskvatten på golvet.
I Lidköping kunde jag vrida på mig så jag typ kunde se tvn. (För tamar var inte mycket till hjälp. Tittade på...) Men jag slog då alltid huvudet i skåpet eftersom jag hamnade typ under det. Och det resulterade i ilska. Jag är så argsint av mig!
NEJ. I framtiden, i mitt hem, ska också jag. Sitta bekvämt med en stor skål i famnen. Diska framför en film!!! Så ska det vara...
Hur som helst. Jag ser fram emot rätt mycket att vara i mitt kök. Ha koll på vars saker är. Veta precis hur jag bär mig åt. Och ha mina kryddor och ingredienser!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0