Lat och frusen katt!

I morse sov jag länge. Jag vet inte om jag behövde det men jag gjorde det. Vaknade till runt åtta tillsammans med Tamar. Klappade henne lite och valde att sova lite till... Blev ganska mycket mer.
Ångrar mig lite. Men kanske behövde jag det?! Har sovit dåligt några nätter i rad!
Åt en stor frukostlunch. Brunch! smakade först lite pasta som var kvar här i huset sen veckan. Fick en halv avokado av Ulrika som jag åt med vinäger! Tog sedan två vörtlimpor en med skinka och senap, en med strömming. (kan inte motstå julmaten!) Kanske var våldsamt mycket men jag lär då stå mig nu. Idag är jag också ensam.. så jag kan ju skjuta fram middagen!

Åkte inte till arbetsförmedlingen alltså. som ni förstår. Men i morgon smäller det. Ska försöka låna ett busskort och resa dit. Ringa i den pinsamma telefonen. (måtte ingen vara där och lyssna på mig!) Och sedan inta det pinsamma webkamera-rummet! Hatar att prata i webkamera med okända människor. Vars ska man titta? haha

Idag ska jag ta tag i resten av mitt rum. Har en väska kvar. Vill också få bort skit från skrivbordet och andra ytor. Rummet ser nog stökigt ut redan med alla lådor och väskor som trängs i hörnen!
Förutom det måste jag ta en prommis med Tamar. Hon har än så länge vägrat gå ut och röra sig! Jag kanske skulle köpa en jacka till henne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0