Måla. <3

Orhan och jag tog en friskusmorgonprommis genom byn. Tog ett glas ryskt te med socker och sedan hamnade vi här uppe. Orhan ville spela spel på sin dator innan elen försvinner så... vad gör man inte. Tror den sticker runt tolv så vi har en knapp timme kvar.
Jag känner för att måla. Sitter och läser målarbloggar och blir så inspirerad, avis och sugen. Önskar jag hade massa bra saker. Bra färger och stora pannåer. Kunde måla sådär. Komma på bilder sådär!!! Få folk att vilja köpa mina tavlor...

Jag har tagit med mig mitt skissblock och pennor så jag kan ju i alla fall måla där! Ska fortsätta sen, när elen sticker, med min lilla bild jag startade här om dagen!
Men ändå. Det är något annat med färger. Måla...
När jag kommer hem. Har lyckats få ordning på mitt och Orhan liv. (med allt vad det innebär) då ska jag inhandla färger. Nya färger. Bra färger. Och en jättepannå!!!!

Tjuvkik... Tja.. hennes ansikte är lite kontrastlöst haha...

Näe... jag är för jättesugen att måla nu att jag tror jag lämnar datorn åt sitt öde och fortsätter med min flicka med sitt vackra hår. (Det är mitt uppdrag nu. att lära mig att rita hår bra!!!)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0