Naken flicka med rosor

Har ritat hela kvällen nu. Är kissnödig igen. Förstår inte. Jag måste dricka mängder här för jag är nästan jämt jätte-kissenödig. Galet!!!
Hur som helst. Just nu tittar Orhan på fotboll. Inter så klart. och matchen verkar vara spännande för Orhan hoar och tjoar och stönar väldigt mycket. När Inter väl gjorde mål ryckte han till så våldsamt att jag blev lite smårädd!
Han är lite lustig min man när det är fotbolls-dags. Och jag vet att det nästan alltid väntar en våldsam puss när det blir mål! XD

Har påbörjat min sista teckning i mitt block. Sen måste jag införskaffa nytt. Men det passar perfekt då jag snart ska till Sverige igen! ;) Känner för att införskaffa stora pannåer också nu när jag drar till Lycksele framöver! ;) Färg får bli ett senare problem... Ett mycket senare problem. Det kostar ju apmycket.
Målade som vanligt en brud. Måste börja måla män. Eller kanske något helt annat? Djur? haha... En naken brud med rosor. :) Ni får en liten tjuvglimt. Men innan allt är helt färdigt och innan rosorna kommit dit. Jag vet inte om jag är helt klar än och om jag är så vill jag inte fota den förrän i morgon då det finns bra ljus! :)

Känns som ett väldigt osammanhängande inlägg. Jag får inte riktigt grepp om meningarna jag skriver haha. Vill skriva saker och det blir bara fel. Är det möjligen ett tecken på att jag är trött? Kanske ska lägga mig.
Gillar när det är fotboll. För då vet jag att Orhan håller sig vaken. Och att sova när Orhan är vaken. Det är tryggt. Jag känner mig inte ensam utan brukar somna ganska snabbt... :)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Du får gärna göra en skiss på mig med min bebis i magen om du vill. Den får göra den som du vill, men du kan ju föreställa dig att magen är något större än den är än.. :)

2012-01-22 @ 23:20:07
URL: http://ulrikasundqvist.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0