Snart gammal men fortfarande lika romantisk?

Så där ja... då var denna dagen avklarad. Tycker de liksom bara flyger förbi nu för tiden märkligt. Och ju närmare avresedag jag kommer ju mindre längtar jag hem. Det jobbiga över att lämna Orhan liksom tar över mer och mer.
Men det bli förhoppningsvis bra. Ett snabbt positivt svar.... hoppas hoppas hoppas...
Och måtte dagarna hemma gå lika snabbt som de märkligt nog gjort här nu under januari...
Idag avslöjade Orhan en av sina födelsedagspresenter till mig. Han kunde inte hålla sig. Och för att det skulle underlätta för honom om jag visste. I hans planering... Men jag säger inget än! Gillar att vara hemlig. och det är hemligt att veta om sin födelsedagspresent i förtid!
21 år fyller jag minsann snart. Vare sig jag vill det eller ej... känns plötsligt jättevuxet. Men jag känner mig inte vuxen. jag känner mig inte som 21-åringarna såg ut när jag var 15...

Annars idag har jag levt vardagsliv. Ätit gravo. Duschat. Köpt choklad tillsammans med Orhan och Djeti. (plus njutit lite av solen.) Sett film med Orhan. (Big mamas son eller något. Om en italiensk man som bor kvar hos sin galna italienska mamma...) Ätit små starka biffar och  stekt aubergine och squasch i youghurt... Gått på toa. (Orhan tyckte det var romantiskt om vi följdes åt till toan och väntade på varandra i kylan. Så vi sedan kunde springa tillbaka och värma varandra! Inte för att vi har värmt varandra något. Men jag antar att det var romantiskt... XD haha)
Och tja... nu sitter jag här och skriver blogg. Har laddat lite simpsons. orhan laddar en film som vi så småningom ska se tillsammans. Men jag tror Orhan kommer somna.
För sån är han!

Kommentarer
Postat av: Ulrikat

Men tänk på att du får träffa mig!

Jag drömde att du kom hem och att vi hade roligt. Haha. Jag minns inte specifikt vad som var roligt egentligen, men kul var det.

2012-01-19 @ 12:34:09
URL: http://ulrikasundqvist.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0