Födelsedagen!

Vaknade i morse av att Orhan spelade upp en födelsedagssång han spelat in på sin mobil. hah vet inte vars eller när han sjungt in den! Sedan ner till resten av familjen för att äta smörgåstårtan som vart riktigt god. Jag är stolt! ;)
Sedan for vi till Pristina. Orhan tyckte vi skulle ta en pannkaka på Creperian i Pristina på födelsedagen. Så vi slog till... trots snövädret! GALET! bussen fick kämpa sig fram med sina taskiga hjul! :P
Vi tog även en kaffe. Först på ett nytt cafe där en man som pratade italienska sa att de gjorde riktiga och bra cappuccinos! Vi gick dit. orhan med stor förväntan men vi fick som vanligt en tråkig kaffe med söt grädde på. hahah...Orhan blev besviken och personalen såg orolig ut. haha.. stackarna!
Inte nog med det. Vi fick betala 1 euro styck för de små kopparna. (jag börjar bli galen. hemma skulle jag jubla för en kaffe för 1 euro=ca 9 kr. Men här får jag nästan en klump i magen av att betala så mycket!)
För att bota våran besvikelse gick vi till vårat favoritställe. Vi beställde en stor machiato och fick våran fantastiska cappuccino för 50 cent! Ett mycket mer rimligt pris! ;)
Kusiner...
Jag tog en med vit choklad, ananas och kokos. (ville inte ha kokos men fick det i alla fall haha)
Orhan en med nutella och kokos.
Djeti en med choklad och banan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0