Havsutsikt och hinderbana...

Igår cyklade vi till havet. Jag tog med kameran. Men vid första fotot. "No memorycard!" (det var ett fint planerat foto där Orhan stod och kliade sig på rumpan och höll i cykeln framför den gamla kyrkan som pryder Bygdeå! Ljus sommarkväll med färgglada moln!)
Greeeeaaaat... XD
..
Vi har ett problem. Det går en, till och med två åar mellan vårat hem och den närmsta vägen till havet. Därav cyklade vi upp till Bygdeå och sen ner till havet. 5-7 km! (När vi bor 2 ifrån havet?)
Fint var det. Dock lite väl många sommarstugor. Ingen strand kvar till oss. Men i brist på sommarstugeägare traskade vi in i någons trädgård och tittade mot horisonten! :)
..
..
På vägen tillbaka diskuterade vi om genvägar. Det mest pissiga är ju att vi kunde se fältet där vi sprang runt och fotade för nå vecka sen. Plötsligt såg vi en mystisk stig och vi knallade in med cykeln.
Hittade massa fordon och redskap som tillhör någon bonde.
Men så kom vi ner till den första ån. Vad göra? Vi tittade och försökte se om det var möjligt att hoppa. Osså plötsligt. Alldeles bakom en gran stod en himla bro!
Vi traskade över och fortsatte. vi hamnade i en hage. Vi var omringade av grindar och stängslen. (kommer inte på det rätta ordet!) Vi hittade en bro. Men den gick till en kohage alldeles vid ett hus. Lite väl pinsamt.
Vi hoppade över stängslet. Hoppade över en bäck. Hamnade i en annan hage där det stod en grind på glänt. Och ännu en bro!
Vi följde bäcken och kom till slut fram till det lilla fältet framför vårat hus.
..
..
Ja det är ju vänligt av bönderna att bygga så mycket broar överallt. Och jag ser fram emot att ha kor och får omkring mig. Men vad i hela friden ska alla dessa hinder vara bra för? All denna fina natur som man kunde traska omkring i. Rena rama Hinderbanan! Jag hatade hinderbana i skolan!
..
Jag stal lite bilder från nätet för att förgylla inlägget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0