Rent och skönt

Idag använder vi diskmaskinen. Skönt. Ska bli spännande att se vad vi betalar i el här. (Har fortfarnde inte fått en endaste elräkning) Om det inte kostar nå mycket alls kanske man kan använda den fler gånger.
Vi ansåg båda att nu när vi hade besök var det alldeles för många glas och tallrikar för våran smak. Vi slängde in allt i diskmaskinen. Körde på grytprogrammet. (Varför i hela friden ska man ha program på diskmaskinen). Jag fick diska några saker och sedan skrubbade jag köket rent.
Älskar när det är rent i köket! :)
..
..
Nu ska jag strax vispa ihop någon form av taco. Vi har inte några grönsaker. Förutom rödbetor, morötter och vitkål. inget av det känner jag för att äta kalla i taco. Så jag ska göra en varm taco. Alltså steka grönsakerna. Vi har ju lite färsk bladsallad som jag kan skörda. Sedan massa med kött.
Det blir bra. Ingen av oss är särskilt hungriga så det blir nog lagom ändå utan alla goda grönsaker. Vi åt en rejäl lunch, broccolipasta och har sedan ätit fikabröd som besatta. Farmor tog nämligen med sig alldeles för mycket för vårat bästa! XD
..
..
Det regnar ute. Grått och all den snö som kom är borta. Känns bra i magen. ;)
Nu mot spisen!
..

Kommentarer
Postat av: Ulrika Emini

Hoho. Vi fick en elräkning på 400 nu, och vi betalar ju inte ens för värmen! Vi blev lite chockade, men det kan bero på att vi inte hade något avtal i början på månaden så vi kanska får en lägre nästa månad. En kan ju hoppas det...

2012-05-06 @ 20:52:10
URL: http://ulrikaemini.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0