Skaparsugen

Jag på sm förra året!
..
Just nu är det yrkes-sm. Det som jag tävlade i för två år sen. Som florist!
Tänkte och ville tävla i år med. Men de drömmarna liksom dog. För det första hade jag ingen stans att öva. Hade inte jobbat eller pysslat med att göra arrangemang och binda buketter på jättelänge. Så jag antar min inspiration och fantasi hade varit sämre. Sen alla kostnader!!! Avgiften+boende för tre dagar+mat+resa ner till Malmö! Nej nej... Jag hade blivit ruinerad. Det var lyxigt när skolan betalade allt det! XD
..
..
Sitter hur som helst och plågar mig med att titta på bilder från floristerna på yrkes-sm! haha nej jag plågar mig inte. Det är kul att titta. Se vad det är för uppgifter och vad de gör! :) Hade gärna varit där och tittat.
..
..
Dock känner jag det skarpt. Vill hitta på något igen. Skapa! Visa upp! :) Som förra året med showen!
Just nu sitter jag lite och önskar att Orhan hittar ett heltidsjobb efter sommaren och jag kan njuta av att vara fri eller nåt deltidsjobb. Så jag kan komma på nåt kul. För jag vill! Det är så kul att få skapa och göra något kreativt! Älska jobba med blommor!
Hm.. kanske skulle höra med chefen om han skulle vara intresserad av att låta mig ha en utställning där på handelsträdgården. Kan använda mig av hans grejer... Han brukar gilla sånt som drar folk... hehe XD
(Nu på Lördag är det föresten nå föreläsning om kryddor och medicinalväxter där på handelsträdgården! Nån som e känd från tv och radio! Det kan ni kika på om ni bor i närheten!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0