Flygplatser!

Det är hela två dagar kvar innan vi styr kosan hemåt. Men Orhan har redan börjat planera och fixa packande. Jag känner att vi två är olika!
Vi kommer återigen få spendera en natt på en flygplats. Våran skjuts dit går härifrån klockan tolv. Flyget går halv sju. Alltså blir det några timmar på Düsseldorfs flygplats!
Jag är glad att det är i Düsseldorf vi får vänta i alla fall och inte i Berlin. Det var nog den mest snuskiga, obehagliga och otrevliga flygplats jag varit på. 
..
..
Först en man som svarade våldsamt på tyska! Sedan en arg kvinna som svarade på frågan om vilken gate vi skulle till på ett mycket nonchalant och dåligt uttalat sätt. Sedan toalettkvinnan. ujuj.. världens mest obehgliga toalett a la läger-utedass. Smutsig, röd och med hasplås. Dörr i spånskiva! Och när jag kom ut satt det plötsligt en mystisk kvinna med pengafat utanför och sa Auf viederschen (har ingen aning om hur det stavas!)  till mig medan hon spände ögonen i mig. Jag låtsades inte förstå och gömde mig bakom trappan tills Orhan kom ut och också blev tittad på av toalettkvinnan. Som om jag skulle vilja betala för det skitstället!? (Hade inga Euro... Inte ens en krona!)
Sedan gaten. Världens minsta lilla minrum där det varken fanns tillgång till toalett eller underhållning. Fullt var det också. Minst 100 människor skulle till München!
Usch för Berlin!
.
Düsseldorf o andra sidan minns jag inget av. Jag var trött då. Minns med nöd och näppe vars vi tog ut väskorna men annars är det bara ett virrvarr på olika parkeringsplatser i sökandet på Orhans far! XD
Jag förväntar mig inte lika fräscht och trevligt som på Arlanda.. Men jag minns det fräschare än Berlin!
Hoppas så i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0