För kyld för att flyga!

Argh.. jag vill bli frisk. Avresedagen närmar sig och det finns inget  värre än att flyga med snuva. Känns som skallen ska explodera då! 
..
Idag lyckades vi äntligen sälja datorn. Inte hela kitet men det gör detsamma. Även grafikkortet vi hade nytt. :P Så nu har vi mat för November också. haha.. (är man ute och reser som vi är nu får man ju mindre bidrag av arbetsförmedlingen! Så extra pengar var i behov.) Allt löser sig alltid!
Bara att hoppas nu att kunden inte blir missnöjd och vill lämna tillbaka...
..
 
..
Så just nu sitter jag här och känner mig nöjd med livet. En frys har vi tydligen fått.. Så ska bli kul att få fritt kunna handla mat att frysa nu. haha... 
Ser fram emot att handla mat. Planera och försöka göra affärer. Nu börjar det på allvar. Livet utan lön! Innan har vi som haft lite extra från mitt jobb. Men nu är det verkligen enkelt liv som gäller!!!
Egentligen är väl det mycket trist. Men jag ser faktiskt fram emot att försöka planera billiga middagar. Sånt gör det hela mycket roligare. Plocka av vad skogen och naturen har att erbjuda. Leta i reklambladen och fylla frysen och kylen för en månad och sedan.. överleva!
Sedan får jag dag efter dag experimentera med mat! ;) Finns massa gott att göra. Massa billigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0