Praktik som talar emot!

Jag vet inte vad som flugit i mig men en sak jag ser fram emot att göra när jag kommer hem är att storstäda. Vet inte varför... Men det känner jag verkligen för. Jag vll lyfta på varenda pinal och dammtorka. Skura golvet. Dammsuga under sofforna med största passion!
Jag är säker på att det bara är något flyktigt som kommer gå över så fort jag kommer hem och känner vardagen! Ser det vanliga hemmet...
..
..
Tror dessutom jag hunnit  gå hemma för länge. Ser inte alls fram emot praktiken! Känns inte alls kul att behöva vara borta från åtta till sju på kvällen! Det är nästan 12 timmar ey! Varje dag också..
.
På mitt jobb förut. Ja då visste jag att jag kunde få jobba stenhårt en hel vecka men kanske som belöning vara hemma lite nästa vecka. ja det var en perfekt dos att jobba runt 80 procent tror jag!
Dessutom finns det massor att göra hemma. Jag kan söka jobb och vara hemmafru! Jag gillar att laga mat... Göra nåt nyttigt och sen... underhålla mig. Jo det gör jag!
.
En sak till som är viktig att poängtera är kostnaden för praktiken. Ska vi verkligt behöva köpa ett till busskort? Visst jag behöver erfarenhet. Men.. det kostar oss en femtedel av våra pengar. Vad är då kvar efter hyran?
Leva någorlunda normalt eller få erfarenhet det är frågan?
Har egentligen ingen lust för nåt alls nu när jag inte ens fick chansen att söka volvo. Vad ska jag praktisera hos en florist för när det inte är det jag vill? 
Allt talar emot. Oerhört långa dagar, kostnad och lust...
Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0