Prinsessan...

Alla sitter samlade i sovrummet, som vanligt, efter en tuff dag med mycket besök av nära släkt och lite mer avlägsen släkt! :P
Det lagades mest mat hela dagen ute över öppen eld med parabol, på gammalt romskt sätt. (på gammalt romskt sätt är det inte parabol utan en... Ja ni fattar!) Vet inte hur man skriver detta ord.. men felia.. felija? haha.. har ätit det förut och då smakade det som en degklump... Eller bröd på bröd! Den här gången var det tjockpannakaka.. eller snarare massa tunna pannkakor med fett och nåt annat gojs mellan.  Föreställ er Crepes... Gott hur som helst! :) 
Det enda jag gjorde var att ta hand om hela den stora disken efter alla gäster.
..
..
Fick även återigen klä upp mig som borije. De här gången i en vanlig klänning. Jättebarbie-rosa klänning! Men oroa er inte. I morgon hamnar jag även i en denije (stavning?) också.. 
Tycker det är kul att få prova på speciella klänningar. Även om jag inte alltid känner mig bekväm haha... Har aldrig haft något sånt. Asså jo min balklänning (som också blev brudklänning!) var fin. Min design. Mammas konst. Men... inte en sån där jättebölsig mega klänning som får folk att säga. Oj en prinsessa! haha...
 Den här gången hann jag i alla fall fixa mig lite så jag inte kände mig så ful framför kameran. Plus att jag såg oväntat bra ut i rosa. Vilket ju är helt otroligt eftersom jag tycker den färgen är alldeles för hemsk. Den har en sån felaktig betydelse för mig!
Andra tyckte också jag såg oväntat bra ut i rosa.. Ja det är märkligt så det kan bli!
Solen sken rätt i ögonen på en del bilder så jag började grina. Så trots att jag fixade mig och kände mig fin framför spegeln syns inte de på bilderna hahah... XD
Har massa bilder från idag. Så de får tala..
Fick åter chansen att känna mig mäkta lång...
..
.

..
 

..

 

..


..
 

..


 

Kommentarer
Postat av: Ulrika Emini

Du är faktiskt stilig i den! :) Men var det bara du som fick ha klänning? Hihi...

Svar: De andra lagade mat. haha Jag är ju borije ju! Klart jag ska vara snyggast! XDNäe.. i dag tror ja de andra ska vara lite fina. Då de har chansen!
Petra

2012-09-17 @ 08:58:37
URL: http://ulrikaemini.blogspot.se
Postat av: Bibbi

Vilken vacker kvinna!!!!
Det är så fängslande att sitta och läsa ikapp i din blogg så det är risk att jag missar kyrkan haha... Får kasta mig in i duschen nu så jag hinner. Det börjar 10 i Töreboda. Erik ska installeras som pastor i Missionskyrkan. Det vill jag inte missa :-)
Massa kramar och <3 från mig till er!

2012-09-23 @ 08:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0