Home again!

 Så var minisemestern slut. men ännu inte lovet. Även om det känns kusligt nära. O resten av lovet är redan uppfyllt.
 Funderar att i morgon åka en sväng till Lidköping för att hämta pappren till mitt växtkännedomsprov som jag ska göra på Måndag. GLÖMDE självklart papprena. Dumma Petra!!!
 Men just nu funderar jag på om det är värt det. Gå upp klockan fem för att åka med pappa. Resa 1,5 timmar hämta papprena o sen komma hem, vem vet när. Frågan är om jag kommer plugga nå mycket mer. PÅ kvällen ska ja till kyrkan. PÅ Lördag funderar ja på att åka till elin. Vilket innebär en resa in till Lidköping igen.
 När ska ja plugga. Kanske lika bra o råplugga på Söndag då jag inte har något. Kunskapen kommer inte sitta. Men jag ser ingen anledning att kunna allt än. Jag kan hur som helst lära mig det igen när jag behöver.
 Jag vilar i morgon i stället.

 Ja.. men hur var då minisemester. Underbar.. Har för första gången på länge varit trött på kvällarna och kunnat lägga mig redan vid nio. (Inte för att ja varit så tråkig) men jag har somnat så fort jag lagt mig.
 Vi har myst, haft andakter, promenerat, sett massa tv, ätit god mat och kört runt lite i Östergötland! XP
Till och med krockat. (Är glad att jag inte övningskörde) Vi körde nerför en lååååång backe ner mot Kisa. Vi kollar på annat men ser att en kvinna svänger ut från Konsum. bryr oss inte. Hon ser ju oss och vi har företräde. Men hon bara rullar. "Vad vill hon då?" säger mamma och vi kollar på bilen som rullar vidare.
 Krocken är ett faktum och jag spänner mig samtidigt som den väntade smällen kommer. I bakdörren. yey.
 En sur tant också! när mamma gick ut så öppnade hon sin dörr. Slog igen den och hämtade sitt lyse. (Som låssnat) "Jag tänker inte stå för det här!" sa hon sedan.
 Polisen fick då blandas in i detta. Enligt henne hade mamma kört assnabbt. Så hon inte sett att hon kommit. MEn jag undrar om inte mamma skulle behövt kört uppemot 100 i den 100 meter långa backen om hon lyckats missa henne. Sen hade hon ju nästan överdrivet många sekunder på sig att se att en bil kom FRAMFÖR henne.
 Jaja.. spännande var det. Men jag är evigt tacksam att jag inte körde haha XP

 Ska lägga ut lite bilder från denna. Men på http://igwt.bilddagboken.se Så där kan ni kolla in! :D

 Nu ska ja ta mig en kopp te och slappna av efter en dag full med hemresor och bön!! God afton!
 

Drama!:D

 Idag vaknade ja upp med snuva igen. Härlig start inför lovet. Är fruktansvärt igensvullen men men. Hoppas det lägger sig till dramat. Jag känner mig så asful just nu. Glömde allt mitt smink i Lidköping. YEY!
 Men det enda ja vill ha e puder. Ser ut som en Vesuviuspizza i ansiktet. Har fått vansinnigt mycket finnar. Sen ja SLUTA med pudret. Grattis. Min näsa är helt torr o söndersnuten. Mina ögon är sletna. Jag har ingen lust att åka någon stans o visa upp mig. Minst av allt att stå på scen. Här krävs en dusch och det hederliga "döljafinnarnamedluggen"-tricket XP Hur nu det ska gå till. Kanske ja kan få låna nåt av syrran. Som hon inte har. XP Suck. FulPetra hela veckan!!! 
 Kanske skulle dra en mössa ner till ögonbrynen haha.. O halsduk upp till näsan. Det vore nåt!

 Ska nog bli kul med dramat. Känns lite udda nu när det saknas lite folk. Hon som ska spela Jesus verkar ha problem med blindtarmen. Men ja hoppas värken ska lägga sig tills ikväll. Annars får vi väl knarka hennne med nå värktabletter. Eller så får en tredje person hoppa in som JEsus. Fast då tar ju demonerna slut. VArför så mycket problem???
 Sjukdomar, spelningar, kurser, smärtor och skolor gör verkligen allt för att förghindra dramat ikväll. Vi får kanske göra som pappa vill och visa Johannesevangeliet istället. (Inte för att ja vill det. har redan sett tusetalns JEsusfilmer. Och en B-film till längtar ja inte efter)
 
 Suck!!!


 

Fredag och lov.

 så mycket galet. Plötsligt blev det lov. ja har varken sett fram emot det eller trott att de ska komma snart. Men det blir väl skönt. En planerad tripp med mor o syster till Pinnarp är allt som står på schemat. Bara för att komma hemifrån lite. Men jag är inte säker på att ja ser fram emot det heller. 
 
 Sitter nu efter en ganska skön skoldag i min äckliga lägenhet som det av någon anledning ligger strumpor överallt i. Det är en blandning av mina svettiga ballerina som kräver byten ofta och min lättja plus Tamars små ryck med att rusa runt o anfalla allt hon ser. Bland annat strmpor.
 KLockan är nu tjugo i tre och tåget går fem! Lovely. Eller jag går vid tjugo i fem för tåget kommer in tio i. Så ja säkert får en plats. Vet inte om det är så många som åker med det. Men det varierar våldsamt XP
 Inga vänner på tåget eftersom vi slutade två idag!!! YEY. Kanske är skönt. Men ja är trött på left behind böckerna. De är för lååånga. För utdragna och för. Mesiga personen i den. harry Potter var ett skönt brak från böckerna. Men ja har ju typ bara.. hm 4 left behindböcker kvar i den 12bokslånga serien. ja läst förut ;P

 Just nu e ja sugen på kött. Men allt ja har här hemma är. Kikärtor och bönor. Ah ett äpple. Gjorde en gryta i Onsdags med kikärtor och Aubergine och curry. Den var god. Lite väl stark kanske men... har man ätit den i två dagar så. phu! Jag vill ha KÖTT! :D

 Kyrkan ikväll. vet inte om ja är sugen. Skippade festen hos Elinor. Eftersom de skulle ut. HAde ingen lust o vill spara min slantar. har redan slösat äckligt mycket i veckan.
 Jag är trött och allt går bara utför... kan inte öva på dramat ikväll för att ja kommer så sent. Ja känner mig utanför och jag orkar inte med alla sketna snorungar som kommer dit bara för att fika och busa. Saknar tiden då vi typ bara var 20 pers varje kväll. några bandykillar, tjejgruppen och ett gäng församlingsmedlemmar i källarn. myys :D
 Nu.. kaos. 50 pers. Varav minst 120 barn. Alla verkar bara ha kork mellan öronen o tänker bara på sig själv. Springer runt och skriker, bråkar, slåss (våldsamt), äter, springer ut och in under andakten och.. Vem trivs där om man får fråga!!!???  

 Nu ska jag värma på min kikärtsröra och sura framför tvn tills ja äntligen får resa hem. Ska tala med mamma o se hur ja gör med kyrkan! åååh. Sugdag!


Test om killar`?

ad tycker du är värst?

Killar som svettas synligt

Killar som luktar svett

Killar som luktar svett blandat med parfym

Killar som luktar för mycket parfym!


Vilka av nedan kroppsutsmyckningar tycker du är OK att killar har?

Örhängen

Halsband

Armband

Tatuering

Tumring

Piercing

Förlovnings och vigselring

Ringar utöver vigselringar


Vilken är den värsta missen som killar gör.

För mycket styling produkter i håret

För tighta byxor

För pösiga byxor

Byxorna sitter för långt ner så att kalsongerna syns

Svettringar som syns

För uppknäppt/urringat

Tubsockar

Överstylad

Se ohygienisk ut

Överdrivet muskulös kropp

Otränad kropp


Vilket ör det töntigaste plagget på en kille

Handledsväska

Pannband/bandana

Linne

Brynja

Mössa inomhus

Magväska

Truckerkeps

Gymbyxor

Tubsockor

Fotbollströja

Tshirt över långärmad tröja

Fleecetröja

Byxor instoppade i strumporna

Sandaler med strumpor

Avklippta jeansshorts

annat


 Några av de frågor ja fick i en undersökning. Ja vet inte varför. är det viktigt o lägga statistik över detta. Vilka missar gör killarna enligt de svenska tjejerna. Läs allt om det på statistiska centralbyron. haha NEj aj vet inte vars undersökningen går. Men ja kommer i alla fall leva på detta test. Var av någon udda anledning dagens höjdpunkt. ja e lättroad! XP
 Har diskat idag o byt sand i bajslådan. Det stank skit här hemma. Åh ja älskar by the way det billiga konstiga sanden från Netto. Den första sanden som inte lägger kisset som en liten klump i botten av lådan som man sedan under spyatacker få sitta o skrapa bort med nåt verktyg jag inte äger XP
 Nu ska ja strax roa mig med att dricka te o se på tv. I morgon fredag. Då bär det av hem för att öva på dramat. Blir spännande. Är inte riktigt säker på vilka ja fått med. Det kan gå åt skogen eller inte. Men jag har saknat att agera. O krånglar det så är det väl viktigare att spela upp dramat!

 God afton!
 


Sjuk sjuk sjuk!

 Nej nu e ja trött på att vara sjuk!! Vaknade i morse med halsont o täppt i näsan igen. Min hosta har inte släppt heller. Snarare blivit värre. Jag tog hur som helst lite sovmorgon haha. Jag orkade inte. Så kom till skolan klockan nio! :P

Men...
 LÅT MIG VARA IFRED NU DUMMA SVININFLUENSA!
 Ja för ja är säker nu på att ja hade svininfluensan. Eller har. E ju fortfarande sjuk. Kollade på lappen på toan där det står att man ska tvätta händerna. Där var även symptomen utskrivna. Feber, ont i kroppen, torrhosta, trötthet. Ja men sån var ju ja! PRECIS!
 Funderar på om ja fortfarande kan smitta det eftersom ja fortfarande e sjuk. men inte har just de symptomen. Bara hostan kvar då som blir värre o värre XP

 Tog hur som helst kort på mitt arrangemang så ja lägger ut en bild här. Men fler på bilddagboken. http://igwt.bilddagboken.se


Monet, blommor och blod.

 Jag skar mig idag. Ville bara få in ett ord till i min titel. blödde inte så mycket. Men jag lyckades skära mig på ett grässtrå. tss tss. Så var ett av titelorden avklarat.
 
 Idag hade vi blandade kompott på blommor. Allt som var över från Michael Jackson arrangemangen och några nybeställda blandade B-blommor. Jag tycker om när det är så. Mycket att välja på. Inte för att jag alltid får ta del av allt. jag är för långsam med att gå mot blommorna. Vissa i klassen är heta på gröten o de coola blommorna är snart borta.
 Hur som helst. Uppgiften idag var att titta i några böcker med olika konstnärer och välja ut en tavla. Jag valde en bild av Monet. Den på bilden nedan.
 Sedan skulle vi ur den bilden finna inspiration och göra ett arrangemang. Skojskoj!
 Jag hamnade i hallen och blev rätt nöjd med det jag gjorde. Det började katastrofalt med att jag inte lyckades få nån ordning på om det var radialt eller paralellt. Det såg patetiskt ut. men jag pysslade ett tag. Och blev nöjd och klar ett halvår innan alla andra som vanligt. hatar det. När jag nästan är klar sen börjar ja dra ner på tempot och då gör jag det för långsamt och missar massa saker o hinner knappt precis XP
 Men hur som helst. Jag glömde kameran idag men ska ta med den i morgon. Vi lät alla saker stå så att de andra floristklasserna ska få en chans att se vad vi smarta treor gör ;P
 Jag gjorde nåt skogigt paralellt med ringlande vatten framför. Sedan satt jag och flätade gräs i 2 timmar ;P Lite desperat "Jagharingetattgöratillägg!" XP

 Tillslut hittade lärarna mig också haha. De hade nog inte saknat mig. Så är det när man hamnar ute i hallen. De fascinerades av min flätning som ja mer skämdes för och försökte dölja. Hatar när lärare kommer och tittar samtidigt som man gör något. Känns som man gör fel då. haha
 De gav mig tips för yrkesbeviset och tyckte det var kul att jag valt att göra nåt till Staden petra. Osså sa de att de såg fram emot att se vad jag skulle hitta på. Fick massa beröm för min grej också. 
 Kul att få beröm. Jag behöver det. Är dålig på att tycka om mina egna saker haha Men ja suger nog mer på att ge beröm Xp Hur som helst. Kul med massa beröm. Meeeen ja blir ju asnervis för att göra det hör yrkesbeviset. Att bara slå ihop ett vanligt arrangemang. Lite krångligt kanske. Lite modernt. Det är min grej men att nu sittar i 100 timmar och snickra stora konstruktioner eller smida. Aldrig i livet. Jag kan inte sånt. Kanske trä då. Men att stå på byggprogrammet och verka smart NEEEJ! Jag vill hålla mig i tryggheten vid mian blommor... 
 Känner världens press när de säger att de ser fram emot o se vad jag ska hitta på också. Nu måste ja hitta på nåt otroligt fascinerande. Dags o börja fundera kanske!!!
 
 Åt ute idag eftersom Elinor fyller år. Trevligt. Dyrt men trevligt. Inte särskilt god mat valde jag heller. Men det måste mättat för jag är inte hungrig. Har ingen lust att laga mat heller. pannkakor måste jag göra suuck!
 

 Tamar e i alla fall söt idag! :D


Nöjd med livet.




 Så var dagen slut. inte en helt värdelös dag! Ja känner mig helt enkelt... nöjd. allt e som de ska vara. Ja har gjort lite nytta. Inte mycket nöje. Mest slapp. Men har ja gjort något nyttigt så känns det bra i magen Xp
 Diskade nyss. Brukar göra det på sena kvällar. Min grej. Det är då styrkan kommer efter en hård dag i skolan. När man kommer hem vill man ju som sova. haha i alla fall jag! Eller bara slappa vid tvn.
 Har inte städat men det blir i morgon det. Ska inte stressa. Då blir det trist.
 Tamar sover inte i garderoben i natt. mys. Hon e så söt när hon ligger på min säng. åååh vad jag älskar henne!
 



God natt!


Måndag, hemska måndag!

 Fyyy vad jag är trött. Visst somnade jag sent igår. Eller snarare idag. Kan inte sova. Låg där o vred mig till 2!!! Får panik. (inte att glömma att jag la mig 1)
 Höll på att somna hela dagen i skolan. Fick verkligen anstränga mig för att hålla ögonlocken uppe. haha XP

 Väl hemma hade i alla fall tamar kommit ut ur garderoben. I den betydelse att hon verkligen kom ut ur objektet garderob. jag talar inte om hennes sexualitet. Hon har nog ingen. Steriliserad!
 Hur som helst. Jag hade hela dagen varit orolig då Tamar gått in i garderoben och sedan inte kommit ut under hela natten eller morgonen. Hon åt aldrig upp sin mat heller. Men väl hemma mötte hon mig i dörren och var ovanligt mysig. :D <3
 
 Håller nu på o lagar mat. Allt i mitt kylskåp har ju typ ruttnat. utom mjölken som är av ett unikt slag. Så jag försöker äta upp allt snabbt. Tänkte laga aubergin och pasta. Slattar som fanns kvar. Men samtidigt kom jag på chili con carnen som legat i kylskåpet ett tag. De andra bönorna hade ju möglat så... det fick bli pasta med chili con carne istället. XP haha. underbart.
 I morgon måste ja göra pannkaka med mjölken.

 Sitter och försöker få ihop ett drama. Mamma föreslog att vi skulle spela upp set me free igen nu på Lördag. Jag hade också funderat på det. Men det får bli utan träning. jag är ju här liksom. Frågade runt men alla kunde inte. Varav en viktig roll borta. Illa illa. Får kolla om någon annan kan ta den med kort varsel. Men jag ser som ingen Jesus framför mig. :S Vilket rollen är. (Viktig på hög nivå alltså)
 Men jag kan ju inte ge upp.

 Mitt rum stinker så idag måste jag städa också. Har inte dammsugits här på 3 veckor. eller mer.. 4 kanske. Illa illa. Men har ju varit sjuk en hel del då!
 En bunke med gammal mat i hade möglat. Så den satte jag varmvatten i i ferdags, Sen åkte jag ju hem, Var bara här en dag förra veckan. Illa. Så får det inte bli igen. Jag måste vara här och kolla till allt. Lägenheten förfaller snabbt när den är ensam.
 Diska och dammsuga. Toan skulle kunna behöva en putsning också. Suck! En sak i taget...

 



E sugen på att färga håret rött. Eller i alla fall slingor. Nå?


För att undvika att skriva en rubrik med ordet hem!

 Såja.. hemma igen. I Lidköping alltså. På nåt sätt mest skönt. inte för att jag saknat skolan. Men känns skönt att starta igen och få koll på vad jag missat. Har saknat att få vara lite själv också. Det är ju snart lov. Så denna vecka är inget hårt som ställs framför mig.
 Har ätit lite chips och druckit en kopp te. Köpte ju en påse chips för  2 veckor sen och den vill som inte ta slut. Suck. E trött på chips nu! Inte alls nåt ja längtar efter. Ja vart sugen på vita bönor men då jag öppnade burken var de mögliga. (de låg i en glasburk) Yey burken måste ha varit smutsig. Allt är dåligt. Men så går det när man inte är här på nån vecka.
 Men ja är fascinerad av min mjölk som skulle gått ut den Sjunde Oktober. Den e fortfarande bra. Luktar kanske inte topptrim. Men den har inte skurit sig. Har dock inte smakat. tycker det är lite brutalt. Men jag tänkte göra pannkaka eller nåt. O då funkar det ju med gammal mjölk. Gammal mjölk som inte ser gammal ut. 10 dagar liksom. Den borde ju lukta assurt och skära sig som bara den. Fascinernade säger jag bara.

 Ah men vilket liv man har. Här sitter jag och skriver om mjölk. Jag är skrämmande nära att bli medelålers hemmafru här. Deprimernade. Mitt i mina ljuva ungdomsår.

 Sitter och lyssnar på en ganska värdelös men roande film. Ali G indahouse. Jag kommer inte lägga mer intresse på den än vad jag redan har.

 tamar har lagt sig i en kartong i min garderob. Märkligt. Men sådan är hon. Hon sov gott på tåget men ändå ska hon sova igen. Hon sover nonstop. Inte allt för underhållande sambo. Men frågan är hur underhållande jag är här vid datorn. XP

 God natt! Kram!


tsstss

Tar tillbaka det jag sa förut om att det lät bra...

 Nu sitter jag och lyssnar på idolklippen och jag vill bara säga. Varför har klantskallarna valt såna svåra låtar. De som bara gamle goe Michael klarar.. tss tss. Så mycket skit man ska uthärda sina öron för! XP


Naturgodis mmm

 Sitter o tittar lite på idol. Hoppades hitta nån livetv på internet men. Antingen är ja för dum för att hitta eller så finns det inte.
 Hur som helst. Hittade lite förprover på de det ska sjunga o de låter väl bra XP Michael Jackson lät ju som ett kul tema. Well well.
 Jag skippade kyrkan idag. MAgont, asblöta fötter och allmänt trött.. Kände mig lite ensam där också o det är underbart att få sitta lite ensam här hemma. Ska passa på att sjunga lite nu också när jag har en röst. :P

 Haha.. I torsdagskväll... XD Måste bara berätta. 
 Gick från tåget. Alla gick till vänster runt stationen men jag går alltid höger. Vet inte varför. JAg gick runt och såg plötsligt en man skynda bakom mig. Jag fortsatte åt höger men tankarna att han skulle göra nåt gick genom mitt huvud så jag skyndade mig för att hinna runt stationen innan han kom i fatt. Men så fort jag kom runt stationen hörde jag honom springa. Då fick jag panik. Det var inga människor där. Jag var ensam. O en främmande man kommer springande bakom mig. Jag var tvungen att vända mig om för att facea faran och försvara min lilla väska. Eller vad nu den mannen skulle tänkas vilja ha.
 Men mannen fortsatte springa mot sin cykel.
GALning! Kan väl inte springa förbi folk utan anledning. Men det var en spännande upplevelse. Jag blev nog faktiskt allvarligt talat rädd. Haha. Så då har man upplevt det utan att något hände. XP

 Nej nu ska jag fortsätta sjunga lite och... roa mig :D

God kväll! :D

En dag att härda ut...

 O hur svårt kan det vara? OUTGRUNDLIGT SVÅRT! För att vara ärlig.
Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!! (För mina tankar till livet är underbart)
 En dag. En enda skoldag kvar på veckan som ja varit så fruktansvärt sjuk på... En...
Men det är inte vilken dag som helst. Det är ingen dag fylld med tid för mig att göra de uppgifter ja missat tid till. Eller fylld med lustfyllda ämnen. NEJ. Det är en fredag.
 Rörlig bild... inga vänner... ingen berättar vad ja missat.... vi ska jobba i grupp nu... med dokumentär. Ja döööör. av tristess.
 Religion... tja det går väl an. MEn vi har nån lärling där.. o han kan verkligen inte konsten att undervisa haha XP tyvärr.
 Kultur och stilhistoria... ehm?
 Arbetsmiljö o säkerhet.. vad är meningen med ämnet?

Nej.. den enda anledningen ja ser att gå till skolan nu är att inte missa mer av rörlig bild. För ja älskar trots allt ämnet o det det är till för. Plus att vi ska ta ett klassfoto vi skulle tatt för 2 år sen. Vill inte vara skyldig till att försena det mer. :S

 KLASSFOTO också. Ja ser ut som.. ja... SJUK o finnig o allmänt oinspirerad till att vara vacker. Tur att det bara är mindre än ett år man ska behöva stå ut med fotot på väggen!

God natt!

Äntligen avtar det...

 Host o snörvel... det är vad som är kvar nu!
 Så ja kanske kan gå till skolan i slutet av veckan.. suck. Tycker det är nog jobbigt att vara lite sjuk. Sitta som en störande tönt o hosta genom lektionerna. Eller sitta o snörvla när man försöker skriva nåt tills man ger upp o kutar till toaletten för att snyta sig.
 Det blir inget i morgon i alla fall. E ju fortfarande hemma o har fritidskort. Kan inte åka till skolan på morgonen då XP haha
 E de torsdag eller onsdag i morgon?

 Hur som helst. Idag hade ja nog knappt över 37 i feber under dagen så det blir troligen att det bär av till skolan på torsdag eller fredag eller vilken dag det nu är i övermorgon. Om ja e feberfri i morgon. Phu ja blir till och med konfus själv av det ja skriver. Måste kolla upp vilken dag det är...

 Hade nog uppemot 40 graders feber på Måndagen.. eller var det Tisdagen haha. XP VAD E DE FÖR DAG IDAG!
 Äsch någon dag hade ja mycket feber o låg som en död sill i sängen. Ena studen var det iskallt. andra svettades ja o visste inte hur ja skulle sova bekvämt. Har aldrig haft så hög feber o nej tack till det igen.
 Det gick i alla fall snabbt över.
 Nu e ja pigg. eller pigg. trött, huvudvärk, hosta o snuva. de räcker för att få mig att bli lite ledsen. XP

 Nu längtar ja efter att fota o leka i PS. Har fått lite ideér o vill tillbaka till min äckliga lägenhet för att först o främst dammsuga o slänga de sopor ja glömde ta ut förra veckan (Paniken stiger. 2 veckor gammal kattavföring och matrester) sedan ska ja leka. Plus skolan då. Inte att förglömma. Har hela 3 prov ja ligger efter med i växtkännedom.  XP



God natt! :D


Typiskt

 Sjuk, sjuk, sjuk!
Nu e ja mycket dålig till på köpet. argh. Har inte tid med sånt. Vill inte vara sjuk igen.
 När ja vaknade var värken värre i hela kroppen. jag var genomsvett och hade absolut ingen röst kvar.
 Släpade mig i alla fall till köket där pappa frågade om ja skulle med på gudstjänst. jag svarade nej!
 "Är du dålig?" undrade pappa
"Jag har så fruktasvärt ont i hela kroppen!" sa ja med min rossliga höst.
"Har du fått svininfluensan!?" utbrast pappa..
Vad vet jag.
Jag drack lite alvedon o la mig igen. Syrran kom in. Hon gjorde frukost till mig Hon är för underbart! :D <3
 Jag somnade.
Tamar kom och krafsade på dörren som var stängd. Ja släptte in henne och hon sov med mig från 12 till 15. Söta katt. :D <3
 Mamma kom hem och satte på nån vattenrök för att vara lite festlig. En sån man sätter i vatten så det bildas ånga. haha. Underbar att glo på.
 Jag sov lite till och gick upp vid halv sex då mamma kom in med en gigantisk tröja så ja skulle kunna gå upp utan att frysa. Mys.
 Jag gjorde lite äppelsoppa. Och sedan myste ja o mamma ihop oss framför datorn och såg på Tomb raider 2.. XP (jag kan ju inte se på film längre utan att sitta och analysera allt!)

I morgon ska vi fortsätta med Michael Jackson grejen i skolan. Säta i blommor. Åh ja som sett fram emot det. Skit att ja missar det. SKIT!

Mamma talar i telefon o nu ska vi fortsätta se :D
Kram

SKIT!

 Allt går bara dåligt nu! Ja e bara sur hela tiden! Ja blir sjuk igen! Fattar inte. Allt var ju så bra! Men plötsligt. Plötsligt så bara..
 Jag har ont i hela kroppen. Vill bara gråta. Tamar är livrädd av någon anledning. Troligen en räv som stryker runt och jag lyckas hela tiden skrämma henne. Känner mig så elak. Hon hatar mig nu o har gömt sig under sängen för mig!!!
 Jag gick och sjöng osså kommer en tönt in för att säga nåt. Säkert ville bara höra mig göra bort mig när alla vet att ja hatar att bli påkommen sjungande. Smyga in! Ja blir generad. o Ja sitter o skriver upp skiten på en blogg! Hur töntigt e inte det!!! Arghj! haha. XP Jag vill sova men är inte trött. Är aldrig trött. Vad är det för fel på mig. ja gör för lite rör på mig för lite. Sitter bara o jäser o äter o fiser. O e så himla trött på allt!!!
 Jag vill att mamma kommer hem nu!!!


GOD NATT!!!

(Ska anstränga mig med att äta min magnesium igen jag lovar!)

Suck

 Hemma! Kom efter mycket trassel som inte var så trassligt till Mariestad där far o syster mötte mig.
 Vi handlade o ja köpte billiga bönor och shampo. Nästa vecka får ja inte handla nåt. usch vad ja har frossat i veckan! Dyrt dyrt dyrt!
 Har precis ätit hamburgare. Tröök. TYpisk pappa-bjuder-gäster-mat... då blir det alltid pommes frittes.. förstår inte. Det är ju inte särksilt gott fint eller speciellt lätt. Men men. O de e alltid ja o syrran som hamnar i köket.. tss tss

 Ja har fått ont i halsen igen. Kände det när ja steg upp på morgonen och det var en stor besvikelse. Väl i affären i Mariestad gick ja runt o torrhostade. Det liksom.. Våldsam smärta. Undrar vad ja får nu. och av vem. Så direkt efter. Känner mig öm och känner för att lägga mig någon stans. Illa!

  

Nu e de fredagsmyyys...

 Ensam..
 Simpsons...
 Chips...
 Idol...
 Cola <3
 
Så slutade min fredagsafton. Kom inte iväg till Mariestad på ungdomsamlingen. Trist. Men sånt e livet.
 Drabbades av stor depression plötsligt i skolan. Vet inte vad det var.. min magnesiumbrist kanske. Plus att ja var trött. Som sagt var glömde ju bhn. haha. XP
 Så ja kom hur som helst inte hem heller utan fastnade här i Lidköping. Först kändes det jobbigt. Ville varken hem eller stanna här. MEn ja kände att hemmet är ingen bra plats att sura på. Känns bara jobbigt så ja stannade.
 Blev dyrt för mig för ja ville muntra upp mig med lite mysfika. Hade inget här hemma o orka göra bröd. Fick bli cola o chips. Ska göra lite dip också! :D
 Så det blir säkert en mysig fredagsafton ändå. Får ju se idol. haha inget ja längtat efter XP
 I morgon bär det nog hem. påminner mig om ja måste kolla hemresan. När ja ska åka. Måste be pappa hämta. Hoppas de går nå tåg hela vägen. annars orkar ja inte.. HATA PENDLA MED KATT I LÅDA O STOR VÄSKA!


Trött och bh-lös

 Morgon, morgon, morgon... I morse var ja ja så trött så ja nästan ville skita i skolan.. Men med tanke på hur mpnga fredagar ja missat och att ja kände att jag var tvungen att förstå uppgiften där vi ska skriva ett manus. Huvaligen.
 Han hade tillochmed glömt att han skulle berätta det lite idag så ja fick gå fram i slutet av lektionen. ambitiösa Petra.
 Jag skriva ett manus... verkade krångligt och jag fattar fortfarande inte om ja skulle skriva hemma eller i skolan. men ja hade på mig till jul så de e väl bara att slappna o så kommer ja fatta i sinom tid. :P Kan fundera på story framöver... Nån idé? 

 Jag skrattar fortfarande.
 När jag kom till binderisalen var det ingen där trots att jag var lite sen efter mitt samtal med läraren. Jag slog mig till minnes att historielektionen var inställd och resten av klassen typ har det. Bara ja som e cool o väljer ett ämne ensam XP Eller så har de ingenting och har vanligtvis sovmorgon denna stund... Jag var ensam.. eller? Håltimma och lunch till typ elva eller nåt. (Betrakta att ja inte kan scemat) Hur som helst någon timma och att äta själv e ju ren av hemskt pinsamt.
 Skrev till nåra vänner för att se om någon skulle dyka upp någon gång fram över haha. men precis när ja fått iväg det dök Anna och Jossan upp.. tack o lov!

 När ja satt där o läste på det manus jag fått kände ja hur fruktansvärt mjukt mitt bröst var. What? Tidigare när ja gått förbi ett fönster hade ja uppmärksammat att ja var lite mer plattbröstad än vanligt och plötsligt förstod jag. Jag kände efter lite mer och.. näe.. Jag har ju ingen bh på mig!! XP  och inngen att dela den skrattretande händelsen med.
 Jag hade gått runt i pyamas länge på morgonen och bara dragit av mig den till slut och tatt på mig. hahahah. Jag var som i en dimma för jag minns knappt hur det gick till när jag klädde på mig. Härligt trött var jag! Så går det är man stannar uppe till 3 en natt XP
 Jag sprang in på toan för att se hur väl det syntes. Hade som tur var på mig en lite pösig topp utanpå mitt linne.
 Detta kunde ju slutat värre. Tänk om ja kommit i pyamas. Eller dagen till ära tatt på mig en tight topp. Haha.
 Jaja.. ingen fara. Får undvika att skutta runt. Och bara ignorera det. se självsäker ut. Det är i alla fall skön! ;)

 Kram!

Marknadsdag! ;)

 Dagen som såg ut som en trist lågn dag blev till en helsskön skoj dag med mina underbara vänner!
 Skolan var som den brukar. Trist småföretagande. Asså antingen är det ämnet eller så är det läraren men ja somnar nästan varenda gång!!! XP
 
Plötsligt utbrast Elin under småföretagsamheten medan hon la sina händer på min o Alidas axel! "DEt är marknad i Götene!?" Vi begav oss i alla fall dit efter en hel del krångel. Elin fick köra hela den långa vägen med mig Karro och Alida fnittrande i längtan efter de omtalade gräddmandlarna Elin pratat om i en evighet. Hon påstod de skulle vara mycket goda och säljas på markander. :P Who know. Vi måste ju hur som helst smaka. Jag längtade mer efter remmar. :p

 Väl framme gick vi först in på Ica där de hade lite extraerbjudanden på frukt, skagernröra, tunnbröd o annat tjafs vilket ledde till massa provsmakningar. Vi var hungriga o gick in. Smakade lite extra på allt.. kom på att det var ju ett ypperligt sätt att få gratis middag på. Även om dagens middag bara bestod av 4 st 2cm långa rullar av tunnbröd med skagernröra.. 2 kex med mjukost, 4 små tärningsstora ostbitar, en minimal korvskiva och två minimala kycklingpåläggsskivbitar haha XP Mycket tandpetsmat idag. Var som att vara på fest o äta aptitretare :P
 Inte att förglömma ananasbiten.. XP

 Väl ute på markanden började det ösregna. VI rusade runt i regnet för att hitta Elins gräddmandel. men icke. JA köpte två remmar o vi fortsatte letande tills vi pratade med en kvinna i ett godisstånd. Som skrattade o sa att under alla hennes 15 år som godishandlare så hade hon aldrig hört talas om gräddmandel. Det fanns inte. (Tyckte hon var lite störande gapig självsäker kvinna haha XP)
 Men efter lite förklarande sa hon att sånt fanns i hälsohandeln och på Ica i naturgodis. Vi gick dit och visst fanns det på ica. Men med lite kanel på och under namnet kanelmandel? hm eller nåt sånt :p
 
 Åt en hel del godis på vägen hem i bilen och hade underbart kul med alla i bilen. Sedan väl hemma var ja inte alls hugrig. Drack te o njöt av mina remmar. Hemska saker. Ananasremmen vad assöt. vill inte se nå sånt mer på ett tag nu!
 
 


End of the day!

 Slut på Onsdag. Bara Torsdag och Fredag kvar. Ganska deprimerande att tänka så men men... Känns lite så. Trots att skolan denna vecka har varit ovanligt skoj. Har saknat klasskompisarna och tycker faktiskt det är lite kul uppgifter. Sån e jag!

 Tji fick jag som trodde jag skulle bli trött... KLockan är tio och jag känner mig som en solstråle. Kanske borde spendera lite tid på Tamar nu som varit ovanligt leksugen idag. Mina händer är sönderbitna efter alla hennes försök till att få lite uppmärksamhet och nåt att stimulera sig med. Men det börjar bli sent för henne och hon är påväg att lägga sit för natten nu! Duktig katt!

 Idag har jag tvättat mitt överkast. Äntligen säger jag bara. Indra har kissat i skiten, Sally har nog fyllt den med sina hår, Indra har spillt te i den, jag har nog spillt en och annan matvara, Tamar bor här nu och fyller det gladeligen med hår. Men nu är den ren! Underbart ren! ;) Den hänger fortfarande på tork på min garderobsdörr. (Då min granne ständigt ockuperar tvättstugan med sina kläder!)

 Sitter nu och småpratar med Tamar och läser bloggar till ljudet av Jet Lees underbara slagsmålsscener. Har inte kollat nåt på filmen. Bara skönt att inte sitta helt tyst. Kunde ju valt radion då kanske. Men för sent!
 Sitte också och funderar på vad mer än min historia om Afrodite och Indras bortgång jag kan ha i mitt arbete om döden. Någon idé? ;)

 Måste strax anstänga mig och lägga mig. Annars kommer jag vara död i morgon! Har dock sovmorgon så jag kommer kunna somna utan stressen i att jag MÅSTE sova för att orka upp! Börjar klockan elva ;)

 Nej nu ska jag undvika att skriva alldeles för mycket. Funderar på att fotografera lite nu på kvällskvisten. Klockan är tio. Men ja e fruktansvärt sugen på att fota något. Gäller bara att finna en idé och nån sorts ljuskäll här i mitt mörka hemska rum! Kan ju lägga upp en bild sen då om ja lyckas ta nå! :D

Kram och god natt :D

Mot Netto med livet som insats

 Idag så. Eftersom ja beslutat mig för att promenera lite mer och samtidigt behövde handla lite satte jag fart på mina små stumpar och styrde kosan mot Netto. En ganska lagom prommis. Brukar annars handla på Hemköp på vägen mellan skolan och hemmet. Nu gick jag väl i alla fall 1 km längre än vanligt. Plus hälften med "tunga" kassa.
 Men vädrets makter var emot mig. vind.
 Det blåser jämt i Lidköping men detta var brutalt.
 Jag sprang under kastanjeträden för att inte få en i huvudet. Bladen blåste runt mig o jag fasade för att få smågrus i ögonen.
 När det bara var en gata kvar att passera pustade jag ut och gladde mig åt att jag gått den lilla extra prommisen. Nu skulle ja få se hur det var på Netto också.
 Men då. pang plötsligt faller ett äpple med säkert 1 dm i diameter bara någon decimeter framför mig. TAck gode Gud att ja inte fick den i huvudet. Jag skyndande vidare under äppelträden som det rent ut sagt reggnade jätteäpplen från. Tillsut var ja i säkerheten på Netto.
 haha.. o de var rätt billigt där. I alla fall var det extrapris på ekologisk mjölk. 5 spänn typ, haha.
 Köpte nötter också som ja knaprar på nu som mellis.

 Jag blev pigg av prommisen också. men har fått världens ryggvärk. Att gå tillbaka i motvind var ju som att springa i uppförsbacke. Hemska saker. Det var tungt med kattsand ja var tvungen att köpa. O min rygg pallade inte. Måste träna den mera.

 I går slog ja rekord. O ja e oväntat pigg för att ha lagt mig två. Låg sedan och vred mig i nån timme eller nåt. Ja kollade på klockan när den var tre. Sen vet ja inte mer. Så efter tre.
 Började skriva på arbete till skolan på natten (därför ja fastnade uppe. Kom in i skrivandet) som ska handla om döden. Skrev om mina marsvins bortgång och satt och storbölade samtidigt som jag skrev om Afrodites bedrövliga bortgång... haha illa XP



Min älskade Afrodite och skojiga Indra :D


Trött trött trött

 Ja e jämt trött! VARFÖR?
 På helgerna skulle ja kunna sova bort hela dagen om ja inte satte på larm eller mamma kom in o sa nåt. Ja e inte trött. för då vaknar ja som om ja varit vaken i flera timmar. Men.. ja vill som inte vakna. O tugnt sover ja. TAmar står o skriker som en galning. O ja hör inget! INGET!
 PÅ veckorna kan ja inte sova. Antar att ja gör för lite stimulerande. Sitta vid datorn. Fast ja e ju i skolan. Hm Men ja tror ja måste börja motionera.
 Idag orkade ja inget.
 Hörde om praktikplats. Fixt på Interflora här i stan nu!
 Sedan gjorde ja pannkakor. Åt och såg lite tv.
 Ja var trött så ja la mig vid sex eller nåt för att sova. Och sov till åtta. Underbart skönt. Men vem vet när ja somnar i natt. O då blir ja ju trött i morgon med.
 Jag vet inte om ja sover för lite. Lägger mig sent. Kanske ja behöver mer sömn på veckorna vilket resulterar i trötthet på helgerna.. hmm
 MEN JA KAN INTE SOVA!

 Har laddat upp med massa Munken och Kulan.band här hemma. ett sömnpiller. Inte för att det är trist. Men att lyssna på något får mig att slappna av. Inte ens det funkade igår. Ja bara tänkte. Drömde om saker ja önskar ska hända. Omöjliga drömmar....

 Nu e klockan halv tio. Ja har fortfarande ont i huvudet efter min lilla nap... funderar på om ja måste duscha. Kanske ska plugga lite också så ja stimulerar hjärnan o somnar bätte. Låter inte riktigt troligt. Eller så tränar jag! Något ja måste göra ju!

 

God natt :D


Ny vecka med nya friska tag.

 Så var det dags igen. Back in school. Eller inte än! Om ett tag. Om precis 9 timmar faktiskt...

 Var skönt att komma hem igen. Var ett tag sen nu! Lugn och ro... Ser fram emot en ny vecka att försöka äta så billig mat på som möjligt. Funderar på om ja ens behöver handla. Har lite bönor ägg och gammal mjölk! Snodde med mig två lökar också så! haha 
 
 Det är kallt ute. och idag tog ja på min vinterjacka... myyys. Har längtat efter den. Och idag kände jag att det var dags. Det kom rök ur munnen.. åååh ja tycker detta är mysigt. Har längtat knasigt mycket efter snö och kyla. och nu också julen! haha.. Vet inte varför ja ser fram emot julen. Den känns bara knasig nu.. hur den än blir. Men.. god mat, ledig, kanske lite skridskor? Kanske ja har ett körkort då också!!! :D

 PÅ fredag är det föresten nåt möte i Mariestad. Har redan glömt snubben som ska predikas namn. Men ja har för mig att när syrran sa hans namn tänkte ja att "Ja. Han är bra! Det vill ja på!" Eller så är det bara så att ja längtar efter lite ungdomsmöten. Men ja vet inte om ja kommer iväg. Alla e typ borta på fredag och pappa har hand om fredagskvällen i vår kyrka ensam! VARFÖR är våran församling så seg. Det är bara våran pissfamilj som sliter dag ut o dag in! Så känns det. Ja önskar någon kunde hjälpa till mer. Men verkligen allt går emot oss!!! Sjukdomar, nykärlek och trötthet på ålderns höst! Tss tss
 Pappa ensam med 50 pers. Hm.. kanske nån mer från församlingen. Men det känns hårt. Syrran skulle nog stanna för att hjälpa honom och då känner ja mig dum som överger min församlingn en hård kväll för min egen skull! Egoistiskt? Vill inte resa dit utan nån kompanjon heller.. ååhå.. tål att tänkas på i veckan!

 



Så här vacker är jag vid min dator XP
Finnar finnar FINNAR! Jag vill ha ett puder!?!?!


:D

 Så var även Söndagen förbi! :D Hm vet inte om leendet passar in just här. För glad för det är ja inte. Men har suttit o kollat på bilderna från dopet o då kan ja inte låta bli att le. Mina vänner är frälsta och det är alltid en fest när någon tar det beslutet.
 

Ingen bra bild ja vet. Men det är inte för att jag är en sugig fotograf utan beror på helt andra orsaker!


 Idag var det familjegudstjänst. Mamma höll i den och allt handlade om vatten! ;) Det var trevligt men nåt med hela dagen har fått mig att känna mig lite vresig.
Vaknade i normal tid, åt god frukost, hade god tid på mig att göra mig i ordning o läsa lite :P... men så fort ja gick till bilen kände ja mig sur. Hata såna dagar. Så värdelöst. Söndagsångest fast man e ledig i morgon tss tss. Men vad är väl en söndag utan lite depp XP

I morgon.. måste försöka ta tag i mitt liv o städa lite. Mitt rum e så deprimerande att ja inte vill lägga mig. Är inte inne där mer än nödvändigt. och nu när livet gett mig en extra dag att tillbringa i päronhemmet så kan ja väl tillbringa den med att göra det lite mysigt. En plats att längta efter :P




Ja o Lizen på dopdagen :P


Klockan är bara halv tolv. Ja e inte på långa vägar trött. Men min syrra har snott.. (snott o snott lånat lovligt) min stereo.. så ja kan inte somna till Kulan och Munken. Får helt enkelt läsa (Något ja hatar att göra i sängen) för att bara ligga o insupa atmosfären i mitt rum e något ja rent av vägrar i tider som dessa. Lär aldrig somna! Ååååh....

God natt :D


Dop! :D

 Idag händer det grejer. Så fruktansvärt fantastiskt kul! 6 personer ska döpas idag i våran kyrka. De flesta omvända från muslimsk tro! ;) Så kul att församlingen får växa och att mina otroligt sköna vänner blir kristna.
 Lite segt är det att fortfarande vara sjuk. Ikväll ska de sjungas underbara sånger o ja kan inte sjunga med utan att låta galen. XP
 
 Jag är rädd för att helgen snart är förbi trots att ja haft världens låghelg och att den inte alls på långa vägar är slut. Lördag. Ja e ledig Måndag. var i skolan senast Tisdag XP haha.. Men det är skillnad på att vara sjuk och vara ledig med rätta. Eller nåt.. ja vet inte :P
 
 Klockan är ett nu.. vet inte när vi ska åka. men det blir säkert tidigt. Eftersom vi ska hämta en familj som bor en bit bort. Varav mannen i familjen ska döpa sig.
 Sedan ska pappa säkert öva på musik så det blir till att hänga o kyrkan några timmar innan. Därför borde jag väl gå o fixa i ordning mig. Dölja förkylningen så mycket som möjlligt XP. Önskar ja hade puder. Men spara man pengar så gör man! :p

 Ska ta kort ikväll också. Måste lägga ut bilderna från förra dopet på datorn så vi kan ge till han som döpte sig. Uj ja har en del att göra. Vill byta lakan och städa också. men det är frågan det om jag prioriterar det haha nej..
 
 Ha en bra dag! :D
 

Tillbaka till slätte.

 Ja.. jag åker idag.. hem.. Missar skolfoto och en hel del rätt viktiga saker i skolan. Mest är det rörlig bild jag oroar mig för. Eftersom inga vänner går där har ja noll koll på vad jag missar. Plus att jag hade en inlämningsuppgift. Skulle kunna jobba med den. Om ja kom in på intranätet. men det funkar tydligen inte med ä å eller ö i lösenordet. Det kunde de sagt när ja valdet det. TShcj
 
 KLockan är kvart i tolv.. bussen går 25 över. Jag ska på vägen ta ut pengar till resan. Har tömt sopor o kattlådan. packat. och diskat. Stängt av tvn och värmen. Det är bara att åka.
 Blir långhelg för mig kan man säga. Fick just reda på av min lärare när ja skrev att jag inte kom till skolan nå mer att vi var lediga på måndag. Det hade ja totalt glömt. vet inte om ja hört det ens XP Men det låter rätt haha
 
 11:50... finns de nå mer att göra tro? Gillar inte att vänta. Gillar inte att resa. Blir nervös. O det beror på Tamar. Hon är så tung att bära i sin låda. Hatar lådan. Blir nervös att ja ska ta ut pengar på vägen också. Hade ja inte haft Tamar eller nån packning hade allt varit coolt. Då hade ja kunna kutat i sista minuten om ja så ville. Men ja ska gå tolv.. kommer säkert vara där i god tid. Som vanligt.

 Jag känner ingen längtan riktigt att komma hem. För mycket liv där hemma. Gillar stillheten. Fast samtidigt finns det mer att göra där. och om jag vill finns det nån att prata med.
 Uj vad ja kommer nörda Tom raider nu! (Som ja spelar om för tredje gången då spelet alltid krånglar så jag måste installera om det. Men denna gång kommer ja fixa skiten. Kan ju allt utantill nu. Fram tills där spelet krånglade sist)

 Nej nu ska ja förbereda Tamar. Och kolla om ja har nå strumpor ja kan ha under Ballerina. Vill inte gå med vita tubstrumpor igen. Då går ja hellre barfota.




 Minns den här dagen.. för två år sen.. då himlen på ena sidan var mystiskt och otroligt vackert gråröd. Andra sidan läskigt märkligt underbart knallröd och i mitten som på bilden  ganska normalt lilaröd..(funderar nu på varför ja valde just en sån bild) Men nu när ja kollar kan jag aldrig minnas att det var så vackert...


RSS 2.0