God natt

 Lidköping igen. Som vanligt. Ingen förändring här inte.
 Är sugen på nåt nybakat. För att de luktade nybakta buller i Lidköping som vanligt. Dumma bageri som ska baka varenda kväll ja kommer med tåget. O de luktar i hela stan!
 Sen har hur många som helst tjatat om fika o kladdkaka på facebook. Så nu sitter ja här o önskar ja hade en ugn. Eller i alla fall mjöl. Jäst!
 Har inget av det! Dags o handla! Åt lite ananas istället. Nu svider det på tungan.

 Haha I-landsproblem.
 Funderar på om ja ska vara kreativ o komma på nå mer att äta. Eller om ja ska lägga mig o lyssna på den tråkiga kasettboken ja har! :P O försöka somna tidigt. :)

 God natt

Full fart hela helgen!

 Älskade fredagen. Var underbart skoj att ha brudarna på besök. Vi åkte skridskor... ;) Var riktigt skoj. Fortsatte med att äta taco och sedan såg vi film. 2012 och sommaren med Göran. 2012 var en riktig besvikelse.. hade otroligt höga förväntningar på den. Nu förstår ja inte varför. Sommaren med Göran var däremot bättre än mina vanliga förväntningar på svenska filmer XP
 Vi sov i kapellet. För att mor inte ville ha oss hemma. Det var hemskt. Ja somnade aldrig. Sov obekvämt. Vaknade med solen. 

 Det slutade med att ja var trött igår natt ;) Somnade nästan direkt ja la mig. Underbart. Även lördagen var full dock.
 Vi for till skövde för att lyssna på sveriges bästa florist Per Benjamin. Inget man kan skryta med. Men det var nåt extra att plötsligt se honom sitta där i fikarummet. Han till och med pratade med oss haha XP
 Han var intressant. pratade om hur man skulle tjäna pengar. Om fairtrade och minska på svinn. Nåt o kunna sen när man jobbar kanske.. ;)
 Det tog hela dagen. Resorna och den 3 timmar långa föreläsningen. MEn vi får väl ledigt för det framöver vid studenten.
 
 Idag sov ja läääänge. Ska vid sex iväg på mins du sången gudstjänst. Inget ja längtar efter riktigt. Har aldrig varit på nån sån gudstjänst men nåt säger mig att det inte riktigt är min grej. Idag måste ja o Tamar med för att sedan åka till Lidköping. Och ja ser faktiskt fram emot det.

 Älskar helger det händer mycket under. Men den försvinner ju så snabbt då. Har ju knappt hunnit sätta mig ner XP

kram

Bara en natt och en halvlång skoldag kvar...

 Sen är ja påväg med mina underbara vänner till Slätte. Ska bli skönt. Har inte tänkt så mycket på nåt. I alla fall inte morgondagens skola. Skönt..
 Har inte gjort nåt av de sysslor ja skulle göra. KLockan är halv elva o diskvattnet uppspolat nu.. suuuuuuck XP

 

 God natt
 

Man behöver inte alltid förstå vad man har gjort i sitt ansikte! Eller?


Törsdagen avklarad

 JA e så stolt över mig själv. Ja var i skolan hela torsdagen o hade det oväntat trevligt XP Bara fredagen kvar...
 Den nya rörligbild-läraren var ju fantastiskt jobbig. Eller duktig. Vad ska man säga. Han frågade vars ja har varit de senaste gångerna. O han sa att han skulle kolla hur mycket frånvaro man får ha. Tänker han ge mig en IG-varning nu eller vad vill den lille mannen. XP I så fall kommer alla i klassen få IG eller kanske G.. för det är ingen som har särskilt hög närvaro :P haha

 Hur som helst. Förutom det var dagen bra. Kanske inte körskolan. Känner mig bara sämre o sämre för varje gång. Kanske för att man övar på det man är dålig på. O ja hatar högerregeln. HAtar hatar hatar. Varför krypa runt i små bostadsområden o hålla koll på skyltar, folk, bilar.. o om vägen är enkelriktad eller tvåfilig. Vilket e omöjligt att se för all snö o alla parkerade bilar o alla oskottade vägar.. USCH vad ja suger. Vet inte hur många gånger ja ställde mig mitt ivägen för att ja trott det var en liten väg pga alla parkerade bilar!!!
 När vi kommer ut på riktiga vägar. MEd rondeller o hastigheter, rödljus o fullt med bilar. Då har ja full kontroll. Men att smyga runt. Måste verkligen tvinga ut mamma eller pappa i en stad. Ja kan inte hålla på o prutta runt på landsvägarna XP

 I morgon är det Slätte som gäller. Ska bli så kul att få umgås med mna vänner där hemma. O visa dem vars  ja bor XP haha... Lite sjukdom nu bland några av dem så ja e orolig över hur det ska gå men ska inte bry mig om det än. Blir det inte av kan ja ju plugga på körskolan :P
 Måste städa o packa nu så de e gjort :) Tråkigt men får tänka på anledningen så ska det nog kännas bra. Bara ja diskar så e ja nöjd med mig själv.

 Kram 


God natt

 Börjar bli dags att krypa till sängs.
OVanligt tidigt för mig kanske men ska bli
skönt. har värmt mjölk och ska lägga mig framför in to the blue. Lite halvtaskig film men... :P
 Måste först bara tvätta bort sminket. Roade mig med det idag. Var tvungen att känna mig lite vacker. Om ja gjorde det sen vet ja inte. Men ja hade som vanligt kul. Har ju fått 250 kr på lindex av farmor o farfar o bra sugen på att slösa ut det på smink. Så har ja mer att utveckla min teknik med ;P

 I morgon börjar ja tjugo i tolv. Men har körlektion fem över elva. Och tänkte gå dit vid tio för att plugga teori. Måste verkligen ta tag i skiten ordentligt nu. ;P Har läst lite idag. Men halvhjärtat. Ja måste vara på en neutral plats. Lagom mycket ointressant ljud och en bra arbetsbänk. I sängen med en galen katt framför tvn är inte bra. Men nåt har ja väl lärt mig idag.. som... som att man inte får stanna på en motorväg haha (om ja nånsin funderat på det)
 
 Nej nu ska ja inte sega här i onödan mer. God natt :D

Elektricitet

 Fick helt enkelt panik idag. Var en mycket trevlig dag i skolan o ja e stolt att ja kom upp och iväg.
 Men när jag kom hem.. brrr
 Såg tv och vid tre började ja laga mat. Men då hände det. Som har hänt en gång förut och som fortfarande inte är löst.
 Tvn slocknade. Och datorn. Och alla andra apparater som var inkopplade i det uttaget.
Jag tänkte typiskt men fortsatte laga mat. Både lampan och vattenkokaren funkade i köket...

...men inte plattorna upptäckte ja efter nån minut. SKIT!
 Så var det inte sist allt dog. Då försvann bara allt som var i uttagen. O efter det slockande lampa efter lampa.

 Jag gick o undersökte propparna... men ingen säkring hade gått. Hmm... kollade på huvdbrytaren. Men om den skulle ha gått skulle ju allt slocknat. Alla andra elsaker funkade i huset. Utom tävttstugan. Höll på o få panik. Försökte ringa pappa. Men yey. Min mobil hade råkat ringa pappa på morgonen o slösat bort min sista krona!
 Ingen mat, ingen mobil, ingen tv, ingen dator. Bara en vattenkokare och en kökslampa.
Jag bröt ihop. Som ett riktigt litet barn.
 Försökte med allt. Tände här. Släckte där. Slog av huvudbrytaren. Slog på den. Slog av huvudsäkringen till bastun. Men inget hände någon stans.

 Fanns bara en sak kvar att göra... vara förtvivlad.

 Tillslut kom den tillbaka. Som förra gången. Men vad är felet??? VAD ÄR FELET? Varför slocknar saker o ting då o då...SÅ långt har ja inte kommit i elsäkerheten XP

 


Bastu!

 Var länge sen. Men idag tog jag och Tamar oss tid o bastade. Eller är väl snarare ja som tar mig tid. Tamar gör det som ja gör haha :P Det enda hon har tid avarad för är maten!!! O toan kanske.
 Var skönt. Nu ligger ja i sängen o dricker te o äter macka. Tamar går runt på golvet och har trist. Försöker då o då sno min mat!
 
 Borde plugga mer på växtkännedomen. Pluggade lite i bastun. Men... trååååkigt. Hade prov i Måndags men missade det för att ja var sjuk torsdag fredag.. Kan kanske växterna.. Det får duga.
 HAr massa o göra i skolan. Störande. Ska snart ta tag i NÅT! Kanske i morgon på studiepasset. Har ju ett yrkesbevis att jobba på också!!! ÅÅÅÅH hatar när det är mycket. Men ja är inte stressad. har helt enkelt bara lagt allt åt sidan. En av mina små talanger o sen kommer ja på allt när ja har mens o magnesiumbrist. Då kan ja inte sova o mår skit. Sån e jag!

 åååh vad ja ser fram emot fredag! :D Bara tisdag idag. suck

tulpantider.. :D Glad när man får blommor från skolan att pryda mitt rum med!


Födelsedag! :D

 Idag blev ja 19. På allvar. Hade nästan glömt det men fick ett påminnande sms
på morgonen av Lizen :D O sedan sång o kramar av vissa klasskamrater! :D 
Hade förberett för mig att gå o handla.
Nåt gott också för att äta en god middag o fika nåt snask på kvällen. BAsta o ha en avslappnad födelsedag med Tamar. Så blev inte fallet.
 Satt o vilade lite från arbetet i skolan o plötsligt såg jag syrran bland ettorna i binderisalen. "Syrran?"
 "Det är ju Ulrika!" utbrast ja o lämnade mina vänner. Men de försvann balnd ettor o bakom tavlor men tillslut fann ja dem. Mamma var också med :D
 De drog fram varsin cola till mig (underbart) och stannade ett tag hos mig i klassrummet.
 När ja slutade skolan for vi o handla. Ja passade på o övningskörde. (kändes bra!) Och sedan gick vi på resaturang. Blev Troja dagen till ära o vi åt pastarätter och sallad. :D Dyrt o gott!
 
 Sedan for vi hem. Vi kom på den unika idén att vi alla skulle tona håret i en entvättsfärg. SÅ vi rusade från restauranegn till bilen o spurta till Åhlens. (I onödan. Åhelns stängde sju inte sex) Men vi hitta ingen toning som endast höll en tvätt. Så ja o syrran struntade i det. Mamma döremot tonade håret mahogny. Snyggt tyckte ja o Ulrika. Mamma var osäker. (Hon ser så ung ut! Titta bilden ----->)

 Nu har de åkt. Ja o Tamar är ensamma. Skönt. Blev trött efter att umgås så mycket haha :P Men det var riktigt kul o ja e glad att de överaskade mig! :D

 Ska avsluta med nåt äckligt.
 Tamar fick våldsam klåda i stjärten efter att hon bajsat. Jag torkade henne (Sånt ska man bara behöva göra om man blir mamma!!!) Men det hjälpte inte. Mamam tog upp henne o ja såg att hon hade ett hårstrå i röven. (Skönt)
 Tog tag i det o drog. Efter lite hårtjorv dök en lång plastrems upp! USCH!!! Man ska inte äta plastremsor dumma katt. Önskar hon lärde sig en läxa nu. Men hon gillar att tugga i sig långa saker suck!

God natt! :D
Tack alla älskade vänner o familj för all uppvaktning!

 


Födelsedagsfirande o hemresa...

 Firandet blev rätt trevligt ändå. Vänner kom och det var en god smörgåstårta.. Jag fick lite saker faktiskt haha Ja kan räkna dem på en hand... ett presentkort på Lindex, en bok om sömn, 2 talböcker, filmen "I robot" och ett kärleksbrev från syrran, ett usb och två stora lådor från bibbi med kökssaker. Hon ska ju flytta :( o passade på tt ge urresningen till mig hehe.. XP 
 Tack för det födelsedagsfirandet o de presenterna :)
 Känns inte nu som att det är i morgon ja fyller år. Vilket e fallet. Men ja ska fira lite för mig själv. E så sugen på cola vilket ja inte fick. Fick ingen födelsedagsmiddag heller. Så det ska ja fira med själv. Får ju dock middag på fredag när mina vänner kommer på besök. De ser ja verkligen fram emot :D

 Åkte skridskor idag. En buckla har utvecklats i skridskon som klämmer min stackars knöl på foten. Gav upp tillsut o slet av mig skridskon. Har fått ett blåmärke på foten o en kluven fotknöl XP.. Illa. Älskar ju att åka skridskor. Vill ju åka med tjejerna på fredag. Men tror ja ska be mamma sätta dem i ugnen o ha på sig dem så de formar sig efter hennes fötter. vi har samma storlek förutom att hon har mycket bredare fötter. Men bara bucklan försvinner. Jag vill åka nästa helg! Jag vill!

 kramkram

hm...

 Finns egentligen inget att skriva här. Har funderat. Men det händer verkligen inget. Eller snarare lika lite som vanligt men ja har tappat orken att skriva det. Känner mig tjatig...

 Blev en trevlig lördag idag. Lik resten av lördagarna..
 Åkte skridskor. Kände mig sämre än nånsin XP Men upptäckte att ja visst kunde knyta skridskorna hela vägen upp!
 Vi såg på film. Benjamin Button. tredje gången ja såg den. Inte lika intressant men ja är ändå kär i filmen. Lite väl lång kanske. Men resten av familjen var inte förtjust. Kanske syrran... Men hon blev trött efter halva o försvann. Både ja o syrran har sett den förut. Förra året. När ja fyllde år. Ulrika bjöd på restaurang o bio... :) Ja hade köpt nya klackskor. Som var snea. Har aldrig haft så ont i foten. Kunde inte gå på foten resten av veckan XP Fick traska hem i strumplästen den kvällen. Tack o lov för att det är så exotiska vintrar i Lidköping. Och att det inte var i år det hände. Uj.. kommer aldrig glömma den dagen. Älskar min syster! :D

 I morgon blir ja firad av familjen. (fyller år på Måndag) Ska bli gott med smörgåstårta. Men annars e de inte lika kul att fylla år längre. Ja förväntar mig inga presenter. Önskar mig inget särskilt. :S Det är dock kul att få en anledning att bjuda hem folk! :D Ska bli skoj nästa helg då ja hoppas några brudar kommer till Slätte :)
 Men ja fyller år i Lidköping. Det gjorde ja när ja fyllde 17 med. Kändes konstigt.. Ingen brydde sig. Några i klassen kom ihåg att säga grattis. Men inget mer. Ja köpte kebab o stekte. Kebab o ostpasta... Det var en födelsedag att minnas. Min första ensamma födelsedag! XP
 I år får ja väl hitta på nå skoj med Tamar. God middag, cola (inte att förglömma. Ska köpa en stor flaska man fyller bara år en gång per år) och sen... kanske skulle ta o dygna o se dokumentärer hela natten... haha nej!

 För att inte ha nåt att säga blev det ett långt inlägg. Ser fram emot tårtan! :) Får se om min familj ger mig nåt knasigt ;P
 
 God natt :D
 

Fredag...

 Hemma idag också. Behöve ja egentligen inte. Känner mig bättre idag.. Men ja kände int alls för det när klockan ringde o näsan rann. hade inte duschat håret. O att duscha på morgonen när man är sjuk. Då är man verkligen ute efter att svimma XP

 Har nyss ätit en god middag av de rester ja hade hemma. Gjorde en pirog med spenat. Som smakade pita. XP haha
 
 Ikväll blir det ungdomsträff. Känns just nu lite läskigt. Men ja vet att det kan bli kul.. fast ja undrar om ja skulle ångrat mig om ja ställde in det. Hatar när saker ligger på mig o ja har noll koll! :(
 Men det verkar som det ska komma lite folk. Hoppas bara vi får kul också så det inte blir nåt onödigt... Ser scenariot framför mig. Några står o hånglar där. Nån spelar piano där. Nån sitter i bänken o funderar på att gå hem. O ja står i mitten o önskar att kvällen tog slut XP haha
 Nej ska inte tänka det värsta. Det blir trevligt. :D O få träffa ungdomarna i byn igen...

 Nej har massa att göra. Men ingen ork. Mitt rum både ser ut o luktar hemskt! Måste diska, borde dammsuga, ska duscha.. o kanske borde plocka lite.. suuuck...
 
Kram

Afton råder..

 

 Så var det äntligen kväll. Eller äntligen. Denna dagen har verkligen rusat förbi!!! Har inte haft tråkigt eller trist en minut. Märkligt då ja inte varit i skolan :S Sov ju dock länge så ja har väl varit pigg.
 Känns dessvärre trist att gå till skolan i morgon. Har noll lust. Mest för den rörliga bilden. ja vet inte vad ja ska göra med den lektionen. förstår inte att ja vantrivs så! :(

 Har målat på min tavla.. bilder finns på http://igwt.bilddagboken.se
 Tamar har varit väldigt söt idag. o bara för att ja skriver det nu läger hon sig på tangentbordet o tuggar på min arm..
 Det löste sig med en kram. Uj titta på min arm (bilden) Jag har nog kanske hög smärtgräns för ja bryr mig inte att hon biter mig så hon biter hårdare o hårdare för att få uppmärksamhet. Fel teknik för att få henne att sluta kanske haha XP

 Hon har legat i min famn hema dagen kan man säga. När ja målade, satt vid datorn, titta tv... O nu.. biter mig för att få sin uppmärksamhet. Vet inte om hon är gullig eller en pain in the as.
 Måste leka mera med henne. Hon blir så rastlös o bitsk!
hemma...

 Ingen skola idag för mig... sjuk. Inte så våldsamt sjuk. Inte så där hemskt så ja ligger i sängen o vrider mig. Har varken feber eller egentligen större anledning att vara hemma. Men jag är så trött på skolan. Och jag hatar att känna mig äcklig. Gå runt o snörvla. Känna hur det rinner och.. usch! Och har dessutom fått mensvärk... sitter just nu och väntar på att alvdeon ska hjälpa.. suck!
 Gick upp samtidigt som skolan började för mig. Alltså tjugo i tolv XP Trots Tamars jobbiga försök att väcka mig. Sov allts inte så tungt.. Men ja anar att ja kommer få problem med att somna i kväll :P
 
 Min lärare ringde nyss o frågade vars jag var. Självklart. De e verkligen på i den här skolan. Måste ha noll skolk eller? haha.. Men jag hade skrivit ett sms som hon läste nu medan ja prata med henne. Klantigt...
 
 Nej vill bara hem nu. Hem till Slätte. Vet egentligen inte varför jag vill det? Men på nåt sätt är det skönt att emellanåt få lite kramar o veta att där är jag skolbefriad haha :P Det är lika trevligt här hemma. När det inte är skola alltså! :)
 
 Ska fortsätta på min tavla och kanske tar ja mina sista krafter o dammsugar o tömmer Tamars låda. :S
 Men det tror jag inte.
 
God middag! :D

Skön afton!

 Så bröjar dagen te sig mot sitt slut.. vet inte om ja glädjer mig eller sörjer.. Var en ganska värdelös dag. Men samtidigt känner jag mig sjuk. Och i morgon e de rörlig bild. O massa annat tråkigt. Har dock världens längsta sovmrogon så det borde gå o ta sig till skolan. Ska se hur ja mår i morgon.
 
 Såg nyss ett riktigt lustigt program. Jag har blivit riktigt dokumentärbiten. Inte så konstigt när man ser till vilka kanaler jag har. idag gick det en dokumentär om befruktning XP haha.. O de visade spermiernas färd i ett mänskligt perspektiv. Så de var massa vitklädda snubbar som sprang runt på ett gigantiskt fält på 2,5 km (livmodern?) eller nåt för att hitta en hundkoja. (vägen till äggledaren)
 Ja de må ja säga. Det var underhållande. O nu kan ja allt om det ;P KOmmer för alltid se små människor kuta runt! Flyende för sina liv för att hitta hundkojan innan de svartklädda vita blodkropparna med hotfulla masker dödade dem! ;P

 Har börjat måla lite nu också.. Har skissat. O nu ska ja orka göra klart tavlan. o orka vara noga med detaljer. Tycker om att måla detaljerat. Men ja behöver något att måla efter då... Tänker på när ja målade av "Venus" av Botticeilli! (underbar tavla. Underbar konstnär)
 Men ja säger lycka till till mig själv nu. den kommer stå halvfärdig i ett år innan ja målar över den. Har verkligen kommit av mig..

 God kväll!

 


galen dag...

 Gick efter skolan till körskolan o provade att göra lite teoritester på datorn där. Gick riktigt bra. Klara typ allt!
  Gick hem vid halv tre. Kunde suttit längre. Men det kom en tjej o började smaska på nå hårda karameller. Liksom smaskade o sög högljutt med öppen mun. E de nåt ja inte klarar så är det de hemska ljuden som bildas när folk äter. O när man sitter i en tyst miljö och någon sitter en halvmeter ifrån en och smaskar höglutt likt en gammal lärare som fått tag på en halstablett. Då blir ja galen. 
 Har stora problem med det. Ja blir inte äcklad eller känner obehag utan ja blir vansinnig. Kände för att drämma iväg med stolen och gå ut med bestämda steg. MEn ja satt o klämde på mitt snorpapper som ja hade i handen istället haha XP

 Ingen bra dag i skolan heller. Mådde skit hela tiden.. underbart... Kändes som om alla antingen var arga på mig eller inte såg mig (mina knasiga depp-tankar! Syftar inte på någon!!!!) Funderade skarpt på att gå hem hela dagen. Näsan rann konstant. Ja kände mig tjock i ansiktet o helt enkelt förkyld. Men faktiskt så härdade ja ut hela dagen. Var till och med med på elsäkerheten haha XP

Ja.. man kan säga att det är skönt att vara hemma. Om ja inte sätter mig o kollar på en blogg med en tjej som målar och ritar asbra. Så där ritar ju inte jag liksom. Fy vad pinsamt att ja ens visar vad ja gör... XP Försöker övertala mig att jag har en anna stil. Men yea right. Det skiter väl de andra i.. de som ska titta på konsten.
 Så nu e ja sugen på att måla o rita för att bevisa mig själv att jag KAN! (kanske)

 Kram


En.. dag.. en tis...dag!

Händelserik dag...
 Kom hem vid fem.. efter att ha jobbat i skolan hela dagen med brudbinderi :) Efter varje bukett pratade ja o läraren igenom om vilken och hur den skulle passa på yrkes-sm.. ser fram emot det. 
 Fast just nu ser ja mer fram emot yrkesbeviset. Måste ta en sak i taget...
 Plockade ris till trädet idag. :) Tack vare underbara Elin som hade bilen idag och skjutsade runt mig. Så i morgon kan ja börja på studiepasset med att göra trädet. Skoj! :D Känns pltösligt märktigt stort. Kommer ja klara det? Kommer det funka.
 Borde göra svenskan på studiepasset.. men det är ju knappt hälften så kul. Det kan ja göra en annan dag XP

Vill ni se fler bilder på brudbuketter o annat med.. så kolla. http://igwt.bilddagboken.se

 Ser fram emot mycket nu. O de gillar ja. Älskar när framtiden inte ser tom ut. Utan fylld med små påhitt.. :) födelsedagsmys med vänner, floristisk dialog (kanske kul?) sportlov ( skönt o slippa skolan kanske) yrkesbevis, praktik i Lycksele (brukar inte se fram emot praktiken. Men just nu e praktiken dold av släkten o lyckseleresan) yrkes-sm (jag! Tävla om titeln som sveriges bästa florist!? SKOJ!)
 Så det var nog allt. Men ändå. Sitta o se fram emot saker ända till v20! XP haha

 Fick en.. hm.. vad het det.. när man förstår nåt. Får en känsla.. uppenbarelse!? haha njae.
 Hade handlat o traskade hemåt. Gick o funderade på livet, på skolan, på kärleken.. Mest kärleken.. händer ju otroligt lite där.. O ja känner mig gammal.. Men idag.. idag slog det mig.
 Dagdrömde att nån frågade mig. (är det onormalt o dagdrömma?)
"VAd ska du göra efter gymnasiet då?"
"Tja.. ja tänkte ju söka jobb o bara flytta.. flytta norrut i alla fall. men nu när ja har pojkvän så.. så vet ja inte om ja kan det. framtiden e helt tom!"
 Då slog det mig!!!! aaaah.. ja e singel. O efter gymansiet kan ja göra precis vad skit ja vill! haha XP
 
Dags för en kopp te!
kram

Blomsterdag!


 IDag var det typ bara binderi.. Vi gjorde brudbuketter.. var trevligt. Tyckte i alla fall jag haha ja som fortfarande e töntig o gillar blommor!
 Jag gjorde en brudbukett ja tyckte blev rätt snygg. En sån kan ja tänka mig att ha. Även om min lärare tyckte den var jobbig att hålla. Men de sktier väl ja i. Vill man gifta sig o ha en annorludna brudbukett får man skylla sig själv om man måste böja lite på handleden. Man ger väl brudbuketten till brudtärnan också... tss tss

 Kom hem o försökte inte somna. Mission impossieble. Men sov inte länge. Bara en knapp timme tror jag... men var vansinnigt hungrig när ja vakna! Men känns dumt att äta så direkt efter maten. har ju bara sovit också. Vilken energi har ja använt då?
 Men ska strax göra mig en rejäl tonfiskmacka. E vansinnigt hungrig. O de luktar kebabpizza här inne. Men det beror nog på att ja e så vansinnigt sugen. Ja vill ha en amandapizza nu!!! Amanda <3
 Men Amanda finns inte här. O ja ska inte slösa pengar på en pizza... nej.. te o macka får det bli.. :S  framför simpsons... :)
 

Söndag...

 hemska söndag.. dan före skolan...
 Så brukar det vara men ja ser fram emot att jobba med blommor så.. :P vilket vi gör måndag tisdag :D

 Vart en trevlig helg. Förutom att ja känt mig så sur o vresig hela tiden. Kanske dags o börja med magnesiumen igen. Glömde o tillslut la ja den på hyllan med tankarna. JA behöver dem ju inte. Mår ju prima. tss tss
 
 Vi var som sagt var hos Backmans på lördagen.. var trevligt. :) föräldrarna höll brinnande konmversationer om tro och vi andra samtalade om Viktors IV-val.. haha..
 Det kunde slutat fint om ja inte dragit foten efter deras trägol o fått en sticka i foten. Ja drog ut den. O trodde strumpan hade hindrat den från att träda in så ¨långt. DEt var en så kort sticka också!
 MEn icke. Ja kände hur det var ömt där stickan farit in och det var som en knöl. Funderade på om ja blödde?
 Väl hemma kollade ja efter men först i morse upptäckte ja att det var kvar en bra bit att stickan djupt in i tån. Skit också.
 Fick tillslut ta bort min stolthet o be mamma pilla ut den. Men hon lyckades inte. Den är kvar där inne. ja utled massa smärta medan mamma grävde sig djupare o djupare in i huden. Men min hud var tyvligen för hård så hon lyckades inte få ut den.
 I morgon tror ja att ja ska lägga ett snitt med snittkniven i skolan. Har pillat ut taggar med den förut haha.. usch men denna ligger djupt in. Det kommer bli hemskt!!! XP

God natt!

Nu e allt bra...

 Helgen blir nog inte så pessimistisk som ja var från början...
 Kom hem o såg på "death at the funiral" med familjen. Skrattade ovanligt mycket... 
 Fick reda på att i morgon är det hockey/bandy som gäller. Slätte norra mot Slätte södra. Spännande. Ja e då med i Slätte norra o ja kan nog tänka mig att vara med trots att de e massa stora skickliga kilalr med. Bara för att norra slättes heder hänger på detta XP haha
 I morgon blir det även middag hos familjen Backman vad ja förstod det som.. Så dagen kommer nog klicka förbi. Trevligt :)
  Ska strax lägga mig. Är trött även om ja tog lite sovmorgon i morse... hehe... oacceptabelt Petra! Men det är skönt att vara trött så kanske ja kommer upp vid elva eller nåt i morgon. Vill inte vakna tolv i alla fall!!! :O
 
God natt! :*

Hemresa..

 E de nåt ja inte gillar så e de att resa. Resa en kort sträcka. Ja stressar upp mig och får ont i magen. Blir trött att av tänka på att behöva gå den långa sträckan till stationen med en katt dinglande i en gigantisk låda.
 Jag ska köpa fritidskort idag också. Alltså måste ja ta ut pengar också. En extra sak att oroa sig för. Glömde att göra det när ja gick från skolan. Skit...
 Har packat lite och ska snart bege mig. Tamar har somnat men snart kommer den hemska lådan fram o då gömmer hon sig. MAn måste vara smart. (åh vad ja saknar koppel)
 Vet inte ens om ja vill hem. Har fått nog av hemmet för en bra stund nu efter jullovet. Men ja saknar syrran. O resten av familjen! :) Det är kul att komma hem.. till det riktigt hemmet.
 Men sen räcker det.. Sen måste man ju resa igen. Hem till Lidköping... suck

 Fem över fyra. Tror ja ska gå fem i halv eller nåt. Vill inte komma för tidigt.. o ja har nån sorts talang att alltid komma precis. Så fort ja går in på station kommer tåget. Me like. Ja släktar då inte med pappa!

Kram

 Sminkade o modellade o tog kort igår. Retuscherade idag.. fast inte så bra. Ja o PS hör inte ihop XP haha


Snart fredag.. :D

I morgon e de fredag.. o så fort rörlig bild e slut så e de bara att flyta vidare.. Sen får ja vänta i 4 timmar på tåget.. en jobbig resa hem. en säkert ganska seg helg där hemma. Det händer inte mycket men helgen bara swischar förbi o sen e de skola igen. :S Men ja längtar efter binderilektionerna nu!!! Älskar blommor haha XP Så Måndag o Tisdag blir fint... Onsdag går an. resten av veckan kan nån spola ner!

 God natt!

Ps. Usch vad ja känner mig bitter på allt nu XP Känner mig sårad, ensam o irriterad..


Långsamt..

 Känns som det just nu finns så mycket att se fram emot men så mycket annat i vägen. Ösnkar man själv fick planera hurskolschemat skulle se ut. Bort med rörlig bild, småföretagande... hm elsäkerheten då kanske. (egentligen gillar ja el. Men lärarn hmpf)
 Idag slapp ja i alla fall rörlig bild. Vi hade ny lärare. typiskt. gillade den förra läraren starkt. Kändes som om han såg alla o var glad o.. en perfekt lärare helt enkelt.
 Men nu var inte min grupp där som ja gör dokumentaren med så ja visste inte vad ja skulle göra med det arbetet. Ja hade gjort alla andra uppgifter så han var tvungen att släppa mig. Gött! ;) 
 
 Ja vill bara att tiden ska gå! Ja vill jobba med projektarbetet! Yrkesbeviset.. åh vad skoj de e.. Vill komma igång någon gång!
 Jag ser fram emot att få tävla i yrkes-SM.. troligen blir det jag. Knappt nån mer som vill :S (ja vill inte tävla själv!)
 Ja längtar efter praktiken för första gången i mitt liv. Chefen verkade helskön. O ja har hört att personalen ska vara trevlig där! O det ska bli så kul att få komma upp. O träffa släkten. En hel månad.. haha.
 Får se om Tamar får följa med. DEt vore enda minuset i så fall. Men självklart tar ja inte med henne om det blir massa problem för min allergiska o kattnervösa släkt XP

 Men tiden går långsamt..bara två floristlektioner/vecka... v 12 börjar praktiken. v 20 är det tävlig.. åååh O här sitter ja vecka två o härdar ut helt värdelösa lektioner bara för att få ihop mina trökiga poäng!

 Kram

Osynlig...

 Elsäkerhet var det jobbigaste jag var med om haha XP Kände mig så dum. Satt längst ut. Ensam o övergiven XP HAn frågade flera saker till publiken bland annat.
"Har ni hört talas om Ohms regel?" Alla skakade på huvudet.
 "Joo!" svarade jag..
"Ingen?" Han stod en meter framför mig men kollade snett ut mot folket. Ja fanns inte i hans synvinkel alls!!!
"Jo men de har..." Han avbröt mig...
"Inte i högstadiet någon gång!?"
"Jo!" slutade försöka. Kände mig überdum som satt där o pratade för mig själv!
 Han frågade igen senare..
"Har någon slickat på ett sånt där fyrkantigt batteri någon gång!"
Alla skakade på huvudet.
"Ja..." svarade jag
"Ingen! haha bra de gör ont!"
 Känns som det var nå fler gånger. De slutade i all fall med att ja satte mig tyst o sura, kollade rätt ner i golvet o sa inte ett ord till. Försökte ge honom lite onda ögat men han såg ju aldrig mig så...Pisslärare som inte ser sina elever. Borde få sänkt lön!!!

 Med sänkt sjävlförtroende, ett blödande hjärta och med en del döende inom mig gick ja in på Hemköp på vägen hem o köpte bröd o godis! Ha se vad upprorisk jag är. Bröd o godis på en onsdag! In your face lärarkåren!

 

HEJ DÅ!


Skola..

 Sitter i skolan o gör inte nåt.. haha ett typiskt studiepass. Särskilt nu 3 dagar in på terminen. värdelöst XP
 Nästa studiepass ska ja jobba med yrkesbeviset i alla fall. Roligare. o bättre.. :D rara Elin kan kanske hjälpa mig med att ta bilen in i hämta ris :D <3

 Snart har vi elsäkerhet. o man undrar ju. vad är det? ska vi lära oss byta glödlampor?

 Ringde praktikplats o ja fick vara där. YEY! :D haha.. Skönt o ha de fixat o de ska bli skoj att åka upp! :D

Yrkesbevis!

 Det har ja sysslat med idag. BAra det.  Så ska mitt yrkesbevis se ut. Ett 2 meter högt träd ungefär... Kanske inte exakt såhär. Mindre färggranna blommor. O mer detaljet XP haha
 Var skönt. Vi var bara 7 i klassen som var i skolan och vi satt o bollade ideer, pratade med läraren om det vi ville göra och skissade kollade blommor. Ja var man nu gör inför ett yrkesbevis.
 Jag var typ klar så satt mest i hjälpte mina vänner med att få inspiration!
 Min lärare gillade min idé så.. lugnt. Nu ska ja bara börja bygga på trädet. Undrar hur ja ska hinna. Vi har inte tid med detta förrän v 6.. provet är v 10 och lov v 7! Man undrar ju! 3 veckor?
 Ska prata med min lärare. Kanske kan ja pilla med det på annan tid. Måste plocka grenar i alla fall.. uj de ska bli så kul att göra detta.
 
 Sa även till min lärare att ja var sugen att tävla i yrkes-sm som florist! Får se om någon mer i klassen är på. Vill inte vara själv. Blir det för många som vill vara med så väljer lärarna ut de bästa.
 Men det vore otroligt skoj haha.. XP Tävla om att vara bästa florist i Sverige och bästa skola! Sedan Em o Portugal tror ja de var.. sedan Vm o London haha ;P Näe.. nu ska vi ta de lugnt. Först ska vi se om ja får vara med alls! :)

 Ringde till praktikplatsen. Men icke! Icke var chefen där. Kvinnan ja prata med sa att han skulle ringa upp. Men antingen orkade han inte, hann inte eller fick aldrig veta att ja ringt. Tss tss. får ringa i morgon igen!
 Blir alltid lika glad över att höra den dialekten också haha XD den e så... så.. familjär! ;P

Som ja trodde...

 Här sitter jag än.. inte helt oväntat. Pigg som en mört.. Men ja ska inte deppa ihop för det. Haha ska lägga mig o kanske läsa. Det är nog bättre än att se tv. För att undvika det blå ljuset.
 Har suttit framför datorn hela kvällen också. tss tss
 Fastnade nu på slutet vid PS o gjorde en avatar av mig. Skulle kunna skylla på Alida som sätter såna griller i huvudet på mig haha
 Blev inte så bra som ja önska. Kände att ja saknade kunskaper om hur man gjorde det o det. Kunde ju sökt på youtube. Finns säkert tusen kurser om hur man gör sig till en avatar. Men nu kan ja skryt med att ja gjort denna med mina nybörjarkunskaper.

Ser ni mig bakom den blåa masken. Bara läppen och ansiktsformen som är orörd! ;P
God natt! :D


Första dagen i skolan!

 Var riktigt tevligt att vara tillbaka i skolan. Men att dygna hjälper inte att vända tillbaka dygnsrytmen haha..(Inte en dag innan skolan i alla fall)
 JAg somnade väl rätt snabbt på natten. Men inte snabbt nog. Var astrött på morgonen. Drog ut uppstigningen till det yttersta och gick upp. Kokade ett ägg o sminkade mig. Kom iväg i tid ;)

 Var kul att återse vännerna. O att få göra nåt vettigt på dagarna igen istället för att sitta hemma i Slätte o fisa. Men ja var trött! TRÖTT! Så fort nån lärare pratade visste ja inte vars ja skulle ta vägen. Hur ja skulle orka koncentrera mig. Vet hur jobbigt det är att prata utan att folk lyssnar så ja ansträngde mig till det yttersta för att se intresserad ut. Men tillslut släppte ja det o kollade ut genom fönstret tills läraren äntligen hade snackat klart haha
 
 Inte mycket arbete under dagen. Skolan slutade och jag handlade, tog ut hyran. Så den är betald nu! ;P
 Åt pasta... och satte mig framför tvn. Somnade... SKIT OCKSÅ!
 Här vänder man på dygnet osså går ja o slocknar. Men ja var nåt så fruktansvärt trött. Nu lär ja ligga vaken i natt igen. Eller så har ja fortfarande sömn att ta igen efter i Lördags... Hoppas!
 

 Såg ¨på tal om sömn på en himla dokumentär igår natt när ja inte kunde sova. Om färg. Ganska trevlig. OCH JA. ja tycker det är intressant med dokumentärer. XP Att blått ljus påverkade våran sömn o stressade upp oss. O blått ljus finns ute på dagen och vid datorn. När man satt vid datorn trodde hjärnan det var dag och man blev piggare. Därför somnade man aldrig på kvällen. Hon fick också som tips att gå ut på morgonen o ställa sig i solen. För man var ju tvungen att utsätta ögonen för blått ljus så hjärnan fatta att det var dag någon gång o blev trött på kvällen.   Fick inte riktigt ihop det hela men ändå.. Hon hade solbrillor på kvällen för att undvika blått ljus. Kanske är det en bra idé. Ställa mig i solen på morgonen kan ja fetglömma. Är ju mörkt som natten nu dygnet runt haha ;P Men man kanska kan sitta vid datorn på morgonen då eller nåt? XP

 


Girlzen... <3 Dagen blev helt annorludan än planerad! Alida kom försent.. pga tågproblem. När hon väl kom stekte vi pannkakor o hade allmänt trevligt. 
 Sedan bar det av till bion. Vi beställde biljetter o fick till vår fasa vceta att föreställningen var fem inte tre. Men deras hemsida är ju katastrofomöjlig att förstå i så fall. Bitter.. Vi bestämde oss att i alla fall gå. Men nej... "det finns bara tre platser kvar. Utspridda!" Nej tack! Vi beslutade oss för att inte se. Det var inte 3d heller. Det fanns bara i storstäderna här i Sverige.
 Alida o jag gick suckandes neråt gatan. Vad skulle vi göra? Vad skulle vi göra. Vi skulle kanske våldgästa Elin tänkte ja i mitt inre o föreslog för Alida.
"Ska vi våldgästa någon?"
"ELIN?" svarade Alida. 
 Tåget gick bara 20 minuter senare o snart satt vi hos Elin och hade trevligt. Kollade på snygga killar på facebook. XD Tog fula förvrängda kort med Elins dator. ;P Och skrattade tillsammans. Så jag är inte bitter över att ja missade filmen :D

 NU ska ja avnjuta lite gammal uppvärmd pizza och.. hm te?

Väntar..

 I natt blev verkligt en annorlunda natt. Jag satt uppe vid datorn till tre om ja inte minns fel. Sedan gick jag och tog en dusch. Jag funderade skarpt på att dygna. Har sovit så dåligt och konstigt så det vore skönt att få vara riktigt trött en dag och somna tidigt.
 Jag la mig i alla fall och kollade på tv... tiden flöt på. Såg alla möjliga märkliga program de sänder mitt i natten. Även om ja ville somna för att min kropp var trött var ja fruktansvärt pigg. Finns väl en gräns man kan passera.
 Tillslut somnade jag i alla fall. Runt sju. Just typiskt ja tänkte att ja skulle vara vaken till åtta o sen gå upp. Men ja somnade o vaknade halv tio.
 Sedan låg jag o halvsov, vilade, kollade på tv fram till tolv. Mycket tv i natt kan man säga. O ja hoppas att de ska tära på mitt sinne. Att ja ska vara frutkansvärt trött i natt. Bara 2 timmar sömn eller nåt. Men just nu känner jag mig tipptopp!
 O det måste jag vara för idag kommer underbara Alida på besök. Ska bli trevligt. Vi ska vid tre gå på bio o se Avatar... :)
 Men fick just sms från Alida att tåget är försenat. Förvånar mig inte. Får se när hon dyker upp. Då blir det panncakes :D
Sitter och väntar. Dricker te. Ska göra mig i ordning lite.

Kram


Lidköping- the end of lovet!

 Japp. Nu sitt ja i Lidköping igen o pöser. Verkligen tyst o stilla. Så skönt på nåt sätt. Samtidigt som ja är otroligt rastlös. Vet inte vad som drabbat mig. Men ja sitter konstant o längtar efter något/någon! Ja kan inte sätta tummen på vad det är. Men har gjort det i säkert 1-2 veckor nu. O de gör mig stressad till tusen!

 Var en trevlig dag. Övningskörning med pappa, bandy med pappa o slättegäng o två grabbar till XP, resa till Lidköping med mor o syster...
 Den har gått fort kan ja avsluta det med. Min klocka har dock stannat så den har varit bara tio i sju för de senaste 5 timmarna ;P
 
 Har inte gjort mycket här hemma nu. Fikat. Spillde cola i sängen! XP (Underbart.) Sett tv. Krånglat med datorn. Packat upp...
 Ska duscha också. Har fått -20 graders + bandyfrisyr. :P Underbart. Som ett lite tjorv där bak. Men ja funderar på att inte borsta ut det. Har saknat min sletna frisyr i snart 3 år ;P haha

 Har funderat på att ringa efter praktikplats tidigt i år så ja får på nåt skoj ställe. O de för mig till min kusin Amlias kommentar!
 Mitt svar är: Vill du ha besök? Är ja välkomen upp till er i Lycksele i nästan en månad runt påsk om ja får tag på en praktikplats där? haha.. :P Om ja är välkomen måste ja kanske ringa i tid så inte nå knastjejer från Vännäs ringer XP

 Funderar också på att ha nån sorts "fest" eller bara mys nu när ja fyller nitton. För det är ju en sån värdelös ålder. Man blir bara gammal. Men ja vet inte än med vem vart eller hur. Om det är möjligt... om det finns intresse. Men sugen e jag XD haha
 
 God kväll! :D


Fin avslutning på fredagen!

 Det blev ändå rätt trevligt till slut! :D

 Vid halv nio efter att ha suckat sig genom hela kvällen kom pappa in och frågade om någon ville ner på isen o spela i mörkret. Jag var med lite halvdant. Men med de rykten jag hört om att det var uppåt 30 minus idag fick mig inte att bli assugen XP
 Hur som helst följde jag med och nästan alla i familjen var på. Det var inte så kallt heller. Jag skulle gissa ¨på 15 minus. Så temperaturen hade ökat med kvällen.
 Vi spelade i ungefär en halvtimme innan lamporna slockande i Slätte och det blev kolsvart på isen. Eftersom varken vi eller bollen var självlysande traskade upp. Några grannar till oss som var med o spela följde med och fikade hos oss. Också väldigt trevligt :D
 
 Nu är klockan tolv och familjen gör sig redo för sängen. Inte jag. Ingen lust. 
 I morse sov jag till tolv. Har slutat försöka komma upp. Det är skönt att ligga där ömsom vaken ömsom sovande o drömma vackra drömmar. Tamar brukar komma tillbaka och lägga sig vid mig också. Men vid tolv har jag en gräns så då tvingar jag upp mig frånd en sköna sängen...
 Hur som helst e ja inte trött än.. Ska väl vara vaken till ett. Sen sätter jag på en Kulan och Munken. Då brukar ja somna! ;D

God natt :D


Jag fryyyser...

 Hatar den här himla värmefläkten eller vad de het. Int är det varmt här i huset. Den jobbar på högvarv för att få det till 20 grader här inne när det är 20 minus där ute.. tss tss... tack o lov att vi har kamin. Men vem ska orka gå ut o hämta ved?

 Fredag.. känns int som fredag. Ingen kyrka, ingen hemresa, inga vänner. Jag är så trött på att sitta hemma nu så jag längtar efter skolan! Då får man i alla fall träffa folk på dagarna även om man måste upp 7 på morgonen för det!
 Sen får ja äntligen laga egen mat. HAtar att behöva stå o grubbla över vilken mat som ska passa allihopa varenda dag! Det är ingen organiserad matlagning här. Det vore nåt. MEn det är väl rent omöjligt att införa!
 Idag orkade jag inte hjälpa till. Det brukar jag inte göra. Blir så irriterad på att de bara står där. Men jag kan äta vad skit som helst. Men nej. För mycket fett, för lite fibrer, han gillar int det hon gillar int det. Åh det räcker inte.
 TAcka vet ja att bo själv!!! Jag längtar hem nu.. även om det är ensamt.. men det ska väl gå att lösa! Nån som vill hälsa på? haha eller ha besök av mig o Tamar! :P

 Fredag... kan inte någon hitta på något väldigt spontant o roligt o billigt här i närheten. haha

 kram

God jul!

 Har idag firat serbiskortodox jul med serbiska vänner. Var annorlunda. Inte på nåt sätt lik våran julafton!

 Det första som behövdes var en bit träd. En ek! Inte julgran här inte. Männen i huset skulle hämta men eftesom de inte visste vars de fanns fick ja gå tillsammans med yngsta sonen :P
 Grenen skulle huggas av med tre slag. Misslyckat blev säkert 15 haha. Hoppas Bilden är egentligen från Hattsjö. Men ja vill få in lite färg här i bloggen med en vintrig/julig bild!ingen som håller hårt på allemansrätten går förbi där. Man får ju inte riva av grenar. O de sysn väääääldigt väl att eken e trasig XP
 Eken skulle till viss del eldas,viss del skäras i ett kors o hängas i upp i huset.
 
 Maten var enkel. Det skulle vara sån mat man åt under fastan. Inget kött alltså!
 Bönlåda (fasol eller nåt) Pita och bröd.
 Brödet delades upp som under en nattvard fattade ja det som. Mannen i huset tog upp det efter att han gjort korstecknet.. han skar ett kors i det och hällde en droppe vin i varje ände av korset. Sedan snurrade alla män o grbbar i huset runt brödet några varv innan de bröt det och delade till resten av familjen.
 Sedan tog vi barn upp det andra brödet. Och löpte amok på det o letade efter mynt i det. FAttade inte riktigt men man skulle få ett rikt liv som vuxen eller nåt om man hittade det. Lite som våran nöt i gröten.
 Kändes udda o gräva runt i ett bröd men alla vi ungdomar hittade varsitt mynt. Det var väl för väl. XP
 Sedan var det bön. De kunde inte den speciella ortodoxa bönen så de blev svensk bön haha
 Sen fick vi äta. Det var trevligt. Kul att få se andra traditioner.

God natt!

 KLockan är ett. Jag borde väl egentligen ligga i sängen nu med en god bok. Eller kanske blundandes o försöka undvika att tänka på jobbiga saker.
 Har nyss kollat på Mumien med familjen. Trevlig film. Trevligt sällskap... Vet inte om ja sett hela förut. Eller om ja helt enkelt inte minns slutet XP
  
 I dag var det bön som stod på schemat. Var trevligt det också. Vi var där tidigt för att mor och far skulle hälsa på nå vänner så då fick ja o syrran tid att träffa andra unga vänner i Älgarås. Också mycket trevligt. Även om stället invaderades av barn också. Såna barn som vill att om man leker nåt med ett måste göra samma med alla andra. haha Oh vad ja "gillar" barn! :P
 
 I morgon är det årsmöte i församlingen. Ett sånt där långt härligt möte. Gudstjänst, lunch, årsmöte...
 Har aldrig ritkigt varit så intresserad av såna administritiva möten. (nu vet ja inte om ja hittade på ett ord men ni vet vad ja menar. Om ni e smarta!) Jag har inget att säga till om. Och att lyssna på ekonomi tar kol på mig.
 Men det är paj och gudstjänsten innan kan ju bli trevlig... :P Hoppas de kommer nå vänner i min ålder också! ;P

 Nej nu är det sent. Tamar sover tungt redan. Huset är tyst.

 God natt :D

God kväll igen...

 Har för bara nån dryg timma sen kommit hem från familjen Aliji! Var mycket trevligt. 
 Rökt kyckling, fia med knuff o puttar i snön. Ett trevligt avslut på dagen som började med ett trevligt samtal med syrran.

 Missade dock chansen att spela bandy. idag när de var så FÅ på isen. bara 5 eller nåt. Så hade ja duschat o ides int följa med. Ångrar mig bittert. Men hoppas på morgondagen ;P Men då kanske vi i familjen gör annat. Eller så tar mina päron en vilodag. De e så gamla o skröpliga :P

 Nu e klockan tolv. Dags o försöka sova antar jag. I morgon kommer unge herr Aliji förbi.. tidigt förstod ja det som... Huvaligen.. hatar att sova... o äta frukost när man har besök XP haha.. så ska försöka komma upp vid tio. Om ja lyckas somna någon gång i natt. (har inga stora förhoppningar på det)

 God natt :D

(jag blir 19 om 21 dagar. Det går fort... man kanske ska försöka hitta på nå? :P )

God afton!

 Ännu en dag passera.. fullsatt.. :D men trevlig.

 Vaknade sent. Som vanligt. Har vänt på dygnet men inte hemskt mycket ;p
 Det bar snabbt ut på isen. Men ja spelade int bandy idag heller. Såg bara dum ut. ;P Trots att flera andra i min nivå var ute vågade ja inte ta steget att grabba en klubba, slira in på plan o hojta. "Öh vilket lag e ja med i!?" Precis som om ja kunde nåt. Föresten var de minst 10 för många redan. Så ja frös vid elden o pratade med småflickorna :D Var väl nog så trevligt.

 Vi fick besök här hemma. Också trevligt.. kände mig underbart smutsig. Håret ser ut som om någon hält olja i det. Dags att fixa till det. Men ingen panik. Har jullov o sitter hemma haha
 
 Efter besöket for vi ner på isen o fyllde igen sprickor med vatten. Så nu e de finis igen. Och i morgon SKA jag ut på isen o spela. Det får sprolla om ja suger o har nya hemska skridskor ja inte kan hantera riktigt. Lär mig nog snabbare när ja får en boll att jaga o snabba killar med hockeklubbor att sätta på plats haha ;P

 Vi såg på filmen Leif. lagom underhållande.. haha ja har aldrig riktigt förstått mig på galenskaparnas humor men men...

 Nu slocknar ljusen i husen. Men Petra som vänt på dygnet vet inte vad hon ska göra... duscha? Spela fiol? Rita? Läsa? Kissa? Dricka te? Många möjligheter. 

 Men god natt älskade vänner o annat löst folk!
 

Booring...

 Jag har tråkigt.. sitter o lyssnar på Boring med Pink.. chattar lite för mig själv o har astrist..
 Låg o lekte med en boll samtidigt som pappa pratade. Tappade bollen. Tog av mig bhn som försökte döda mitt bröst o började leka med den istället.
 MEn är det moget? Nej.. så nu har ja satt mig här istället o suckar.. En kvart kvar till bön.. suuuck!

Skitis!

 Kan inte beskriva skridskoturen med andra ord. Har nya värdelösa skridskor. Moderna saker som tydligen lutar framåt enligt pappa. Ja kunde i vilket fall som helst inte finna balansen o sket i att spela bandy..Försökte öva mig o lära mig de nya skrillorna istället... Men resten av isen var inte spolad.. därför helt värdelös. Man fick rent av promenera istället för att åka. Man sjönk ner så djupt i skitisen!

 Känner nu att det här jullovet rinner ur mina händer. Snart e de slut o ja sitter hemma o fiser. Vill inte det. finner inget nöje i det...haha.. Men vad gör man! :P
 
 Ikväll blir det i alla fall lite bön i kapellet. Nåt spontant påhitt. Blir säkert mys :D

kram

Nyårsdagen! :D

 Börjar väl detta fina blogginlägg med att säga Gott nytt år! :D

 Blev en riktigt trevlig afton trots mina låga förväntningar. ;P Kvällen började vid sju med god mat i kyrkan. Knytis. Syrran och jag spelade lite sjöslag och pratade med folket där innan vi begav oss till den lite mer ungdomliga festen hos Orhan. ;)
 Jag trivdes bättre där. Vi dansade till elva. Vi var inte så många. Det var skönt och mycket roligt. :D
 Vid elva gick vi tillbaka till kyrkan för att hinna vara med på bönen. Alla på festen följde med o vi spelade lite Uno tills det var dags för bön.
 Sedan gick vi ut och såg fyrverkeri.
 Det nya året började lugnt kanske lite segt framför brasan med godis och försök att få iväg sms haha ;P frustration.. men ja hade brist på pengar och skickade bara några få för skojs skull :D
 
 Nu e ja hemma. TYcker det tog slut tidigt. Hade gärna dansat nån timme till haha. Är för övertrött för att sova. MEn ska nog lägga mig o läsa lite...

 God natt!!! :D kram

RSS 2.0