Doktor Orhan!

"3 klyftor apelsin!"
"Nej jag är mätt!"
"DU måste!"
"Nej. Älskar du mig inte!"
"Jag älskar dig. Därför tvingar jag dig att äta nu. Du behöver vitaminer!"

 Orhan är hård. Men jag åt mina apelsinklyftor och var nöjd. Troligen har jag fått körtelfeber. I två dagar har jag mått lite dåligt och haft ont i huvudet och nacken. Och andra delar av kroppen.
 Men idag var det asilla.
 Var hos Orhan och orkade knappt röra huvudet. Förstod inte vad det var. Fick plötsligt mens. Det formeligen forsade. (haha) Och det var droppen för min kropp. Höll på att svimma och mådde illa som bara den. Orhan hjäpte mig först till fönstret för att få syre och sen till toan för att ja skulle kunna duscha.
 Låg.. och låg.

 Han lagade middag åt mig och tvingade mig att äta. Jag kände på halsen efter middagen och upptäckte en knöl på ena sidan.
"Vad är detta orhan!"
"Vad?" Orhan kände efter och plötsligt utbrast han. "Oh nej.. åååh!" Med djupt medlidande. Han gav mig en kram och jag tänkte. Nu har jag fått cancer och kommer dö om en månad.
Vi kom fram till att det var körtelfeber. Han hade också haft det och visste hur jobbigt det var. Därför utbrast han så.

 Orhan e som min doktor. Tvingar i mig apelsiner hela tiden. Och i förrgår tvingade han mig att äta svamp. (Champinjoner) Har problem med svamp som smakar svamp. Efter att ja spydde upp en i sommras. ;)
 Han tvingade i mig två stycken. En mardröm! Uuuuääää


Julpyssel

 Idag har det julpysslats.
Jag har gjort en dörrkrans och dekorerat adventsstaken. Var helt slut efter. Kände för att sova. Men ändå inte. Mamma låg ju bredvid mig i soffan. Tss tss...
 Jag måste vara sjuk. Åt lite idag också. SÅ kanske det var osaken till min trötthet. Hittar ju aldrig någon frukost i vårat lite för fulla kylskåp. 

  Hann även med att skriva ut lite brev till olika butiker för att skicka ut. Måste hitta ett jobb... Måste söka 18 jobb tills på Onsdag. Har nog hälften kvar. :(
 
 Men dagen har gått fort i alla fall.
 Snart dags för en kopp te. Klockan åtta.
 Orhan var förbi tjugo minuter på vägen hem från Töreboda. Så det var allt jag hann se han. I morgon ska vi träffa igen i alla fall. Jag åker dit över dagen. Och vi åker tillbaka tillsammans till böeringen.
 Då ska vi inte laga några datorer. Bara umgås!!! XD haha
kram
 


Jag vet jag vet. Kransen är lite töntig. Men jag var som trött och den idé jag hade krångla!
 Och gula ljus i adventsljusstaken. Men man tager vad man haver. Jag tycker föresten de gula ljusen matchar äpplena! ;)


Petra = mördare?

 Drömde inatt jag att dödade tre personer. En var min vän. Varför?

 Det var krig. Ellet nån form av galet bråk. Jag vet inte hur jag hamnade i det men var i alla fall uppe i en borg. Rädd.
 Stod i ett hörn, gömd, och såg en soldat klättra upp över muren.
 Som den patriot jag tydligen var rusade jag fram och högg honom i bröstet. Han föll ner. Jag tänkte lite. Detta borde kännas. Jag borde må dåligt. Jag mördade en man.
 Men jag kände inget.

 Kriget fortsatte. Jag höll mig undan tills jag såg en tjej klättra upp och vara påväg att skjuta min lagkamrat. (Det läskiga var att båda dessa tjejer är mina vänner. I riktiga livet. :/ )
 Jag rusade fram och högg tjejen i motståndarlaget i bröstet. Jag tänkte inte. Jag ville bara att hon skulle sluta leva. Var rädd för mitt liv och siktade mot hjärtat och högg och högg. Hon dog aldrig!
 Tillslut föll hon och min vän jag just räddad ljublade till våra lagkamrater att jag räddat hennes liv.
"Ta det lite lugnt. Det brukar alltid kännas lite jobbigt att ha dödat någon. Och hon var min vän!" sa jag
"Äsch du räddade mitt liv!"
Det märkliga var att jag inte kände något. Men plötsligt kom jag fram till. Man brukar ju inte känna något förrän efter några år. Då kommer den jobbiga känslan av att ha tagit ett liv.
 
 Jag dödade någon mer. Vet ej vem eller varför. Drömmen e suddig.

 Men vad är detta för struntdröm!!! Jag har varken sett eller läst nåt med krig och mord på evigheter. Ingen har sagt nåt. Eller?
Galet!

God natt!

Dator dator dator...

 Efter advenstgudstjänsten. (Som var mycket bra!) lyckades jag få iväg de flesta i familjen med en granne så jag kunde behålla bilen. Orhan och jag körde runt i Älgarås. Dagen till ära var det som perfekt slirväder (Säger man slir. haha. XP Känner mig trött! Orden försvinner) Drog i handbromsen i varenda kurva. 
 Och vi var inte ensamma. Många i Älgarås var ute och levde rövare i kurvorna. (Värre än jag!!!)
 
 Vi skulle en snabbis till en vän från kyrkan för att hjälpa att installera webkamera och headset. En liten stund blev 1,5 timmar och vi gav upp. Problemkamera!!!
 Vi åkte hem. Åt middag och körde ut igen. Tillbaka hyreshusen igen. Men den här gången till en annan familj. För att Orhan skulle få hjälp att fixa sin dator med de program de hade där. Några timmar blev fem.

 Jag dog. Man känner sig som lite vilsen och trött. När tvn är på serbiska. Några andra gäster pratade polska och familjen själv pratade serbiska.
 Då och då någon svensk fras. (från de som kunde) 
 Var även lite sjuk och känslig mot röken. Så låg i soffan och deppade över att serbisk tv sänder en b-såpa på bästa sändningstid! (haha)

 Men det var det värt när min älsklings dator funkar igen! :)
 Han tackade familjen och sa att det var dags att bege sig. (På serbiska) Plötsligt vänder sig frun i huset till mig och säger.
"Är du tjock?"
"Va Tjock?"
Funderade några sekunder. Vad säger Orhan om mig på andra språk. Tycker han jag är tjock. (Vill inte får Orhan att verka så ond nu. Jag vet mycket väl att Orhan inte tycker jag är tjock. Raka motsatsen. Och jag trodde mer att kvinnan hört fel. Eller att Orhan skoja?! hehe)
"NEJ!" sa kvinnan. "Tjouk!"
"Aha. Sjuk!" 

 Kvällen tog slut. Fick åka hem från där... ;/
 En dag med mycket datorer...

Dagar...

Gick upp elva idag. Men kan inte påstå att jag var lat och sov länge. La mig fyra-fem. Orhan och jag satte på en film efter tolv. Efter att vi suttit och glott på hans trasiga dator nån timme. Och ätit smörgås och druckit frusen cola! ;D
 
 Dagen har snabbt passerat. Har spelat spel med Orhan och andra vänner! :) Typ det enda. Läst och spelat musik, duschat. Kollade lite på när pappa och Orhan försökte byta stötdämpare. (fail på dem)
 
 Snart bär det av till Älgarås. Mor och far ska in till vänner. Och då hänkar Orhan hem. Och jag hänkar på honom. (Skulle jag tro)

Lata dagar... ;)

Lycka till?

 "Lycka till!" Sa den glada kvinnan och log mot mig. Klappade mig på armen och jag såg i henne att hon verkligen menade det. Hon önskade mig lycka. Lycka till!!!
 Med vad?

 Jag stannade till. Kollade på henne. Tog mig samman och svarade. "Tack!" Innan jag log mot Orhan och försökte hålla mig från skratt och fortsatte bakåt i bussen.
 Vad menade den lilla kvinnan? Vadå lycka? Vad skulle jag göra. Tog hon fel?

 Det var på bussen till Slätte. jag hade varit i Älgarås under dagen och åkte nu tillsammans med Orhan tillbaka till Slätte. Spontant! Gillas! :D

kram 

Målartagen!

 Målade med Orhan idag. Underbart. haha.. var länge sen jag målade. Och i sällskap. Vi målade av varandra. Med intressanta resultat. Inte färdiga än. Så ni får se bilder senare! ;)

 Ska börja på ett nytt större projekt framöver. Har fått en beställning. Från en inte så avlägsen person. (typ) haha XP Får se hur det går! ;)
 Måla <3

 Old bild... eller typ.. XD 1,5 år sen! :D Självporträtt! :D (fast lite för vacker för att se helt ut som jag haha. )


Tamar... one in the gang!

"Fryser du?"
Skak skak hutter hutter.
"Kom upp här då!"
Tamar kröp upp i mitt knä och fryste så hon skakade. Vi väntade på bussen. Jag hukade i snön och blåsten för att skydda henne från vind. Och så hon kunde sitta i mitt knä.
 Tills jag kom på den briljanta iden att låta henne krypa ner i väskan. Endast hennes huvud stack upp.
 Busschauffören kunde inte sluta le och gosa med henne. Tills Tamar ville krypa över skyddet mellan passagerare och chaufför. För att vara med henne! haha.

 Var hela dagen i Älgarås idag jag och Tamar. Mysigt. Tamar hade kasnke lite trist. Fast ändå inte. Hon blir alltid extra kärleksfull när hon får vara med. Och hon gillar oss. Vårat sällskap. Det känns så. För hon vill alltid vara nära när jag och Orhan är tillsammans. Gärna i Orhans knä. Eller precis mitt i mellan oss. På oss. Röra vid oss båda samtidigt! XD
 
 Älskar henne...

Julen...?

Städerna pyntade väl för nån vecka sen. Redo att sätta igång ljusen på natten. Men idag! Idag såg jag för första gången en lysande gran. Eller två till och med. En i en trädgård och den stora i Älgarås. tss tss DET ÄR NOVEMBER!

Men kanske...Snart e de jul? haha.. Måste ju göra en krans snart. Eller ja tror och hoppas de e ja som gör den. ;) Äntligen skapa nåt floristiskt. Även om kransar var det jag hatade mest av allt att göra i skolan! Men bättre än inget!
Frågan e vad man ska hitta på i år då.
Här kommer i alla fall lite glada bilder från förra julen som var så tråkig att jag glömt bort den!Kram God natt!


Halebop <3

 Jag ÄLSKAR halebop.
 De e så rara.
 Häromdagen/natten ringde jag till Orhan. Pratade länge tills pengarna plötsligt tog slut. Löjligt tänkte jag. Han har halebop. Jag har halebop. Jag ville veta varför.
 Skickade mail till halebop och förklarade. jag såg att jag råkat slå en etta extra men fattade inte hur jag kunde komma fram då.
 De sa att det var problemet. De kollade upp när och hur länge ja pratat med han och gav mig mina 88 kr! :) Med en hälsningn att vara försiktig i framtiden.

 SJÄLVKLART!

 Sitter nu ensam uppe i huset. Åkte spontant till Orhan som hade tråkigt. Tänkte det. Varför lånar jag aldrig bilen. Det är inte kul att dricka te själv. Låt oss dra till Orhan.
 Så blev fallet. Vi drack te och såg film. Bara två timmar. Sen blev det sent! XP

kram


Ögongodis. Även Tamar har varit liten. (Har ingen bild på halebop haha)


Aldrig hemma!

På Eftermiddagen. Den glade fadern kommer hem från arbetet!
"Petra? Är du hemma?!"
"Ja!"
"Är du inte i Älgarås?"
"Näe..."
"Varför inte?" (Han lät kanske lite orolig?)
"Varför? Jag.." (Bor jag inte här eller?) "En... liten paus från Orh.. Näe. men han var ju upptagen idag!"
"Jaha!"

 Antingen är jag för mycket i Älgarås att mina föräldrar glömt att jag fortfarande bor hemma. Eller så är det onormalt att vara hemma när ens trevliga man har en prima lägenhet att hänga i!
 Det märkliga är ju att om jag är där jämt så börjar päronen pipa om att jag inte söker arbete nog bra. Eller att jag lånar bilen för mycket. (även fast jag tar bussen 98 procent av gångerna!) Och nu när jag är hemma. Då finns det inte en enda vettig anledning till att jag är hemma?!??!
 Mina kära päron är roliga. (Ska inte döma min mamma så hårt...) Min kära pappa är särskilt rolig! :D

Senare på kvällen...
"Ska du till Älgarås?"
"Nej Orhan kommer med bussen nu från Töreboda!"
"Åker du till Älgarås med honom? eller ska du bara säga hej!"
"Bara säga hej..."

Han gav inte upp hoppet om att jag skulle dit inte!

kram


Unet Alouch Ochieng

 Ditt fadderbarn Elivs har flyttat med familjen och vi hittar dem inte. Om du vill ha ett nytt fadderbarn skickar vi här med ett nytt i samma region. Om du inte vill ha henne säg till.
 Tss...
 På ett sätt känns det så dumt. Ett barn försvinner. Jag bara tar ett nytt. Som om de vore en liten papperslapp med ett sött foto jag betalade pengar för.
 Får mig att känna. Nej TACK. jag vill inte ha någon ny Unet. Jag vill ha Elvis!
 Fast å andra sidan e ju detta lilla flickebarn i lika stort behov av någon. Och det känns lika dumt att skippa henne bara för att jag hade någon annan innan. Någon som bara försvann. Som gav henne en chans istället?

 Jag som inte ens hade lyckats få tummen ur o skicka brev till Elvis. Med Unet ska de bli andra bullar.

Diggar namnet...


En ensam dag....

 Idag gick verkligen Orhan ifrån mig för att fixa ett och annat hos varenda människa.
 Jag hade kul ett tag. Spelade piano och sjöng för fulla muggar. Spelade lite spel på datorn. Diskade som en gullig flickvän och började baka bröd.
 Det var roligt tills jag upptäckte att han fått massa bröd av mor sin. Jag skämdes lite men tänkte sen äsch och fortsatte.
 Jag gjorde middag. Tände ljust och väntade på min prins..,
 Och väntade. Fick sms att han skulle komma om en halvtimme. Jag skyndade på med det sista och väntade. Ingen man i sikte.
 Läste lite. Åt ett bröd. Spelade kort och tillslut kom han efter 2 timmar. Kall och anfådd! :) 
 
 Dagen gick. Men långsamt! ;P

kram

Behövd....

 Mitt liv börjar bli lite smått irriterande. Vars e de där jobbet. Jag skulle kunna leva såhär om det inte vore för att hela världen såg ner på en då. Det där lata avskummet som lever på småpengar från staten. Haha. Men det finns inget jobb. Jag orkar inte skämma ut mig i varenda butik.
 Fråga runt och få ett smått irriterande svar att de har 25 sökande florister och skiter fullständigt i mitt cv. De har inte tid!!!
 
 Men det är väl klart jag inte vill bo hemma. Jag har inget här hemma att göra. Ingen stans att ta vägen. Tack och lov att jag har Orhan där jag i alla fall kan tvätta toaletten och laga mat! Då känner jag att jag gör nåt för nån!!! Nån som uppskattar mig!!!

 

Orhan skulle fixa en mans dator och gick när jag kom. Jag led inte nämnvärt utan städade lite hemma hos han. (toaletten) Tog lite foton på kyrkan till kyrkans hemsida.

 Tänkte diska och kanske sjunga och spela piano i kyrklokalen lite. (För det var väääldigt länge sen!!! Saknar att sjunga. Får aldrig tillfälle hemma) Men Orhan kom hem tidigt så blev andra trevliga planer. :) 
:D Älskar min kära Orhan.
 Vi åt kött och ugnsrostade grönsaker. Såg film och sen var det dags att åka hem! Måste gifta mig med han snart så jag inte måste åka hem hela tiden. Vill stanna med han!!!!

 Saknar och måla också. Tror jag ska ta med mina målarsaker till Orhan i morgon efter bönen. Var också aslängesen jag gjorde!!!!kram


Skitnödig!

 Skjutsade nyss hem Orhan nyss. Sitter nu och dricker te. Tamar verkar vara dålig i magen. Något jag fickk uppleva i bilen. Utan större glädje.
 Tog med henne. För hon verkade pigg på att följa med oss ut.
 Men hon satt i baksätet. Märkligt. Hon e alltid social!?
 Plötsligt spred sig en stank av skit i bilen. Och inte lite. Fick tvätta i flera omgångar. Såg ut som hon spytt ner där bak.
 Men som den duktiga katt hon är gjorde hon det på golvet. På bilmattan. Man får vara glad för det lilla.
 På vägen hem låg hon tyst i min famn. Hon verkar lite frånvarande..

 Min lilla älskling...

Slappardag!

 Var vansinnigt tufft att gå upp i morse. Inte konstigt med tanke på att vi la oss fyra. Vi började se film men råkade bara se två starter till två olika b-haj-filmer. Piiinsamma var dem. Då vi ändå höll på att somna kunde vi ju sova istället.
 Nio fick vi gå upp. Tio kom bandet för att spela in. Suck och blä. Jag var trött.

 Dagen fortsatte i den andan. Trött! Förutom en liten friskusprommis jag och Orhan tog. Kastade några snöbollar och var aströtta. (för lite sömn, eller dålig kondis!?) 

 Kvällen avslutades med en film om judiska högtider. Sammanband mellan nya och gamla testamentet. Intressant.
 Vi pratade med Ulrika och bad en bön. Så var dagen till ända. Jag är trött!

kram

Orhan gästbloggar!

I wanna complain on people who say that Petra DON'T KNOW HOW TO MAKE FOOD!
I am the principale whitness that she is the best girl who knows how to use a fryingpan;)I LIKE THE FOOD SHE MAKE!if you don't belive come and taste!PETRA THE CHEF;)
eI wanna complain on people who say that Petra don't know how to make food!
I am the principale whitness that she is almost the best girl who knows how to use a fryingpan;)

Harry Potter

Idag var det Harry Potter som gällde. Mycket bra film. :) Fast har man läst boken blir man väl besviken. Eftersom de delat upp filmen i två delar trodde jag det skulle vara detaljrikt. Halva boken per film typ. Men icke. De visade mer än halva boken tror jag. Snabbt. Kanslokallt. Haha. Antar att de lagt ner krutet på själva kriget i nästa del.
Jag stannade med Orhan såklart. Vi flummade runt. Somnade (ORhan somnade!!! JAg somnar aldrig innan tolv tss tss) framför en film tills jag var tvungen att åka hem. Men det slutade inte där. Jag kidnappade med mig min kära Orhan. Skickade sms till mina päron. Men självklart var deras telefoner avstängda. Så de vet inget. (Om de inte var så pass vakna att de hörde lite för många fotsteg in i huset)
Haha.
Jag ska bädda för han i rummet bredvid. Blir spännande och se hur päronen reagerar. Förhoppningsvis läser de smsen innan de bökar runt i huset. Och skiter i byxan av att det ligger en man i ett rum. En mycket snygg man till råga på allt! ;)
Klockan är halv tre nu. Far se hur lange vi stannar uppe. Ja e nastan lite filmsugen. ;) Han tog med sin dator. Sa da kan man ju se film utan att stora paronen. ;)

Sömnproblem!

 God morgon världen.
 Var hårt att gå upp. riktigt hårt.
 Jag förstår inte. Igår gick det inte alls att somna. Varför ska då kroppen kräva mer sömn på morgonen. SKYLL DIG SJÄLV. Säger jag.
 Gick och la mig tolv. Hör ni. Duktigheten själv. Men kunde jag somna? Nej!
 Läste lite. Lyssnade på djuret som trampade runt i snön på taket och undrade om det var en inbrottstjuv som skulle göra hål i taket och krossa mig!
 Efter två spelade jag lite spel och funderade på om jag skulle skriva till Orhan. Men ville inte väcka han. Men bara efter några minuter fick jag sms.
"Jag kan inte sova!"
 Vad glädjande det känns att inte vara ensam om det.
 Jag gick upp och tog en varm dusch. La mig och läste och somnade efter några minuter. Klockan måste nog närmat sig halv fyra...

 Snart bär det i alla fall av till Orhan. Det lär nog väcka mig.. :D
kram


Det är i alla fall lite snö nu. :) (Bilden e från julen förra året. Det är nog bara hälften så mycket snö. Om mindre.)


Morgonstund har guld i mund!

 

 Borde gå till sängs nu. Klockan e tolv och i morgon kommer ett band hit för att spela in. Ska hjälpa pappa och röja lite i studion innan så! Suck och blä.
 De kommer tio. Så jag får väl gå upp nio så jag hinner äta frukost och vakna. Hatar att göra mig i ordning på morgonen när det kommer folk hem och har varit vakna i flera timmar. Spritter av glädje och utropar hej. Vill inte höra någon tala. Vill inte att folk ska vara glada och tro att de är bäst bara för att de går upp klockan åtta på morgonen fast det är helg. UTAN PROBLEM!

 Ordspråksboken 27:14
 Välsignar man någon högljutt
tidigt om morgonen,
tas det som en förbannelse.

 Snön faller ner nu. Så i morgon är det nog mer än bara nån milimeter. Kanske det är några centimeter! ;) Och jag ska köra bil. Hoppas de e minus. Ja e så dålig på att hålla mig från att sladda haha XP

kram
Sommaren känns avlägsen. Men det gör nästan ingenting!

Golvläggare!

 Tänkte satsa på jobb idag. Men kom av mig då skrivarn inte var inkopplad. Jag vet föresten inte vad jag ska hitta på. Ska skicka ut ett säljbrev. Hoppas de kommer ut nå nya jobb nästa vecka. Jag ska söka varenda mesjobb. På varenda mesplats i sverige.

 Hej. Jag heter Petra Sundqvist och är utbildad florist. Jag såg eran ansökan efter golvläggare på arbetsförmedlingens hemsida. Tänkte direkt att det var något för mig. Jag har en liten erfarenhet från då jag sett mamma och pappa lägga golv hemma. Med ganska goda resultat.
 Jag har lätt för att lära och tycker om att jobba självständigt. Jag jobbar mycket snabbt när jag väl vet vad jag ska göra.

Om jag lägger till en sån här smart bild får jag säkert jobb! Kanske kan ändra det till yrkesbevis för golvläggning istället!?

 
Om jag får ett sånt jobb så är det inget annat än ett mirakel. Jag kanske är som gjort för golvläggning. Och denna utmaning att söka 18 jobb kommer leda mig till det nya, märkliga jobbet för mig!
 Man ska tänka positivt!

 Hamnade hos Orhan idag istället. Och åt spaghetti. Eller jag gjorde spaghettin. Börjar bli Orhans tur att laga mat haha :P Men jag gillar att laga mat så! ;)
 Det var GOTT! Var länge sen jag åt spaghetti.. mums mums...

kram

Minnen...

Hehe... Mera minnen. Den här gången från maj 2009. Då jag höll på med girlpower! :)


god natt!


Musikalisk...

 JAG KAN INTE SPELA GITARR!
 I alla fall inte inför mängder av folk med långa naglar.
 Pappa kom inte på bönen så då fick jag ta gitarren. Brukar bli så. Men så dyker det alltid upp nån galen sång med Eb. Det är omöjligt. Jag orkar inte tänka. XP
 Först efter alla låtar som jag skippade att spela till kom jag på att ja kunde ju tatt pianot istället. XD Även om jag inte e någon hejare kan jag i alla fall ta alla ackord snabbt! ;)

 Var en trevlig bön. Jag var inte så trött som jag var rädd för. För jag lyckades somna 10 minuter under filmen jag såg med Orhan. haha
 Kom en ny megastor familj. (Hur orkar man? En unge skulle göra mig nervös.) Alltid spännande med nytt folk. Försöka göra sig förstådd. (De var inte svenskar alltså) Kanske få nå nya vänner! ;)


Lägger in en gammal intressant bild som inte passar ihop med texten. Bara för att jag inte hittade någon anna. Så det så!

kram


Petra = kock?

 Idag spenderades helt och hållet med Orhan hos Orhan.
 Trevligt. Vi gjorde inte mycket. Jag var trött. Mycket trött. Gick upp tidigt idag och i säng sent. Och i kojan sov jag väl inte överdrivet mycket.

 Men jag lyckades ändå lägga ner tid på att hitta nån ny maträtt. det fanns köttfärs som höll på att förfaras. Så jag slängde ihop några bollar med ris, lök, ägg och kryddor. Kokade dem i nån kryddade tomatröra. (Eller mest vatten och olja!)
 Till det åt vi nå kokade paprikor, lök och bönor. Kokade i nå kryddat oljevatten. Mannen hade ju ingen buljong.
 Men han var lycklig. Glad över att få äta nåt som var som soppa. Han hade två bröd kvar. Perfa... 
 Blir en bakdag i morgon! :D

 Alltid kul att laga mat till Orhan. Han uppskattar allt så mycket. Låter på honom som jag är den mest mästerliga kocken han träffat. (Fast ja undrar om ja bräcker hans mor! haha)
 Till och med min sockerkaka med choklad i. Som blev katastrof och gummi bara för att han inte har någon normal kakform. Blev en ugnsform som var för stor. Alltså en väldigt tunn kaka.
 Men Orhan sa att den var mycket bra! XD

kram

Framtidsutsikter...

 Klockan tjugo i tio kämpade jag mig upp. Tror tio stod jag på benen. Var vääääldigt trött och det var varmt och skönt under alla filtar. I luften var det kallt. För nån pellejöns hade ju låtit elden slockna. heheh...
 Traskade hem och duschade innan vi båda åkte till Töreboda.
 Jag skulle tille arbetsförmedlingen... Och JAG blir så trött. Vi skulle kolla på yrkeskompassen. Se utsikterna för våra yrken. Värdelöst. Får ju ont i hjärtat av att se att det troligen inte kommer finnas nå chanser för mig inom de närmsta tio åren. Även om handel bygger på kontakter.

http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Yrke-och-framtid/Yrkesinformation/Yrkeskompassen.html?url=1886496582%2FYrkesbedomning.aspx&sv.url=12.78280711d502730c1800078

 Sen skulle vi som grädden på moset söka minst 18 tjänster till nästan gång. VILKA TJÄNSTER? Eller skicka säljbrev till företag. JAG HAR SKICKAT SÄLJBREV TILL ALLA FLORISTER OCH MATBUTIKER I SKARABORG!Jag ser i alla fall att det är norrut jag måste för att i alla fall ha bara "hård konkurrens" om jobben istället för "mycket hård". XD

Orhan kom i alla fall spontant och mötte mig i Töreboda. Sedan åkte vi tillsammans till han. Jag gjorde middag. På kvällen somnade han i min famn. Myyys. (Han hade ju bara sovit nån timme i kojan.)


Koja...

Klockan ett begav sig Orhan och jag ut i skogen med lite ditt och datt. Det va dags för kojbygge.
 Vi hade den mest ultimata turen att någon skogsägare fått för sig att riva lite skog. Så de fanns gott om tallris. Alltså blev våran koja riktigt tät. Så tät koja har jag aldrig sovit i! haha
 
 Efter att ha kämpat med att få fram lite eld i 1 timme började vi grilla. Tårarna rann för det rök nå våldsamt. Mest i Orhans ögon.
 Det var gott men jag frös och kände inte för att äta.

 Vid fem ringde mamma och sa att Tamar släpat in en fågel så jag var tvungen att komma hem och städa. Vi skulle ändå hem för böneringen. (Som var hos oss) Så vi tog med det dyrbaraste och släpade oss hem. Det var mörkt och marken glittrade. Nån minusgrad alltså!

 Efter bön, några bastanta mackor, massor med skratt och ihopsättning av två sovsäckar traskade vi ut. Med mer ved och massor av filtar.
 Fick höra på bönen att de trodde det skulle bli säkert 10 minus. Men jag är inte dum. Hade kollat vädret innan. Runt fyra minus på kvällen och runt noll på natten. Stjärnklart och soligt under dagen.


 Jag hade rätt... Det var nog till och med plus på natten. För de blev fuktigt!

  Men inte mer om hur rätt jag hade.

 Jag sov gott. När jag väl lyckades få Orhan att inte var tredje sekund resa sig och blåsa på elden eller hojta om att det kunde brinna i filten. (den blev lite bränd men.. tss tss. Jag var trött) 
 Orhan sov inte bra...

 Vi spelade också rävspelet. Jag var får och hamnade i ett låst läge. Jag kunde inte röra mig mer. Orhan vägrade flytta på den räv som hindrade mig från att vinna. Utan flyttade runt sin andra lilla strunt. Också vågar han då påstå att han vann!
 Jag skrek att det blev oavgjort. När han vägrade gå med på det flyttade jag ut hans räv och vann!

 HADE INTE JAG RÄTT I DENNA FRÅGA? 
kram


Lassie!

 Vad har jag då gjort hela dagen. Jo en liten musikvideo till min mormor som fyller år idag. Min mamma bad mig så...
 Har varit slapp hela veckan och först idag lagt ner krutet haha :P
Så här blev resultatet! :Dkram


Planering!

 Blev en lugn dag idag. Inget skogsliv. Såg på kvällen igår att det skulle bli regn. :P
 Men i morgon. Det ska tydligen bli kallt och soligt. uuuunderbart. (Om det stämmer)

 Veckan blir full nu framöver. Det gillas och gillas inte. Jag stressar av någon anledning upp mig och tackar nej till mycket. Vet inte varför jag är sån. För om veckorna inte är fulla då har jag trist och önskar mig mer vänner och fart.
 Tror jag önskar mig bara en syssla. Ett gäng. En vän som jag kan lägga ner all tid på och planera upp hela veckan med. Inte flera olika.
 I morgon blir det kojbygge, bön här hemma och övernattning i kojan XP
 I övermorgon blir det arbetsförmedlngen. (undrar hur fräsch jag är efter en natt i det fria haha) På kvällen kanske nån kurs om bomull? XD (Högst spännande)
 På torsdag bön....
 Fredag kyrkan!

 Mer än så vet jag inte!

Skogsnattning!

 Tillbaka från Orhan. Var länge sen jag var där en hel dag nu. Hehe.. Efter Gudstjänsten spenderade jag resterande dagen hos han. Mys...

 Jag lyckades få med Orhan på en galen kusin-ide. Att sova ute i skogen. Han gick med på det. Men när jag kollade vädret nu så ska det regna hela morgondagen. Förutom på natten. Då skulle det vara plus och inga moln. Perfekt alltså. Men det är ju ingen kul att fixa för att sova och bli blöt. Inte lätt att njuta av stjärnklar himmel då! XD
 På Onsdag kanske...Från min och kussarnas övernattnings-snö-koja i vintras...


 Idag har jag ingen dator i mitt rum så måste somna utan film. Mitt hjärta blöder. Allvarligt talat. Minns knappt hur man somna utan film. Vad ska jag göra???
haha

kram


Rödfärgad!

 Idag fick jag äntligen håret färgat. Har varit kris ett tag nu. Mycket urväxt.
Ser fram emot sommarn. Då ska jag låta solen bleka mitt hår. Jag lär väl sligna det blont också och låta färgen helt enkelt försvinna. Gå tillbaka till mitt enkla kanske lite trista blonda jag.
 Men bara mitt hår blir långt igen så är jag glad. Spela roll vilken färg då.

 Jag lär säkert bli röd i framtiden igen... ;)

 Orhan gjorde ett bra jobb. Även om ja var lite smånervös. Han med. Och stressad när jag sa att man helst inte skulle färga så långsamt. (Har fått för mig att färgen börjar verka och resultat blir sämre då)
 Nu ska jag bara klippa det lite också så är det fit for fight en månad till. Om det blir jag eller Orhan som klipper får vi se. ;)Kletade in lite färg i Orhans hår också. haha.. Syns inget rött nu efteråt. Men jag hade kul med hans hår när färgen var i! ;)Känner knappt igen Orhan när han har en sån här frisyr. Min man e ju anti-volym-i-håret!!! XD

Avslutar dagen med ännu en pussbild! XD För såna e vi... hahaha Nu e jag vansinnigt trött. Ska sätta på en film och sova. Märkligt. Gick upp tolv i morse. Klockan är bara elva. Min dygnsrytm har blivit redigt stört. Här gäller det att ändra tillbaka till att gå upp halv tio varje dag igen!!!
 I morgon e de gudstjänst också! :) Så måste upp i "ottan".

kram

Minnen...

Resan till Holland med klassen första året på gymnasiet. alltså snart för tre år sen.

Ombord på färjan mellan Sverige och Danmark!

Har blivit som lite galen i att lägga ut gamla bilder. Men ja tycker det är kul. Och så får jag en anledning att titta på gamla bilder. Haha vilket man nästan aldrig gör.I tyskland. Efter en natt på bussen!


Harlem


AMSTERDAM!!!


Cannabis starterkit.


Blomstermarknaden. Aalsmer. (om ja minns rätt!)

BLOMMOR!

Ska inte trötta ut er med fler bilder från Holland XD


God morgon!

 God morgon.
Jag har helt tappat den dygnsrytm jag hade förut. Idag sov jag till tolv. Men det är lite ok. Det är ändå Lördag. Men på måndag. Då MÅSTE jag vända tillbaka den igen.

 Idag är en ganska tomm dag. Förutom ikväll då det bär till Älgarås ;)
 Ska försöka under dagen plugga på nåt kanske. Är sugen på att sjunga också. (var länge sen) Eller sminka mig galet.
 Aaah.. Är ensam hemma för lite!!! XD

 Men nu är första målet toan. Än har jag bara ätit frukost. Så är inte helt vaken än! ;) hehe.

kram

I'm sorry, he's mine!

Ännu en musikvideo till en låt ja grävt fram i Ulrikas arkiv. XD Haha måste börja hitta lite gladare låtar :P

 kram


Feta kakor!

 Vet inte riktigt vad vi fick gjort på arbetsförmedlingen. Fick skriva ner vad vi gjort för sökningar på arbete under veckan.
 Sedan diskuterade vi skitjobb och fick som uppgift att hitta bra saker med skitjobben. Jag sa att jobba med barn. Alla skrattade.
 En fördel med det jobbet jag kom fram till var "många kramar".
 En sak som är trevlig med dessa träffar e väl i alla fall att Isse går där också! :P Så får träffa henne lite spontant och oftare.

 Väl hemma åkte jag direkt till Orhan. Åt lite middag och visade honom hur man gjorde hallongrottor. Eller ja bara hittade på något. Tog till exempel för mycket fett. Men det sa jag inte till han. För han sa flera gånger att det var för mycket fett.
 Kan ju inte erkänna att någon som aldrig gjort kakor förr har rätt!!!! haha

 Han dock inte smaka på dem. (eller den. De flöt liksom ihop till en stor) För fick åka hem med bussen efter bara nån timme.

 


De såg i alla fall inte ut som kakorna jag Cicci och Amelia gjorde sommaren -09 XD hehe

kram


Skönhet... I morgon ska Orhan färga och klippa mitt hår. Det blir intressant. Han har har tydligen aldrig sysslat inom den yrkeskategorin.
 Men han har provat sminka mig. Han har rakat mina ben  Han har tagit hand om mina naglar.
Han har stylat mig med sina kläder.
Så för att bli en komplett skönhetsterapeut är det väl detta stora steg som saknas. XD
kram


3 månader!

Idag gjorde jag en handbromssladd. Faktiskt. Nybörjare på hög nivå och inte riktigt med modet där. Men jag och ORhan körde runt i Älgarås och slddade in på kyrkogården haha XP Kände mig dum. Men haha XP Det är i alla fall gjort.

 Idag har jag shoppat. Mat åt mina kära föräldrar. Tydligen gjorde jag nästan mest bara fel. Så de får bli sista gången.
 Orhan som också behövde handla var också med och vi passade på att fira våra tre månader med att gå ut och äta. Blev på indisk restaurang.
 Smarrigt värre. Jag åt nåt hyperkryddad kycklinggryta medan Orhan åt med bara curry. Vekling!!! Efter min gryta smakade inte ORhans något alls. Kanelen och curryn brände i min hals! hahaha

I morgon bär det av till arbetsförmedlingen. Vid ett så lite sovmorgon. Ääääntligen.
 För att få lite mera pepp av ungdomens bästa vän! 

God natt!


Sladdarn!

 Gjorde en rejäl sladd när jag körde från Orhan. Precis utanför hans uppfart. Som tur var såg han den inte. (han hade väl varit nervös tills jag kommit hem då) Fast samtidigt såg han ju inte min coola sladd. Jag skrattade som en galning i bilen!

 Samma sak på vägen in mot Slätte från stora vägen. sladd igen. Så självkalrt. På infarten till själva Slätte. Jag kunde inte motstå frestelsen och svängde normalt (vid torrt väglag. För kraftigti i detta väglag) Sladdade lite och var nöjd.

 Måste prova göra en handbromssladd! Men det kanske är för halt. Pappa gjorde det här om dagen och vi gled långt förbi garageuppfarten! XD


 Har fruktansvärt ont i magen. Vet inte vad jag ätit det står inte rätt till!!! Jag är hungrig. (åt lite middag och missade kvällsmål nu e de mörkt. Hittade endast ett äpple) Jag är galet trött. (dumma sotare) Och i morgon ska jag upp före sju igen för att handla med Orhan. 
 Det är i alla fall roligare att gå upp före sju för att träffa Orhan än för att ta emot en sotare.

Kan min mage vara tyst någon gång?!??!

god natt


SNÖ!!! <3

Dagen var lång men gick fort. Gick upp sju för att ta emot sotarn. Ett besök på 15 minuter. Vi sa inte ett ord til varandra. Jag kunde ju lika gärna sovit.
Han mummlade något innan han gick ut. Jag gick efter men han upprepade inte och försvann. haha

 Flrutom att skotta, städa efter sotarn och göra musikvideo Var jag ute och fotade idag. Måste ju passa på när snön ligger. Missade retligt nog frosten :/ Lite smakprov.
Me like the snow! :D


Halva sjön har frusit. Så löjligt. När får man åka skridskor egentligt. Jag behöver motion! :P heheNågra fler bilder på http://igwt.bilddagboken.se

kram


SNÖ! :D

Tårarna föll och benen skaka när jag väntade på bussen klockan nio i morse. Det var iskallt. Men det berodde nog mest på att alla mina varma kläder var omöjliga att få tag på i morse. Så jag fick strutta ut i bara topp och jacka. Halsduk snodde jag dock från syrran. hehe 
 Och varmare blev det inte. För även hos Orhan var det... kallt!


 Idag snöade det nåt våldsamt. Tror det har kommit mer än en decimeter nu. Och det snöar fortfarande. Det var inte kallt. Säkert bara runt 0 grader för det var kramsnö (Till min stora glädje hehe)
 Puttade Orhan i snön när vi promenerade till affären för att köpa ägg. Han frös hela vägen tillbaka. Jag däremot svettades för att jag tvingades springa och hoppa lite. Då jag skulle bevisa för Orhan att jag hade balans i mina klackskor. (har inga låga vinterskor för tillfället) 

 Han frös och bar på äggen. Men efter min språngmarsch fick jag bära äggen och han kunde värma sina händer. (Han hade gett vantarna til mig den gentlemannen)
 
 Sitter nu och försöker skriva ett personligt brev. Ska söka min första tjänst. Tidigare har jag bara spontant skickat ut säljbrev. Det är det enda jag lärt mig. 2 gånger till och med. Väääärdelöst.
 Detta är hur som helst inget florisjobb. Självklart inte. Ett kassajobb på en spelbutik. Hhaha av alla ställen. Måste kanske börja spela mer spel. XP

kram

Tamar <3


Min svarta skönhet ligger i mitt knä och spinner. Det är lycka. För det händer så sällan nu för tiden. Hon är vuxen och jämt ute. Jag är jämt i Älgarås.
 Men nu.
 Hon blev lite rädd av att det slogs hårt i en dörr och satte sig nedanför mig vid datorn. Jojomen. När man är rädd. Då duger matte att söka skydd hos.
 Jag tog upp henne och hon slappnar av ordentligt.

 Jag däremot får vara orolig. Mötte Tamar vid busstation idag. Trodde inte hon lekte vid gatan. Nu kommer ju jag aldrig slappna av.
 Hon lekte i en buske. Jag ropade på henne och hon stelnade till och tittade på mig med stora ögon. Vem stod där? Vem visste vad hon hette?
 TIllslut kom hon skuttande och hälsade innan hon tramsade över gatan och in på en trädgård. Dumma katt. Hur får man henne att förstå att man inte vill att hon är där borta? XDkram


Smink


 Jag har ju en sån fruktansvärt cool pojkvän så jag fick sminka honom idag. För andra gången i mitt liv. :P En ära. haha
 Han blev otroligt het. Jag kan inte säga detsamma om mig. Kände mig inte vacker men... Haha Det behöver man väl inte alltid göra. Det var ju första gången Orhan sminkade. (tror jag)
 
Orhan gjorde mat till mig idag också. Äntligen :P Jag var trött. Han välkomnande mig till köket med orden.
 "Men Du får inte säga något!"
Glädjande.
Men det var svårt att hålla mig när jag såg 3 portioner ris upplagda på min tallrik och en hel stekpanna full med pasta.
Men det var gott. Orhan hade stekt köttet saftigt för min skull. Gulligt gulligt! XD Så det var riktigt gott. Men jag var som jag trodde proppmätt efter allt ris. Smakade på pastan. Den var god.
Antar att den får jag äta i morgon! ;D
Aaaah min älskade Orhan! ;)kram


Problem...

Klockan är bara elva och jag funderar på att lägga mig. LÄGGA MIG!
 Inte av trötthet. Inte av nåt måste. Inte för att det är kul. Jag har bara så trist. Och. Ja alla andra sover. Vad gör jag uppe?
 Tamar sover...

 Sätta på en film kanske. Men jag har sett så fruktansvärt många filmer idag. Nej jag måste göra nåt. Jag kan inte lägga mig så här sjukt tidigt. Då lär jag ligga i sängen och klicka takten till någon låt med mina tänder. (O tydligen har ja storartat slitage på mina tänder. Så ska undvika såna tramserier)
 
 Vart e min syster när man vill chatta med någon?

kram

Minnen...

 Mera minnen... Denna gång från höstlovet -08. Alltså för precis två år sen! :) Jag och syrran åkte då spontant till våra kära farföräldrar. En intressant resa till Tresjö. Många byten...
 


SAKNAR MINA KÄRA KUSINER!Kram


Sjuk och slapp!

 Aaah.
 Håller på o bli sjuk igen. Undrar vad jag har för problem. Haha. Orhan föreslog för lite motion=dåligt försvar. (lät smart) Mamma föreslog allergi (i ett trött filmtittartillstånd)
 Jag gissar på. Otur!

 Har snart haft alla olika förkylningar. Först vanlig snuva. Övergick till feber och halsfluss. Nu har jag nåt retligt i halsen. Lite rethosta kanske. Hela menyn. Uuunderbart! :)

 Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Sett film. Duschat (haha) promenerat med Tamar. Pratat med Orhan i telefon. Dagen har varit rätt slapp ja. Kan inte minnas att jag gjort nåt.
 Men på nåt sätt har den gått.

 Känner skarpt för att måla en tavla. Hmmm....

kram
 

Mord eller nåt...

"Hej Tamar!" Sa jag glatt när Tamar skuttade ner från fönstret och in genom dörren.
"NEJ vad har du i munnen?"
"TAMAR!"
 Tamar rusade in i studion och jag förföljde henne med irriterade stämma. Men det sket väl hon i. Hon kröp in bakom studioutrustningen och där fick jag tag i henne.
 Tamar började spinna. (Nöjd med sitt byte eller nåt? haha) Hon höll ett hårt grepp om fågeln i munnen då hon plötsligt tappade den men lyckades skickligt fånga den med sina tassar.
 Mamma och jag skrattade. Jag satte ut Tamar och hon börja leka med sin fågel. Hela tiden kollade hon upp för att se om vi fortfarande stod i fönstret och kollade på henne. Hon gjorde sina bästa tricks med den lilla fågeln. 
 "Hårt motstånd?" ropade mamma och gick iväg.
 Då såg jag och Tamar. Hero. Han kom smygande och kollade mot Tamar och hennes fågel. Tamar stod blixtstilla.
 Jag gick snabbt ut för att skrämma bort denna katt som på nåt sätt får Tamar att bli så fruktansvärt rädd.
 Men det sket väl han i och började jaga Tamar.
 Tamar skrek på hjälp. Jag skrek på Hero. Tamar rusade upp i ett träd. Hero efter. Men han kom in riktigt upp den täta tallen och fick vänta. Han märkte att jag närmade mig och hoppade från säkert 3-4 meter.
 Jag tyckte lite synd om han. Han landade väldigt våldsamt.
 Men den omtanken var kortvarig. Jag jagade bort han. Men han gömde sig bara på granngården.


 Så jag stannade med Tamar. (mamma kom ut mer skor och tröja. Iiiiskallt!) Peppade henne. Sa gulliga saker till henne och pratade uppmuntrande. (Jag undrar om det egentligen hjälper)
 Tamar kom lååångsamt ner. Mycket långsamt. Hon morrade och jamade lågmält hela vägen ner. Hon var arg och rädd.
 Till slut klättrade hon baklänges ner sista biten och stannade bredvid mig. Jag tog henne i mina armar och gick mot fågeln.
"Vill du in eller vill du leka med fågeln. Hero är fortfarande kvar där!"
Tamar satt i min famn ett tag. Sedan skuttade hon in och rusade mot dörren. Valet var enkelt haha.

 Tycker synd om min lilla älskling som ska vara så rädd för denna katt. Tamars byte som skulle bli hennes middag ligger fortfarande kvar där ute.

kram 


Romantik!"I love you!"
"Sorry!"
"What?"
"I farted!"
"Very romantic. If I had a blog. I would write about it there..."

 Så gick konversationen idag mellan Orhan och hans romantiska flickvän. Och även om han inte har en blogg så har jag! XD

 Fick spontant låna bilen idag då jag skulle skjutsa in en vän till Älgarås. :) Lycka!
 Orhan var inte hemma så jag lagade mat och diskade lite åt han. Vilken flickvän vilken flickvän. 
 
Gjorde en friterad mix av det jag hittade. Potatis, spaghetti, ris, nåt rökt kött, en fläskkotlett, en liten korv, nån sorts hemmagjord inlagd paprika, lök.
 Självklart kryddades allt med vegeta.
 Tror jag måste köpa kryddor åt han. Så jag känner mig lite hemma när jag lagar mat där. Vegeta...

 
Han kom hem. Hungrig, förvånad över att jag spontant kommit och glad att jag gjort middag! XD

Mycket trevlig dag. Och jag sitter här i chocktillstånd då hela familjen var uppe när jag kom hem. Klockan var halv ett. Haver mor och far blivit 37 igen?!
kram


Drömmar om resor.

 Vaknade ut en jobbig resdröm. (som vanligt. Drömmer ofta jobbiga drömmar om resor. Måste vara min skräck på nåt sätt. Att nåt ska gå snätt när ja reser)
 Var med mamma utanför Kiruna. Vi skulle till min moster som plocka stenar någon stans där uppe haha. För att komma dit var vi tvugna att ta tåget från Kiruna till Stockholm och byta till ett annat tåg och åka upp igen.
 Galen resa. Måste ju ta runt 2 dygn!?!?!

 Jag reste med mamma och hon lyssnade och hörde aldrig på mig. (ganska vanligt. Men detta var galet ovanligt mycket!!!)

"Vi är i Kiruna nu ska vi gå av här?"
...
"Hallå ska vi gå av här."
...
"Asså vi är i KIruna. Var det inte här vi skulle av!?"
...
"MAMMA! Svara då! Var det inte Kiruna!"
...
"Vi är snart på stationen borde vi inte göra oss klara för att gå av?"
...
"Men det var väl Kiruna!"
...
"MAMMA SVARA DÅ!"
"Va? Nej vi ska inte av här!"

 Slutade med att jag struntade i att prata med mamma. Och problemen fortsatte... Jag fick klara allt själv.
Suck.

Tog lång sovmorgon idag i alla fall. Till tolv! ;)
kram

Utflykt!

 Idag bar hela glada familjen ut på utflykt till Öglunda (tror jag det hette) Jag, Orhan, mamma, pappa och Tamar.
 Det var ett natturreservat med vattenfall, märkliga stenformationer, skog och utsikter över skaraslätten.
 Solen sken, det var frisk luft. Mycket härligt.
 Mycket bilder. Och fler finns att se på http://igwt.bilddagboken.se Först bar det upp för världens längsta och brantaste uppförsbacke. Jag trodde jag skulle dö. Alla var såna friksusar och kutade upp.
 Jag gick sist. Med Tamar i famnen eller småpromenerande/rusandes vid min sida. I slutet var jag helt död. Ropade ut.
"I'm dying!" alla bara skrattade. Sådan kärlek får man för att man sitter hemma och förlorar sin kondis. Min älskade Orhan puttade i alla fall på.Offerkälla. Mycket läcker. Gillade stenväggen skarpt. Den såg så... Fake ut! XD Tamar gillade den också och ville stanna där.


Kolla!!! Hur ser det ut liksom. Tycker det är en mycket läcker stenvägg!


Lika som bär?
Hostande mamma och. ehm... snygga Orhan! XD
Det är två bilder tagna på olika ställen. Men de passade som ihop?


Utsikt...

Nu är jag fantastiskt trött. Var i Älgarås i kyrkan och hos Orhan till elva. Väl hemma drack jag en kopp choklad och somnade. Men vaknade för att jag var tvungen att skriva klart blogginlägget. Ska lägga mig nu igen... uj uj.. Jag måste börja motionera!!! XD
kram


Töreboda...

 God afton.
 Sitter vid datorn med hela familjen samlad bakom mig. (förutom Ulrika då!)
Har varit full fart idag. Eller en normal dag. Har inte suttit hemma precis.

 Åkte på morgonen iväg till Töreboda med min käre Orhan för att fixa hans dator, besöka återvinningscentralen och lämna papper till arbetsförmedlingen.
 Vi avslutade alla våra ärenden med pizza på amandas och en kall promenad efter kanalen. Det blåste nåt våldsamt idag. Men solen sken!!! :D
 Skrattade gott med han idag. Måste ut oftare. Inte hänga i hans lägenhet dag ut och dag in!


En adorabeln bild jag snabbt skapat... för att förgylla detta inlägg. (jag använder min kamera på tok för lite!)
Ser ni odaltornet. haha XD
 
 Bön på kvällen och hann dricka en kopp te och se en film hemma hos Orhan innan päronen ville hem från Älgarås.

 Så denna dag gillade jag. Även om den var lång. KUnde aldrig somna igår natt. Vaknade ändå rätt lätt. Men var trött hela dagen. Så jag borde krypa till kojs nu. Utan film.
 Men jag känner mig själv.

 Och det där låter inte som jag...

kram


Jobb...


 Ännu en trevlig dag.

 Hade ett samtal med mor om framtiden, om praktik, om jobb. Jag måste hitta ett jobb. Funderar skarpt på att läsa nåt. Men då får det vara nog med drömmar. Ska ja utbilda mig ska det vara till nåt jag med säkerhet får jobb inom. Jag har min dröm.

 Jag vill bli blomsterkonstnär!!!
 Men drömmar är till för att bara drömmas...

 Får väl satsa på snickare, takläggare eller kirurg.
 Mamma föreslog flygledare. (eller vad de het. En sån som sitt i i tornet och ryter order.)

 
Får söka på kurser. Får i så fall vara distans. Vill inte krångla med boende och pengar. (Även om jag vill flytta hemifrån) Sen vill jag inte ifrån min käre Orhan.
 ARGH var är det där nya företaget som ska startas här i trakten. Som behöver en nytänkande, kreativ, skapande snabb florist. Som har tävlat och gjort yrkesbevis. Som har ett stort intresse för blommor och som tänker modernt. 
 SOM BEHÖVER MIG!

 
Idag har jag varit hela dagen hos Orhan. Eller till sju. Åkte dit och stekte pannkakor till han till frukost och gjorde paj till han till middag. Vilken flickvän. Hahah XP 

 ...Nästa gång får han bjuda mig på allt!!!


kram

Bibeln.

 Klockan är halv ett. Tamar ligger på min säng och sover. Jag har pratat i telefon tills nu. Om bibeln. Känner skarpt att jag måste börja läsa bibeln mer ordentligt för jag märker att jag inte har särskilt mycket kött på benen inom vad jag själv tror. Illa!
 Slutar alltid med att jag blir lite halvt irriterad när jag diskuterar. Haha jag är en sån som ska ha rätt!!!
Så sitter nu och försöker realaxa. Så jag kan somna...

 Ska sätta på en film nu. I morgon ska jag till Orhan. Tidigt. Eller runt nio. hehe. 
 
 Resten av dagen var nästan på bön. För jag sov till tolv idag. Bestämde mig för att ta sovmorgon. Och det gjorde jag sannerligen...
 Bönen var från sju till halv tio. Mycket diskussion. Vilket det blir när man är få personen. Det var bönering. Mysigt det. Jag säger inte mycket. (har ju som sagt var inte mycket kött på benen hehe) Men jag lyssnar. Lika intressant det! :D

 Nu ska jag se lite film och somna. Kan räkna ut med lilltån att jag kommer av trötthet glömma bort varför jag ska gå upp i morgon när klockan ringer. 
 Dagarna går...
 Kram på er.

West side story...

Idag roade jag mig i bilen utanför Maxihuset eller som det nu heter. Elins esplanad. Kha!
 
Skjutsade vänner till skövde och i väntan på dem satt jag där. Köpte lite nötter. Pratade lite i telefon, läste, åt nötter och bad Gud att få tiden att gå!
 Det var i alla fall kul att få köra lite bil. Tankade till och med. (vet inte om mor och far vet det. Men de får väl bli en hemlig present tills de läser det här haha)


 Dagen avslutades hos Orhan. vi åt pasta. (Helt perfekt att ja som e pastatokig har fått en pastatokig pojkvän)
 Vi gjorde chokladpudding och såg på prinsessan och grodan På ryska till mig. Då jag sagt jag velat se den.
 Min gulliga pojkvän. (hittade denna förträffligt gulliga bild på han också!) Med braigt minne haha 
 Orhan hade gjort den fenomenala blundern att ta hem filmen på fel språk.
 Men det var inte så farligt svårt att förstå! Man e väl smart... XD
  Sitter nu och äter frukt. Ska fortsätta titta på filmen west sida story. Som jag började med igår. Värdelös film. Ett gäng tuffa killar börjar knäppa fingrarna och gå i takt medan alla andra snubbar drar sig undan. För att de knäpper så coolt? Nej för att de är farliga!!!
 Ett gäng tuffa killar som inte kan gå tio meter utan att göra några piruetter. Ett gäng tuffa killar som fightas med andra tuffa killar på ett väldigt estetiskt sätt! Det är nåt extra det! Extra störigt!!!
 Men den duger att somna till!

kram
 

 


Rouge....Kvällens prestation. Orkade bara redigera en. För nu är jag TRÖTT!!! Gick för allt i världen upp halv nio i morse XP
E inte helt säker på att de ser bra ut. För denna dator har som sagt var. För mycket kontrast för sitt eget bästa. :P
 Ska tvätta ansiktet nu.. o sova. Ska upp i tid i morgon med för en tur till skövde.. :P
 kram


RSS 2.0