Ring on the finger!

 Sitter med en extra ring på fingret. Det känns märkligt. Den känns konstig och fel och jag kan inte låta bli att pilla på den hela tiden. Ta av och på den. Känna på den. Leka med den.
 Men det är inte bara en ring. Den betyder nåt!!! :)

 Efter arbetsförmedlingen traskade vi till guldfynd och Orhan hojta som vanligt till expediten. (Han Börjar ju bli tjenis med henne)
"HI! Got the rings???"
"Ja!" svarade hon och försvann. Hon såg aldrig särskilt överexalterad ut att se oss. Kanske var det att hon blev så nervös med språken och mixtrade med engelska och svenska till något nytt språk!?
Vi fick dem och gick ut.
"Lycka till!" sa hon efter oss.

 Plötsligt hade vi en ring. Vi var inte överdrivet romantiska utan tyckte på dem och begav oss för att äta ute. Efter att ha konstaterat att Mariestad inte är den bästa matstaden övergav vi stället. Orhan var ändå sugen på buffe så vi drog till Thaihouse i Töreboda. Måste ju utforska nymodigheterna på hemmaplan också!
 Det var... tråkigt. Otrooooooligt liten buffe. Och bestod av baconbitar i currysås, korvbitar i currysås, stekt bacon och en biffgryta, torr wook och platta fiskbitar som de kallade fiskbullar. typ...
 Jag dog av tristess och åt inte ihjäl mig. Det fanns i alla fall clementider och vindruvor. Och man fick ballerinakaka till kaffet. Orhan tog 8 kakor!

 Hur som helst. Jag har en ring på fingret!!! :D


Orhan 19/1 2011

kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0