Cykelturer mitt i natten!

 Jag är trött nu! Otroligt för att vara Petra. Men med tanke på att jag la mig runt två halv tre och gick upp vid halv sex är det nog ganska normalt!

 Igårkväll fick jag och Orhan spontant iden att cykla till Korssjön. (lite som förra året fast mindre människor haha) Vi badade och frös... sedan cyklade vi hem. Halvvägs frågar Orhan mig:
"Var är min klocka?"
"Men den la jag ju på bordet bredvid dina badbrallor?! Tog du den inte?"
"Nej trodde du hade den!"
 Detta kunde ju ha varit ganska lugnt. Mitt i natten är ju inte många tjuvar och badar! Men precis när vi cyklat iväg hade en bil dykt upp och parkerat där. Var det hederliga medborgare?! Eller?
 Plus att våra förlovningsringar satt fast på klockan eftersom de i vattnet har en tendens att börja glida runt på fingret XD
 Orhan cyklade tillbaka i 140 och jag fick ta den dåliga cyklen (Cykel på första växeln) och kom fram 10 minuter efter honom. Kände mig dum och orolig hela vägen om jag skulle ha lyckats slarva bort allt det där!
 De låg där. Men Usch så tråkigt de hade kunnat bli! XD

 Nu p.g.a. denna nattliga cykeltur så är jag fruktansvärt trött. Klockan är sent! Så God natt!

En dag i Töreboda!

Sitter och vräker i mig mammas hemgjorda goda bröd, min hummus och såsig sallad. Så gott. Jag var hungrig och då är det farligt att äta gott. (särskilt hummus som jag längtat efter i en evighet!)
Idag hade jag en mycket trevlig dag i Töreboda med Isse och Piji! ;) Mina kära gamla vänner från skoltiden. Vi fikade på det nya fiket alldeles för nära vägen och pratade om allt mellan trädgård, höns och skolavslutningskläder.
Spännande blev det på slutet då Pias bil var parkerad alldeles för nära förfestområdet som de höll på att bygga och en lastbil helt enkelt parkerat bakom henne och 5 andra bilar. Lyckligtvis bilen precis vid slutet på lastbilen så det var det ett litet glapp som vi tillsammans lyckades få bilen igenom. Spännande på hög nivå! XD
Nu sitter jag alltså hemma. Har diskat och grävt ner min tomatplanta. Äter och slappar. Är trött. Har varit varmt idag med. Nu åskar och regnar det och jag ser fram emot en kall vecka! XD
kram
(Första bästa bild jag hittade för att förgylla inlägget. Kan ju tillägga för att göra bilden vettig att jag vill bli riktigt blond någon gång snart igen!)

Vill bort!

Varmt idag med.. hemskt varmt. Men kanske borde jag njuta för att tydligen ska de bli regn nu framöver. Så där bara liksom!!! Finns det inget mellanting!?
Orhan är här. Och sitter nu som vanligt och diskuterar med pappa. (eller inte så vanligt. Var ett tag sen nu) Så fort de är klara ska jag dra ut min man för att bada!!! Måste göras med solen fortfarande skiner. (ingen stress. Den går inte ner på ett tag)
Vet inte om vattnet här nere är varmt heller. Måste ju testas!!!

Börjar lite smått se fram emot att åka upp till norr nu. Börjar bli trött på att bara sitta här och svettas. Något som händer helt enkelt. Så man slipper sitta här hemma och fundera på jobb och liv! I morgon är det i alla fall sista dagen på Pomona och sen tillbaka till älskade arbetsförmedlingen. (Vet inte om jag ljublar eller gråter!)
Minns i början av detta året. Då vi alla satt samlade på Pomona. "Innan detta är slut ska ni väl troligen ha jobb!"
Är det något jobbcoacher osv måste säga??? Tror 80 procent av oss som startade är kvar i samma situation.

Kram

Varmt, varmt, varmt!

Fruktansvärt varmt. Så skulle jag beskriva dagen! Man njöt nästan inte ens...
Åkte ner till Sisjön och badade med Orhan. Men vattnet var kyligt, solen het och marken våt. Plus att vi fick sällskap på den lilla stranden av ett glatt, ätande par med bebis. Så vi stannade inte länge!
Cyklade hem, åt glass och halvsomnade. Tog en korkad promenad i skogen där man mer dog än levde. Svetten rann om oss båda.
Har inte ens känt för att lägga mig och sova men nu börjar det bli svalt. (inte enda orsaken till att jag fortfarande är uppe) Så ska försöka! Hatar för mycket värme!
Vi hade umgängeskväll med familjen för att ta farväl av syster yster. Helt enkelt frågesport och film. Te och mackor. Me like! ;)
Har till och med hunnit vara lite i trädgården. Unde de varmaste timmarna. Plantera och rensa lite. Men finns kvar att göra XD
God natt. I morgon blir ännu en varm dag att uthärda! Med Orhan och god mat! ;)

Varmt, varmt, varmt!

Fruktansvärt varmt. Så skulle jag beskriva dagen! Man njöt nästan inte ens...
Åkte ner till Sisjön och badade med Orhan. Men vattnet var kyligt, solen het och marken våt. Plus att vi fick sällskap på den lilla stranden av ett glatt, ätande par med bebis. Så vi stannade inte länge!
Cyklade hem, åt glass och halvsomnade. Tog en korkad promenad i skogen där man mer dog än levde. Svetten rann om oss båda.
Har inte ens känt för att lägga mig och sova men nu börjar det bli svalt. (inte enda orsaken till att jag fortfarande är uppe) Så ska försöka! Hatar för mycket värme!
Vi hade umgängeskväll med familjen för att ta farväl av syster yster. Helt enkelt frågesport och film. Te och mackor. Me like! ;)
Har till och med hunnit vara lite i trädgården. Unde de varmaste timmarna. Plantera och rensa lite. Men finns kvar att göra XD
God natt. I morgon blir ännu en varm dag att uthärda! Med Orhan och god mat! ;)

Tamar <3

Om jag blir en modell det är frågan. Men Tamar. Oj oj... här har vi en stjärna. Kolla på kroppen, alla vinklar. Och hennes ögon. Jag ser att Tamar lärt sig av Tyra Banks och hennes "smize" (Smile with the eyes) Tamar hon kan hon!
'
Mycket känslor i de ögonen! Kanske hon skulle få minus för att hennes näsa ser lite spänd ut!

Lång irriterande cykeltur..

 Vissa dagar ska man inte ut i skogen!

 Jag och Orhan cyklade idag glada ut i skogen. Till Velen. Vi skulle försöka hitta något ställe där att fika på. (Orhan hade gjort pizza) Men problemet var att vi aldrig varit där förut och att den sjön kommer aldrig bli kallad mysig. Inte i den här änden i alla fall!!!

 Vi cyklade en bit. Första vägen var förbjuden infart. Vi cyklade vidare. Nästa väg gick till ett hus och till ett hygge. Vi vandrade länge i skogen men möttes av en plötsligt ogenomträngelig skog och inget vatten i sikte och gick tillbaka.
 Vi cyklade tillbaka och vidare. Kom till ett litet samhälle och cyklade ner mot sjön. Valde fel avfart och hamnade i en trädgård. Vi cyklade tillbaka och valde den andra och hamnade med massa båtar, i ett myrsamhälle...
 Vi åt och... det var inte värt det.


 Jag var trött. Vi hade cyklat och gått mil!!! Vi var hungriga och törstiga. Griniga på varandra och allt omkring oss. Solen sken och vi var genomsvett!!! Orhan skulle utrota varenda myra som existerade.
 Trots att allting var så pissigt så såg vi dock det lustiga i det hela och skrattade åt våran eländiga dag.
 I framtiden röstar jag för att ta bilen när man utforskar nya bygder! XD

 Nu sitter jag här. Urtrött.. Jag luktar illa och har rivmärken på hela benen!!! Ska bli skönt med en dusch och att få sova. (Räknade lite snabbt ut på internet att vi cyklat 26 km!!! Inte illa! haha)

Karta...

Fick förfrågan om vars i hela friden vi var. Så jag gjorde denna ljuvliga karta! :)
Så förstår alla som vill dit och plaska runt i våtmarken, se de märkliga fiskarna i bäcken och de läskiga, oväntade sommarstugorna som döljer sig i skogen. :)
Kram

Petra goes model...

 Idag begav jag mig ut i skogen med min kära blivande make som kamerastativ. Plötsligt efter år som vi känt varandra avslöjar han att han gått fotokurs. (Hålla sån viktig information hemlig) Så plötsligt kände jag mig inte lika orolig längre att använda han som stativ! ;)

 Tamar följde också med. Vi mötte en hund som fick springa lite som den ville. Tamar sket nästan i brallan. Eller dyl. Nåt var det som hände för min tröja luktade var! Ruttet liksom! Jag har också klösmärken på hela magen och bröst! Men jag älskar min bebis!

   För att göra det mindre pinsamt om vi mötte någon kom jag upp med en bra historia. Så de skulle tro vi var normala.
 Jag var den kända supermodellen Petra Sundqvist. Främst i USA. Som nu skulle fotas i den ljuvliga skogen i Slätte av fotografen, Orhan Gashi som bland annat fotograferat modeller som Tyra Banks, Naomi Campbell och Heidi Klum. Tamar jobbar också som en kattmodell och har bland annat gjort framsidor till Friskies, Mjao och Ica kattsand.



Plötsligt kom de två glada typer och skrämde skiten ur Tamar. Hon flydde upp i ett träd och satt där på säkert avstånd för alla hundar. (kom inga hundar) Men i perfekt läge för att få lite klappar av människorna som tyckte hon var en otroligt vacker katt. Koala?



Sen satte jag igång och lekte modell. Och Orhan fotograf.


Tamar var också med. Om det var för att hon ville ha skydd, vara med eller för att hon är en liten modell vet jag inte!




Tamar var fruktansvärt söt och så hamnar det ett himla grässtrå i ansiktet på oss. Hur ofta är Tamar så här gullig liksom?


Älskar mit fotograf...


Ett underbart litet ställe med massa brännässlor och blommor. Jag kommer gå hit igen och gräva upp växter till trägården! ;)
 


Resa sig på en knögglig sten med brännässlor bakom sig i klackskor e ingen dans på rosor! XD







Kram


Modell...

Tog lite halvtastkiga modellbilder igår. Nu ska jag försöka göra det på allvar. Så får vi se om jag blir modell! (Jag tror int det men kul är det! :) )

Håret...

Nej vet ni vad.. Klippa mig. Kort?! Då skulle jag ju tvingas ha samma frisyr varje dag. Och det skulle jag aaaaaldrig stå ut med!

Vem vet.. kanske nästa sommar är mitt långa hårsvall tillbaka.. :)


Kortkort...

 Hittade tack vare en annan blogg detta fantastiska program igen där man kan leka med smink och frisyrer. Så jag tog snabbt en bild på fejset!

Provade också på att göra en ljus makeup som det i en bok om vilka färger man ska ha stod jag att jag ska använda. Verkar nog sant. ut med maskaran alltså. In med gult! :D

 


Inte så fager haha


Insåg snart att jag nog ska ha kort hår. Har tänkt det innan men efter detta program är jag övertygad. Min fyrkantiga haka ska inte låsas in i nåt långt hårsvall inte!!!





Gjorde också en ful sminkning. Var ju tvungen att leka lite mer. Men många korta frisyrer provade jag haha



Tänk om jag skulle våga klippa kort. Nog för att jag saknar mitt långa hår och kommer gråta blod när jag klipper av det halvlånga.. fula.. tråkig jag har nu (kanske kommer jag inte bli så ledsen?) . Men det kommer aldrig bli långt igen hur som helst. Så kan lika gärna göra något fint av det. Och jag kommer ju se ut som en riktig modell med kortkort. Pojkfrilla! ;) haha
Nej jag vet inte.
Vad tycker ni?

Kram


...


Favoritgodis: Mint mint mint!
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar...
Kläder just nu: Mjukisbrallor med hål i baken, linne och kofta.
Musik just nu: Just nu hör jag ingen musik. Tror radion från Nyhem är på så.. nån lovsång!
Sommarplaner: Troligen norra Sverige... och annat spännande. Vad som helst kan hända faktiskt! hehe ;)
 Saft eller alkohol:  Oh vilket fruktansvärt hemskt val!!! :O Saft är ogott. Och jag är smått emot alkhol med tanke på vad skit de gör! Så måste jag välja går väl principer föra smaken! haha
Hur många kuddar sover du med:Så många jag får.. två!
Favoritväder: Mesig fråga.. Men åskoväder tror jag ligger på topp. Eller delad första plats med lagom värme och sol!

Morgon- eller nattmänniska:
 Natt! Ojojoj.. svårt att somna, svårt att vakna...
Sparare eller slösare: Just nu sparare. Är nog inget. Minns inte senast jag fick använda pengar till nöjen. För körkort och kattsand räknas väl inte till slösning?
Kommer du ihåg din första kärlek: Måste nog svara Orhan på det. För att vara småintresserad är väl inte kärlek. Orhan är min första och enda! :)
Tror du på mirakel: Tja... Det finns en Gud och han har all makt. Så jo!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 0-... ehm. Man måste ju kompromissa med den man lever med. Men... 0 går bra. Hellre några katter! ;)

Bio eller promenad: 
Svår fråga... beror på med vem. Men promenad kanske. (Billigare)
Rädd för insekter? Nej.. inte överdrivet. Spindlar är otäcka. Och kryper det en skalbagge i min säng kanske jag blir lite irriterad. Men har man en levande insektsdödare (tamar) så finns ingen anledning till panik!
Det här är jag bra på: Färg och form. Skapa! :)
Chips, morötter eller godis? Chips kanske?!
Pizza eller hamburgare? Pizza ligger nog snäppet före. Är sällan jag åker för att ta en hamburgare. Eller gör en hamburgare här hemma. Pizza däremot!
Skriver du dagbok? Nej... men blogg! ;)

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? 
Pierca har jag ju gjort. Tatuera får vi se. Tycker det vore nåt. Men det är inte värt flera kronor!
Är du rädd för blod? Nej... fast jag mår illa av att höra äckliga historier om blod och skador. Men att se blod? Har ju rensat en del fisk! haha XD Jag vet inte?!
Saltar du på maten? Oh ja... Alltid! Hemskt med osalt mat!
Gillar du att sjunga?Japp! Sjunger ofta.. men så ingen får höra! ;)

Anser du att du är stark? 
Ibland så. Beror på sällskapet. Eller är det fysisk eller psykisk styrka vi pratar om?!. Psykisk är det nog sämre med. Men det behövs ju inte! :)
Brukar du sola? Nej vet ni vad. jag blir röd. Hatar att bli svettig. Tråkigt att ligga där och dö lite för att bli röd!
Vad gör du om du får hicka? Klagar på att det gör ont. tar en sockerbit. Funkar inte det så dricker jag vatten upp och ner! Funkar inte det äter jag knäcke!
Kaffe, te eller inget? Te i mys och till frukost och kvällis. Kaffe när jag ska vara vaken länge eller blir plötsligt sugen på nåt under dagen! :) (och till choklad)

Midsommar

 Midsommar sådär bara...
 Har haft många funderingar på vad man ska göra... och än är jag inte besluten. Eller vi. Alltid jag och Orhan tillsammans! Här tas inga beslut på egen hand! ;)

 Vädret verkar inte som bestämt sig om det ska vara fint eller ej. Ena stunden sol och... blåsigt. Andra mulet och blåsigt. Kallt - varmt...
 Hoppas på varmt så kanske man kan hitta på nå ute! :)

 Var ute och fotade lite snabbt i min trädgård. För jag är kär. Den börjar bli sådär härligt vildvuxen, som jag vill ha en trädgård. Vissa ställen kanske lite väl. Om det blir fint väder måste jag fixa.
 Jag har bara fått så fruktansvärt mycket myror som håller på och lyfter upp sand överallt. Jättegulligt. Ibland lyckas de göra det lite mer naturligt. Liksom stenarna sjunker ner och ser ut som de alltid legat där. Men ibland gräver de över blommor eller lägger sand på mina stenplattor! Onödigt!


När världens snyggaste man promenerar förbi. Då spanar Tamar och Petra! ;)




När jag får en stor trädgård. Så ska jag ha fetknopp överallt. Älskar den!
Föresten kan ni se lite av myrornas krig på vänstra bilden. Sanden liksom äter upp stenarna och det gröna som växer mellan dem!


För er som undrar hur mina bebisar mår. De växer! ;)


Precis som det ska vara. Spontant dyker massa blommor upp mellan plattorna! Gräs är väl lite onödigt. Men blommor är välkomna. Någon Kaprifol jag grävde ner bakom stolen har fått plötslig kraft också och är påväg för att övertäcka stolen och trädet! ;) Me like


Så här ser det ut om någon undrar. Dock otorligt dålig bild men det börjar bli igenvuxet. Dock lite lite som blommar nu! :(


Blåbär...


Världens fulaste Iris. Ser alltid lite smårutten ut. XD


Såg inte spindeln förrän jag la bilderna på datorn XD


Scabben...


Liljan...

Så nu har ni sett lite för många bilder i min trädgård! XD 
Kram
 


Köra bil...

Ibland känner man sig så dum.
jag tycker inte alls om att känna mig du. Speciellt inte när man är ensam. utan någon som kan säga att det inte gör något. Eller bara skratta med, känna sig dum med mig.
De höll på med vägarbete ute i skogen. VÄGARBETE! Jag fattade skyltarna körde långsamt. var uppmärksam. Allt.
Såg två lastbilar som stod på sidan av vägen och tänkte, aha här har vi arbetarna! Så jag körde om dem långsamt. Upptäckte då att de satt människorna i alstbilarna. Varav en av dem var posten?!
Posten? Tänkte jag och kollade på mannen som tittade så väldigt på mig.
Jag kom fram till slutet och såg massa konor, skyltar och mindes plötsligt en skylt om rödljus innan jag började köra om. Det var en kö. Inget annat!
Aj då. Fick backa tillbaka och skämmas.

Morgonstund har guld i mund!

Nu har jag tid att förströ. Gick upp i ottan yes sir! Tio över sju hoppade jag och Tamar upp ur sängen och drack te.
Kvart över åtta fick jag svar.
Elva...
Det är ju en halv evighet kvar. Jag hade för mig att det var tio så jag var inte helt ute och cykla. Men elva är en perfekt tid. Ska bara roa mig fram till kvart över tio! Men det fixar sims! ;)
Solen dök upp nu. Mamma sa det skulle bli dåligt väder. Men det ser ut att bli en bra dag! Kanske ska man undvika tjocktröja?! ;)
Kram

Pomona, Orhan och mat!

I morgon ska jag till Pomona. Kul? Nej!
och värre är att jag glömt vilken tid jag ska vara där. Har skrivit ett sms och antar att jag får svar i morgon på morgonen. haha :P Får väl ringa annars.
Men jag måste ju då alltså gå upp klockan 7 för att vara redo om det är vid nio eller nåt. Hoppas inte det är vid åtta. Jag tror inte det kan vara vid åtta?! Min coach brukar ha vett att inte sätta tiden klockan åtta. För i så fall är det bara upp och åka.
Hur som helst. När det ör avklarat bär det av till Skövde med min man för att äta ute. ;) haha thaibuffe. Det har vi saknat nu efter ha varit trötta på det i ett halvår! Men man får mycket mat för lite pengar. Sånt gillar Orhan! JAg lyckas äta så lite med tanke på hur gott det är och vad man får.
Besvikelse. Måste börja träna så jag får superförbränning och kan vräka i mig godsaker!!!
Ser hur som helst fram emot att få träffa min älskade Orhy-Porhy! :)

God MorgonPuss...


Mardrömmar och annat strunt.

 Vaknade med ett skrik idag. 
 Inte var det något filmskrik där folk vaknar upp och skriker som om de legat och hållt på det där skriket länge. Nej nej.. sån morgonröst har inte jag!
 I drömmen ville jag skrika men kunde inte. Sånt där just typiskt i drömmar. Springa-man sitter fast. Skrika-ingen röst. Slå-ingen kraft osv... 
 Man tar i och märker inte att man tar i utanför drömmen också.
 "Aaah!" Hörde jag och satte mig upp. Tamar sov. Sket fullständigt i mitt pinsamma, mörka och lite bubbliga morgonskrik! Klockan var åtta och jag skulle ändå upp. Så mardrömmen hjälpte mig på sätt och vis!

 Nu e de kväll och jag sitter och håller mig från att gå på toa (korkat?). Har pysslat en hel del framför datorn nu och känner för att göra nåt pyssligt med händerna! Som vanligt! ;)

Kram

ARGH!

"Innan ett par gifter dig skola de göra en hindersprövning. Ett papper som på alla sätt skola göra det svårt och förhindra styggelser som giftesmål över gränserna. Så som profeten sa i Profetboken 8 så skola ett land göra det så svårt som möjligt för två älskande att gifta sig och leva tillsammans över gränserna. Gud ser gott på de länderna som såg till att föhindra sådant. 
 Jag ser som det bästa att de älskandes ska splittras för en tid så att där uppstår tvivel och möjligen otäcka händelser vilket ett land som inte kan ge bra skydd kan ordna. 
 Du skola ha papper på att du existerar och bevis på att du finns innan Gud kan förbinda människor genom ett sådant förbund som äktenskap. Därför säger jag nu till er älskade bröder och systrar. Låt oss kämpa för att giftesmål alltid kommer i sista hand!"


Femte Andersbrevet 8:3-9

 Jag är trött på... regler!


Töreboda...

 Mamma och pappa lyssnar på Sarah Kelly från Nyhem. Hm... hade önskat jag var där. Vi var på väg men blev stoppade av sjukdom. Synd. Hade varit kul med lite händelser. Och fara ut på en konferens. Det gör man inte så ofta. Inte jag i alla fall. Tror de beror på brist av kristna ungdomar som kan dra med mig haha.. XD

 Istället spenderades denna dag med Orhan. Vi drog spontant till Töreboda för att fixa våran äktenskapskris. Åt pizza och glass. Gungade och njöt av värmen. Ja töreboda är ju en sådan idyll. haha Drömstället...
 Promenerade lite och sedan hamnade jag här igen. I min säng. Läsandes och ätandes på kakor och glass. Riktig partydag för min mage...

 Har funderat på att städa ur mitt rum helt. Komma på något sorts system för hur och var jag ska he kläder och sånt som just nu ligger i högar efter väggarna. Köksföremål och en kattbur med pyssel från Lidköping. Borde egentligen... Ställa sånt någon annan stans. För jag verkar ju inte flytta hemifrån i morgon precis!!! Vill inte ens gissa på hur många spindlar som gömmer sig i Lidköpingsföremålen!?!?!
 Man kanske skulle möblera om helt. Spännande... XD haha

 I morgon kanske... Idag tappade jag helt lusten! Vaknade sent på dåligt humör.

 Får mig att tänka på Lidköping allt detta snack. Så bjuder på en bildbomb från tiden där! ;)


Mitt snuskiga rum! och mitt fönster som jag hängde i många dagar och kollade ut genom. På mina ospännande grannar. På träden, på fåglarna och på livet som gick långsamt förbi...


Tamar var min bästa vän. Som älskade mitt sällskap mer än allt annat. Det är annat än nu! XD


Sötnos!!!


Glädjen att få te efter flera dagar utan pga pengabrist. Ah.. underbart o ha pengabrist. Till och med det saknar jag!!!




Mycket Tamar... Men hon var ju sötast.


Saknar att laga mat själv. Planera. Köpa billigt. Göra sånt som jag gillar. Äta mycket av det JAG gillar!


Haha Bara söta bilder på Tamar...



Så kom allt. Skolavslutning, körkort bal. Slut på ensamlivet. Man var vuxen. Skulle ha jobb och leva HELT ensam igen. Ack vad hände med det???

Mina skor som jag vill använda igen!!! <3

Min korridor. Där jag Njöt av att motionera Tamar. Bli kall om fötterna när jag var tvungen att gå ut där för att gå på toa på morgonen. Rusa naken igenom när jag glömt nåt i rummet när jag skulle duscha. Skitit i brallan när jag mött någon granne som var där. Upplevt att vara på toa utan dörr! Kollat ut genom den där vita dörren till trädgården. Men aldrig... aldrig njutit av trädgården!

Aah.


Sommarlov!!!!

 Märks att det är sommar när man förlorar hälften av alla läsare. Så där bara!!! XD

 Jag vill också ha sommarlov!!! Känna att man slipper nåt. 10 dagar har jag att njuta av! Men hur mycket kan man njuta när... jag inte gör något annars heller.
 Saknar förra sommaren så jag dör. Då hade jag väl dragit iväg i bilen med mitt nytagna körkort. Hälsat på goda vänner. Druckit kaffe och dansat. Jagat varandra på ett fält eller sett film tills sex på morgonen.


En av alla de gånger jag tog bilen ner till Älgarås! XD Orhans bild!


 Men denna sommaren ser ut att bli... lugn!? ;) haha
 Kanske blir det så festligt att jag får ett tråkigt jobb på Lidl och ler åt typer som tycker om att handla på Lidl! :) Kanske sitter jag där och svettas hela sommaren! Det vore nåt.

 Ah det är underbart kul att bli vuxen...


Fotboll!

 Spelade fotboll idag. Usch så trist det var. Kom ett helt jättegäng med albaner och vips så kändes jag helt onödig.
 Jag kan ju inte. Jag är jättelångsam. När man försöker ta en position så är det 5 andra i laget som står där med.
 Plötsligt var helt ensam mot 3 supersnabbt snubbar och.. nej det var inte kul alls. Jag slutade efter 40 minuter. Var inte alls trött. Kunde lika gärna ha plocka en blomma och bränt lika många kalorier!

 Men slutade inte pga tristess. Slutade faktiskt av ett fall av snurr i huvudet. Kändes precis som om jag åkt Lisebergsbanan eller i bil på vägen mellan Enköping och Sigtuna!
 Så fort någon sprang förbi mådde jag illa. Helt ur fokus. Så jag gick och somnade i bilen tills Orhan kom och väckte mig med en puss!

 För bedrövligt. Fotboll är kul. Det är verkligt synd och skam att jag är så dålig! Eller att jag inte hade mer kvinnliga bekanta som tyckte det var kul! Men icke... får hoppas att nästa gång är vi 20 pers mindre!

Kram

Lupin-tjejen!

Gjorde ett lite smycke för håret igen. Av lupiner. De växer överallt. Är supervackra. Men när jag ser dem ser jag... ingenting alls!!! Men idag plockade jag några. De finns så många färger. Jag blir lycklig av att se dem. Så något skulle jag göra.
Kanske inte blev det mest fantastiska smycke... men haha XD
Självklart kunde jag ju inte motstå frestelsen att sminka mig. Tyvärr... så har vi inga fantastiska färger. Man tager vad man haver. Så jag tog vattenfärg. Den lila blev... brun? Och så torkar ju skiten efter två sekunder haha Stelt i ansiktet!!! Men ni kan försöka liksom visualisera er hur det skulle se ut med smink! ;)
Men om ni inte orkar skapa en vackrare bild i eran fantasi så har jag redigerat några bilder. Så som jag ville att sminket skulle sett ut. Snabbt gjorde jag det. Man måste ju sova! ;)
Gick till och med ut. Tänkte att det kanske är coolt att fota ute på lupinfältet. Dock ligger det mitt i byn. Eller utanför vårt hus i utkanten av byn. MEN NÄR MAN ÄR GRÖN I ANSIKTET. DÅ känns det som mitt i byn!
Drog en filt över huvudet och kröp ner i det gröna för att inte synas!
Oj superflashig! Håller med om att denna är lite väl... blixtrad!
Efter ett tag där ute dog jag. Några små sketans krabater startade krig. Alltså det måste ju vara nåt sorts glädjeår för dessa små miniknott som jag inte ska försöka stava namnet på för jag har inte en blekaste aning om vad de heter!
ÖVERALLT!!! Just i såna ögonblick längtar jag upp lite mer. För där finns det då inte såna mängder av dessa. Känns i alla fall inte så. Blir varje år glatt överaskad där uppe. Tacka vet jag mygg. Man ser vars man ska slå. Lätta att döda.
Avslutar med en oredigerad bild.
Så.. nu måste jag verkligt sova. Var egentligen nästan sövd. Men så ville jag skriva här. O hupp så var man uppe igen. Arbetslös och lycklig! ;)
KRAM

Sång...

 Har längtat efter att sjunga och tog mig lite tid nu. Dessvärre tog jag de svåraste sångerna först och skrek sönder min röst efter en kvart! Sånt är livet när man är korkad.
 Studion är dov och liksom suger upp all kraft. Plus att jag är osjungen. haha bara o ge upp... för idag! ;)

 


Är lite för lite trött tyvärr. Tror jag slår på en film. Men den där braiga platsen som bara Orhan kan ge saknas!


Studenten...

Vissa tar studenten, andra åker till sin jobbcoach och roar sig...
Såg massa ungdomar inne på arbetsförmedlingen (vilken jag passerar till Pomona) och var tvungen att kommentera det till Orhan. Man kanske skulle hojta in till dem.
"Välkomen till tristessen!"
Men å andra sidan kanske de får jobb direkt. Det är bara lilla lata jag som suger. haha Fast jag kan ju omöjligt vara den enda som har varit utan jobb i ett år och tappat orken att söka. FÖR DET ÄR TRIST!!!
Fick höra att över sommaren får jag 10 dagars betald semester från arbetssökandet! haha ;) Me like. Jag ska ta vara på dem ordentligt. Och inte ens tänka alls!!!
Jag har föresten annat att tänka på. Busy Petra. Oj oj... Små projekt och min älskade! Jag sitter inte hemma och spelar sims hela tiden inte om ni trodde det. Nej då!!! Tiden blir använd!!! ;)
Kram

Kött <3

 Här sitter jag och äter kött....
Hamburgare, fläsk, nöt, chevap chi chi, kyckling.....

 Har fått en liten matlåda med kött i. Kan en köttflicka som jag vara lyckligare?! Grillat (menar då bra grillat. Inte supertorrt och bränd yta a la Sundqvist)... mmm. Äter sällan grillat eftersom min familj inte tycker det är så spec. (vad nu de kan bero på?)
 Har fått lådan av min älskade Orhan. 
 Man kan ju fundera på varför jag som älskar kött skulle växa upp i en svensk potatis familj. (vi äter otroligt lite potatis i min familj. men ni förstår)
 Inte skulle min familj köpa hem 7 olika sorters kött. Marinera, grilla och servera i en hög tillsammans med bröd och sallad.
 Men tanke på att jag inte bara fått en låda utan också igår fick en förstår jag att det var en hel del kött.

 Men jag är glad att jag ska få spendera mitt liv med en köttman! ;)

Blommig...


Pyssel med kottar och fågelungar!

 Kottpysslet färdigt. Ännu en hatt av blommor. Men som jag inte riktigt fått underfund hur den skulle bäras. När jag väl kom på det så var jag trött på att krångla med att fota mig själv.
 Jag orkade inte heller göra frisyr och sminka mig för att göra bra foton. Jag var pysselsugen. Inte modellsugen!!!




Så här var min första tanke. Fast med tuffare frisyr. Typ tuppkamm. Jag hade varken spray eller bra hår för att göra nå sånt... Men den såg lite lustigt stor ut. Hade gjort den för stor där upp. Eller så hade de sett bra ut med en rejäl frisyr som balanserar upp den på huvudet! ;)


Plus att den halka ner. Svårt att sätta fast en sån sak med hårnålar när man inte ser vad man sysslar med. Är imponerad att den satt fast där. haha XD


Tamar kom struttande med en fågelunge. Jag sa åt henne att äta upp den fort efterson den rörde på huvet. Gick bort några minuter. Tamar började skrika så jag gick tillbaka. Då var fågeln borta.
HUR I HELA FRIDEN ÅT HON UPP DEN SÅ FORT?!


Hon slickade sig i alla fall nöjt om munnen. Och jag upptäckte att det funkade som brudbukett haha


På sniskan???


Den bästa iden kom när jag gett upp. Självklart ska den tyngsta delen vara där bak och grejen slingrar sig upp på huvet! :D
(fick i alla fall luftig frisyr av att hålla på med den!)


Med en fin frisyr så! ;)

Kram


I väntan...

Mina kottar torkar långsamt. Så jag roar mig på min blogg! :)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår var ingen partdag även om jag var på kalas. Men visst hade kalaset sina goda stunder i glatt sällskap! :)
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov!!! Idag sov jag lääääänge...
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt här vid datorn och roade mig. Trots att jag vill pyssla.
Det sista du sa högt? Nej det har hon inte!
Det senaste någon sa till dig: Har Tamar fått mat?
Vad har du druckit idag? Kaffe med massa mjölk! ;)
Vad var det senaste du åt? Polarkaka med salladsost och banan! :D
Vad var det senaste du köpte? Purjolök och hönsnät...
Vad är det för färg på din ytterdörr? Blå!
Vad är det för väder hos dig nu? Soligt, blåsigt, halvkyligt!
Godaste glassmaken? Glass... Den där yoghurt med jordgubbsglassen. Magnum...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek... men kanske ett intresse. Attraktion.


Jag föll då inte i alla fall vid första ögonkastet för den långhårige fotbollsspelande snubben!
Jag fann honom lustig... XD


Sover du tungt? Ja. När jag väl somnat så. 
Drömmer du mardrömmar? Det händer titt som tätt. Men mina drömmar är oftast bara krångliga och händelserika. 
Trivs du med ditt jobb? Har ju inget särskilt jobb. Men små projekt nu som jag gillar! :)
Favoritklädsel? Shorts, pyamas och filt!
Favoritlåt just nu? Otroligt svår fråga. Lyssnar mest på Amanda Jenssen nu!
Vad ser du om du tittar till höger? Min kudde och en mycket stökig byrålåda.
Vad gör dig glad just nu? Ingenting faktikst. Är väl inte så där hyperglad. Men skulle bli glad om jag fick kontakt med Orhan!
Vad ska du göra härnäst? Pyssla med mina kottar! <3
Höger el vänsterhänt? Höger...
Humör just nu? Tja... på g. Kan man säga så. Jag är redo. Ge mig nåt att göra. Jag gör det. Jag vill ha kul!

Favoritgodis? MINT!!! Allt med mint!!!
Kläder just nu? Jeans, och en stor topp som fladdrar....
Sommarplaner? Tja.. antar att det blir mot norr. Men just nu är det mycket som händer. Så vem vet vars jag hamnar!!! ;)
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska. Jag kan vakna på morgonen om där finns en anledning. Men har jag väl vaknat så blir jag som aldrig trött igen. Om jag inte gör något hysteriskt. Som att gå i skola förståss.

Vad är viktigast för dig? Familjen, Jesus...
Är du kittlig? JA!!! Hemska saker. Har inte varit så illa förr. Men det verkar bli värre med åren! Eller så har jag mött min överman. Orhan!
Snarkar du? Tja.. jag tror det. Man hör ju liksom inte sånt. Men ibland har jag vaknat av en plötslig snarkning från mig själv.
Äckligaste insekten? Spindel...
Stökigt el välstädat? Mittemellan. Vill absolut inte se pedantisk ut. Så folk blir rädda för att lämna saker på mitt bord. Men. Så länge golvet är rent. Sängen bäddad. Disken samlad på diskbänken. (inte för stor disk) Då är jag glad!
Vad längtar du mest efter just nu? Gifta mig! (Ingen nyhet)


PysselPetra

Har verkligen kommit skapartagen. Jag är sugen konstant på att göra saker. Vilket är bra. Spelar varken sims eller ser på film.. Jag pysslar.
Just nu väntar jag på att mina kottar ska slå ut så jag kan leka med dem!
Men jag skulle också kunna tänka mig att göra en musikvideo i paint om jag hade en bra låt. Eller måla om jag hade en ide. Jag skulle kunna... skriva om jag hade en anledning. Ja. Det mesta låter lockande faktiskt!!!
Men jag väntar på mina kottar. Kan inte skapa för mycket på en gång. Det är mitt golv som får lida på det. Hade lönnblad fulla golvet. Purjolöksblad. Ja det har säkert legat där i en vecka. Plus kottar. Kottar överallt! Har liksom dammsugat runt den där högen av blad som legat mitt på golvet.
Sån e jag...
Men nu har jag tagit bort skiten. Och jag tänker inte fylla upp tomrummet med färger, pannåer, smink eller blommor. Nu vill jag ha ett rent golv. Tills kottarna slår ut!!!

Kram

Barnkalas

 Party... eller snarare barnkalas.
 Åkte iväg på något som jag trodde skulle bli en lugn träff med några bekanta då två barn fyllde år. Det var ett hejdundrande barnkalas. Hög musik och eritreansk (skulle jag tro eftersom de är det) mat.
 

 Vi svenskar satt och skrattade åt att äta med händerna. Man vågar ju som inte när det sitter ett gäng bakom som har ätit så hela livet. Men jag körde på och när en man gav bestick till några av oss. (inte mig) Sa han till mig:
"You eat great with the hands!"
 Efter det kändes det inte pinsamt alls längre. Jag är ju bäst ju. Helt osvensk!!!
 Stark mat och pannkaksbröd. Gillade en stark levergryta eftersom jag inte visste om att det var lever och fiskade upp en kycklingklubba istället.

 Ja det är lustigt med andra kulturer.

 Hur som helst. Jag är glad att vara hemma. Umgick lite med de som kom från min församling. Annars satt jag mest och kollade på barnen som dansade.
 Fick våldsamt lust att dansa. Men inte tänkte jag ställe mig med dem som var en tvärhand långa och dansa. Får se till att gå på fest! haha ;)

Kram

(jag saknar hur som helst INTE att vara liten och tvingas iväg på barnkalas. Det var hemskt!)

Katten min...

 Ibland älskar jag inte min Tamar. Ibland ryter jag åt henne och känner för att nypa henne i nackskinnet. I morse var det så.
 Hon började böka i fönstret, sedan skrika. Det hade väl gått bra om inte klockan var fem! KLOCKAN FEM PÅ MORGONEN!!! Det är helt omänskligt att väcka sin matte då.
 Jag försökte ignorera henne tills jag förstod vad det var för tid på dygnet.
 "Nu håller du tyst!" sa jag otroligt skarpt för att vara klockan fem på morgonen. Jag slängde av mig täcket och flög upp. 
 "Kom hit!"
 Vanligtvis brukar Tamar se skillnad på om jag kommer med fredliga avsikter eller om jag är irriterad och tänker fånga henne. Men idag var hon bara glad att se mig. Hon gömde sig inte under sängen och bet mig i benet. Jag tog upp henne och hon började dansa runt. La sig i mitt knä. Spann och spann. Strök sig mot mig. Pussade mig.
 Tillslut tog jag henne helt enkelt bara och tryckte ner henne på sin plats och sa sov.

 Sen sov vi... båda två till runt klockan tio och då upptäckte jag. En liten spya nedanför min säng. Min älskade var ju sjuk...
 Vilken otrolig tur att jag inte skuttade ner i den när jag hoppade upp efter Tamar. XD

Även små katter vill ha uppmärksamhet när de är sjuka...

Håret...



Vi kollade igenom bilderna på min kamera Orhan och jag.
"Jag saknar ditt röda hår lite när jag ser bilderna!"
"Jag med!!"

Men jag tänker då inte färga det igen nu när jag kämpat så och få det blont. De får vara kort, tråkigt och orange!! Så de så!



(lite ego kanske... )


Orhan och jag, vi äter!




 En dag utan mycket att göra. Men av någon anledning var det skönt.Var uppe i ottan som vanligt då Tamar kom och kysste mig. Frukostdags.
 Sedan gick jag och väckte Orhan! :)
 Vi åt en brakfrukost. (som blev lunch också) Jag gjorde våfflor. Orhan var hem en sväng och kom med sarme (kåldolmar) och någon mix som hans far gjort på grönsaker och fläsk! XD
 Älskar att äta!!!

 Älskar Orhan med... ;)

Har alltid Orhan haft en sån redig mustach eller lurar den vänstra bilden mig?! XD


Oväder <3

 Tromber, åska och oväder skulle det bli igår. Nå överdrivet mycket vind märkte jag inte av. Så antingen var tromben vek eller så besökte den någon annan ort! ;)
 Men åska. Var oerhört lycklig. Stod på verandan och såg blixtar. Skojade med syrran och tittade på regnet. 

Lampor som slocknar och fönsterrutor som darrar. uuuuunderbart! :)
 


Blommor igen...



 Jag och mitt tålamod. Försökte göra ett bälte i vass. Men då vassen tog slut och det var alldeles för varmt för att jag skulle orka ner försökte jag med en nödlösning. Alltså gör nåt annat. Blev bara pannkaka. men jag sparar det. Kanske kommer jag på nåt att göra med skiten! haha ;)

Varmt var det. Limmade fast blad i ansiktet och de gled hela tiden ner. Var ute lite innan och plockade och var alldeles röd i ansiktet. Bränd och varm... Fruktansvärt het dag haha





"Oj vad fin du är!"
"Visst är jag."
"Kul att du gör sånt här..."
Konversation med mor när man sitter och försöker se normal ut med blad i ansiktet.





Hårdekorationen.. halv krans! :)


Fotboll...

 Solen skiner idag med.. Det är bra det. För ska titta på fotboll och man vill ju inte missa en chans att bli röd. ;)
 Solkrämen är slut. Så jag får väl ta med paraply haha XD

 Tror innan jag hoppar i dushen ska jag försöka hitta på nåt med blommor igen i håret! ;) I brist på annat att göra.
 Är helt galen på mitt hår. Kort och konstig färg. Så fult!
 Saknar mitt långa hår. Eller i alla fall mitt fräna röda hår. haha...
 Blev galen igår på allt sletet så jag klippte hejvilt. Tror det är alla möjliga längder på det nu. Men vad bryr jag mig. Lika fult ändå!!! Vad kan man göra?! Köpa peruk?! haha

Nej ut i trädgården nu! ;)

Kram

Fiskarna i bäcken...

 Vi plockade fisk idag jag och Orhan. Vi hade tidigare beskådat konstiga fiskar som inte såg som någon vanlig mört eller abborre. Så vi begav oss idag dit för att ta en närmare titt på dem. (min ide såklart. Jag är den natur och fiskintresserade. Hade Orhan fått bestämma hade vi väl cyklat 25 kilometer!) 


Har inga mästerverk på fiskarna. Men... om någon anar vad det är för fisk och säger det till mig får ni en femma!



 Älskar det stället. Det ser så. Fint ut. En bäck. Fiskar, grönt gräs och sand på botten. Gröna lövträn hängandes ner i bäcken. Synd att det ska ligga sommarstugor precis överallt där. Det är märkligt. Här i skogen tror man sig ha hittat ett helt unikt och exotiskt ställe. För sig själv. Då planerar någon stockholmare en sommarstuga precis där!!! Tss tss...

Annars hade jag suttit där än...

 Vi fångade två. Tittade på dem men förstod inte mer för det. Mamma och pappa förstod inte heller men alla var vi överens om att det var en fin fisk. Någon typ av öring? Bäckforell???
 Eftersom jag inte orkade gå med dem till någon sjö gav jag dem till Tamar som efter ett tag girigt dödade och åt upp dem. Sedan tittade hon länge i baljan efter mer. :)


Bilder från idag. :)














Sommardagar...

 Vaknade upp genomsvett i morse. Så kom äntligen sommaren hit också! :)

 Igår var en bra dag. En riktig sommarlovsdag. Full med aktivitet och värme.
Cyklade till korssjön. Cyklade hem, med Orhan. Cyklade till Älgarås. Spelade fotboll! ;) Kändes hemskt första gången. Lyckades faktiskt med ett litet mål. Men.. annars kände jag mig som den lilla tönten som försökte få tag på bollen från långbenta afrikaner eller som gjorde bort mig framför skrattande muslimer.
 Sån är livet på en pinne. ;) Kort, långsam och med för lite självförtroende haha

 Somnade snabbt när jag kom hem framför top model. Så ska det vara. Älskar att inte länge kunna hålla ögonen öppna. Jag tycker det är helt ovärt att gå till sängs när jag fortfarande känner att jag kan göra nåt. Dessvärre händer det så sällan att jag inte kan hålla ögonen öppna. Jag är en nattmänniska! ;)

Kram

Bakar pizza för att bada!

 Ska vid lunch iväg till Korssjön. Möta upp Orhan och.. steka där.
 Därför gör jag just nu en pizza... har varit så sugen på det ett tag och det är prima lunch att ta med i matsäck! haha
 Jag är inte särskilt förtjust i Korssjön. Den är alltid full i folk. Asliten. Pissvarm och... bara för att alla andra älskar den och ska bada där är jag emot den. Babykiss-sjön!!!
 Men... förra året badade vi många nätter där i gänget. Åkte dit mitt i natten och frös. Det var tider det.
 
 Nu är det ju början på sommaren också. Inte riktigt badsässong än! Så kanske inte så mycket folk än. Kanske inte sjön är pissvarm heller. Med tanke på hur sisjön kändes igår.
 En sak är bra. Sjön ligger typ mitt emellan Orhan och mig. Tror jag! Och denna väg är lite mer rättvis med uppförsbackar. (just typiskt att Slätte ska ligga på en liten upphöjning!!!)

 Kram

Blommor i sitt hår!!!

 Har återigen lekt med blommor! ;) gjorde en hatt eller vad man ska kalla det. Inte helt nöjd. Sälva grunden försvann! Trååååkigt. Särskilt när jag blev tokig på den!
 Det är lite spännande att skapa med det som finns i naturen. Det är mjukt och märkligt. Men det finns ju. Och vill man prova så är det ju gratis!
 Tidigare år har jag som inte känt att det funnits nåt att skapa med. Jag undrar lite smått vars jag kollat. Men möjligt är ju att jag först efter att allt blommat gett mig ut för att titta.
 Här i söder blommar ju allt klart innan midsommar. Lite smått trist!



Den ser så superfyllig ut på bilderna.Vilket jag inte försökte göra den!!! Men sånt är livet. Tycker aldrig bilder på blomsterarr blir bra! XD


Lite närgången bild på pudret.. haha lite dåligt ser jag här i blixtens ljus haha :P Men men... jag bara satte dit de snabbt som bara den i ljuset av en fönsterlampa! XD


Ojämna bilder som vanligt... haha! Men det är hatten ni ska kolla på!




Ja.. jag gillar blommor!

Kram


Massa bilder!



 Varmt idag. Orhan och jag tog oss ett dopp i sisjön. Traskade runt i skogen och. Umgicks allmänt. Mycket trevligt. Vi tog lite nya bilder på oss! ;)


Åt lite på Orhan också. Mitt rum ser helt enormt ut på denna bilden. Och jag gillar min vita tröja. Måste bara få tillfälle att använda den. Just typiskt. Nya kläder. O aldrig anledning att vara fin!!!


Snyggaste mannen!


Orhan visade sina bästa trix. Jag prova också. E man bäst eller e man bäst. Fick iväg bollen några meter! XD



Detta är en såkallad boll. Den är rund och rullar och studsar när man sparkar eller puttar på den!


Minns förra året. Innan vi var tillsammans. Då stod vi och nickade bollen till varandra länge! Slog rekord. haha Romantiskt XD






Vissa försöker vara hård och cool medan andra bara tänker på att pussas!



Kram


Hon har blommor i sitt face!

Blev inget målande. Blev blommor istället! :)


Här har vi en vanlig svenssonPetra. Sittandes i sitt rum med massa smink och blommor framför sig. Vad göra?!


På med lite puder rouge och ögonskugga! ;)


Tejp! ;)


Lim och blad...


Blommor...


Resultat... :D

Ut med håret, fram med kameran och kör loss!!! Detta är några bilder jag lyckades få fram! :)








Se fler bilder på http://dayviews.com/#!/IGWT/


Jobb och drömmar...

 Fick ju flera hàrliga svar på mitt tidigare inlägg! haha ;) Hoppas det blir nåt då! Nu när jag ju ser att där finns en liten vilja! :P För det vore fantastiskt kul! haha 


I jobbartagen i skolan! :P

 Idag känner jag för att vara kreativ. Måla! En riktig tavla. Med oljefärger. Det var längesen.
 Körde nyss hem Orhan eftersom vi glömt bort att denna håla inte traffikeras av bussar på röda dagar! Trams...
 Ska söka ett jobb också. Så dagen är full av nyttigheter. Ett jobb. Det är mer än på länge. Åter igen i Örebro.

 Kram


Kom igen!!!

JAG VILL INTE SITTA HEMMA!

 Jag vill inte vara onòdig. Då menar jag inte att jag vill få ett jobb eftersom jag är rädd för att få då jag inte kan något om att vara social!
 Men göra nåt. Jag vill göra en utställning. Oj så kul. Varför kan jag inte ha en drivkraftig vän?!?! Någon som är på och som har kontakter. Mod att ta kontakter och tillgång till ställen och ideer. haha. (låter som jag är helt onödig tillsammans med denna vän!)



 Men... tänk att få göra en show. Catwalk och kläder av blommor. Eller modeller smyckade med blommor och coolt smink!!
 Eller tänk om jag bara kunde göra nå stora blomsterarrangemang efter nåt tema. Kanske kunde måla också. Blanda in sånt.
 Man kunde vara ett gäng. Alla gör det de är duktiga på och vi sätter ihop det till nåt vackert, harmoniserande efter temast potatis och visar upp!!!
 Jag vill verkligen göra det!!! Jag skulle jobba hårt! (ganska hårt. Skulle över vissa delar vara lite rädd eftersom jag hatar att ringa samtal eller göra saker jag tror man får ett nej på!!!)




  Ingen som sitter där ute någon stans. Ser detta och säger:
"Ja! Jag vill också göra ett sådan projekt. Jag är en duktig frisör. Vi skulle kunna göra en modevisning för frisyrer med blommor involverade!"
eller..
"Låter askul. Jag kan inget. Men är gärna modell. Vi skulle kunna dra ihop ett gäng och göra en uppvisning!"
eller..
"Fantastiskt kul. Jag sminkar och fotar. Vi skulle kunna göra en fotoutställning med blommor och smink. De olika årstiderna?!"
Haha...

De behöver inte vara så seriöst. Bara för att ha nåt att göra. Bara för skojs skull. Bara för att bli använd.


 Var är min ambitiösa vän?

(Ja jag har stulit bilderna för en gångs skull!!!)

Liseberg

 Liseberg!!! :D
Det àr ju nåt extra förutom det faktum att jag lätt blir åksjuk. Men det skiter man i. Jag åker så mycket jag kan tills spyan är på väg. Då vilar jag lite och fortsätter!!! ;)

 Vi åkte allt. Jag provade uppskjutet och höjdskräcken för första gången. Har aldrig riktigt vågat förut men det var ju piece of cake. Uppsjuktet var löjligt, de satt två små tjejer bredvid mig och pratade om annat medan vi sköts upp. Orhan sa att hans grannar, två små barn, var likadana. Snacka om stämningssänkare! Men de hade rätt. Den var trist!

 

 Favoriten uppswinget...


 Vi provade också den nya atmosfear. Uj uj vilken grej. Till och med på natten när jag skulle sova kände jag trycket i kroppen. Som om jag åkte den. Föll ner! haha ;)


 80 meter högt torn på "berget". Vi var nog högst av alla i Göteborg. 140 meter över havsytan. (låter ju inte så speciellt. Men Göteborg ligger väl knappt över havsytan så! haha.. det var speciellt!!!)


 Trodde jag aldrig skulle komma upp. Och jag skrek. Jag skrattade inte av pirr i magen eller blev tyst av åksjuka eller oro. Jag skrek!!! haha
 Väl nere applåderade alla. Tjoade och skrek att de skulle göra det igen. Alla fick samma kick! Tror verkligen Liseberg lyckats med denna! ;)


 Vi kom hem sent. Pga åskväder (tror jag) gick inte tåget sista biten hem mellan skövde och Töreboda. Vi skulle få en extrabuss. Men då tåget var sent åkte bussen utan oss. (Ibland undrar man vad..?) Vi tog en senare buss som gick till Töreboda.

 En liten pojke på knappt 10 år skulle hem med tåget. Han somnade på bussen men några i gänget tog hand om honom och gick hem med honom. Haha... tyckte lite småsynd om han! ;)





Högt däruppe... Jag åkte inte upp utan rädsla!!!

 Kram


RSS 2.0