Bara liiiite besviken...

 
Om en månad.. (nästan exakt) är det ett år sen jag och Orhan gifte oss. Festligt va?
Kanske var därför jag drömde om bröllop i natt. Jag drömde att ett annat par gifte sig men sedan var det plötsligt jag och Orhan istället. Prästen var koko och vigseln var det pinsammaste jag varit med om!
.
Jag tänker ibland på det. Vårat bröllop. Tror det beror på alla bröllop jag varit på nu under våren/sommaren. Och sett bilder på folk på facebook. Ja mängder har ju gift sig i år.
Då blir jag lite avundsjuk. Lite besviken!
..
 
..
Jag ville ha en fest. Men framför allt. Hur ofta i livet får man bära en pinsamt stor, vacker, klänning. Fixa håret hur coolt som helst och känna sig normal även om alla andra inte alls är i närheten av hur uppfixad man är? När?
Aldrig. Jag missade den endaste lilla chansen. Ja om jag nu inte blir bjuden till nobelmiddagen eller... hm ja det är sant. Om någon i Orhans släkt skulle gifta sig. Då skulle jag nog kunna få fixa mig hur mycket som helst utan att sticka ut ett dugg! ;)
Men min dag. Det skulle ha varit min dag!!! Jag skulle ha varit vackrast!
Och brudbukett. Jag kommer aldrig någonsin få ha den där supercoola jätteawesome gröna gräsbrudbuketten jag drömt om. Man kan inte gå runt med en bukett spontant! Man kan inte!!!
..
Tur i alla fall att jag får glädja mig att göra andras buketter! :D
..
Och festen.. Aah vad jag är besviken den inte blev av nu i år heller. Men samtidigt börjar jag inse vilket klokt beslut vi tog... haha... Det kommer en tid för den. Kanske det blir bättre då till och med! :) Jag är inte döende än!
..
..
Önskar jag kunde säga. Ah.. det enda som är viktigt är ju att man blir gift. Och det är vi ju! Lycka! Jag och Orhan för alltid!  <3
Men jag är besviken för att jag missade den enda gången i livet man kan ha en jättefest utan att verka lite märklig i huvudet!!!

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Jag får heller aldrig stå brud. Vi får fixa till en brudfest där alla som vill är utklädda till brudar och du gör allas buketter och så bokar vi Carolina att fixa våra hår. Bra idé eller...... Knytis så klart :))

2012-09-25 @ 19:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0