En natt till!

I morgon är sista dagen här. Ett tag funderade vi på att istället bo på hotell i Fiumicino mellan Måndag och Tisdag. (Där flygplatsen ligger) Men vi kom fram till att det blev krångligt med hur vi skulle ta oss dit. Och även sen till flygplatsen.
Anledningen vi ens funderade på det är för att den enda buss vi kan ta på Tisdag går klockan tjugo i tre på morgonen! Skulle snarare kalla det måndag natt!
Den åkte vi med sist också,. Då gick vårt flyg vid tio-elva. (man är där sju!) Så det var inte sååå farligt, även om jag minns att vi hade rätt trist! Men denna gång går vårat flyg typ halv två. Lite senare!
Kul?
..
Men vi får väl sova på bussen. Sen äta frukost på flygplatsen. Tack och lov ser terminalerna på avresande bättre ut än ankomst. Där vi spenderade ett antal timmar när vi kom hit till Italien! Vet inte varför de gjort så fint på ovanvåningen medan det där nere ser ut som.. en skolkorridor. (Det enda som var fint var toaletterna. De hade gjort väggar av mossa. Ascoolt enligt mig! Sen var det inte så rent. En annan femma!)
Så vi hittar nog något fint cafe att fördriva tiden på. Vi har ju dator så vi kan se film. 
I... i alla fall fem timmar innan vi kan roa oss med att checka in och sånt! :P
..
Nu god natt. Sista natten innan... resan!

Affär!

Idag var vi till en större butik. Jag trodde vi skulle till ett köpcenter men det var en hederlig matbutik a la större storlek med andra varor. Storhandel!
Jag hittade i alla fall en kakform vilket jag alltid tänkt köpa. Här kostade det typ hälften så.. helt klart värt! haha.
..
Har tänkt på det. Finns inte några större butiker här. Billiga stora klädbutiker. Nej nej.. Kanske inte är den största staden i Italien men jag tänker ju på Sverige. Där klämmer de ju in ett Lindex HM eller Gina tricot i varje liten småby de kan hitta! haha.. Detta ställe skulle jag jämföra med Skövde i alla fall!
Men nej.. massa små gulliga märkesaffärer, Apdyrt. Ja, jag skulle säkert kunna traska ut och hitta en affär med bara Gucci eller nåt!
Eller såna där superrea ställe. Allt för 2 euro typ! Lite spejsig stil för mig!
Hur som helst. Jag kommer mig inte för att gå in någonstans. Jag vill ha en stor butik med ordning och reda och normala priser. Kanske lägre eftersom jag är i Italien! Men sånt kanske bara finns i Rom?!
..
Nu är det vila här! Jag rätt bra i natt. Lite för bra. Tror jag tog igen alla sämre nätter. Jag somnade när Orhan tittade på fotboll. Alltså långt före tolv! haha I en mycket obekväm position. Nackont a la mardröm!
Sedan vaknade jag inte förrän efter tio! Usch! Tycker det är pinsamt att sova länge borta. Särskilt där alla vaknar sju eller nåt! haha...

RSS 2.0