Annandag! :D

 Annandag=annandagsgudstjänst.
 Första gudstjänsten jag är på sen en månad tror ja. Har inte orkat, haft suget eller kunnat komma dit. Har inte varit i kyrkan eller träffat folket där på länge heller.
 Men idag så!

 Var en trevlig gudstjänst. En ekumenisk. Kören sjöng fint. Mycket folk. O vi satt 8 ungdomar på en bänk. Ja hamnade mitt emellan två par o kände mig som en tönt i mitten.

 Efter gudstjänsten var det fika. Hamnade lite ensam o åt sidan där med så beslöt mig för att gå upp o leta upp nåt trevligt folk som i alla fall kunde låtsas intressera sig för mig.
 Men på vägen upp fick ja med ni grabbar o vi begav oss ut för att ha snöbollskrig. Gänget växte o snart var vi typ alla ungdomar.
 Men ack. Minusgrader var fallet. Ingen kramsnö. SÅ det blev brottning o sparka snö i ansiktet i stället. Duger bra som krig. Mitt första snökrig för detta år också. Gillar det skarpt. Även om varken hade styrkan att få omkull man eller hade en chans att fånga dem då ja sprang i högklackat. Men skoj var det. MAscara runt ögonen. Blöt mellan benen efter en snöängel i den decimeterdjupa snön och alldeles rödfrusna händer XP

 Nu tittar mamma, ja o syrran på heartbreakers. Eller mostern har ringt o stört i det hela så det är en paus nu. En bra lång paus. Men ingen fara. Vill ändå int lägga mig hur tidigt som helst. :P

 God kväll! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0