Dålig start på veckan...

 Usch..
 Låg vaken igår natt och mådde dåligt. Kände mig stressad. Ska ja kunna ta körkort? Kan jag verkligen det? Nej jag är inte duktig. Jag kan inte köra bil. Har jag råd. Hur mycket pengar har jag? Tänk om det kostar massor med medicin o sånt till TAmars öra? Hinner jag sköta om ett öra nu? Så mycket att göra nu under praktiken? Jag måste ju övningsköra o plugga teori också? När ska ja hinna det? Måste fråga om ja får gå tidigt på torsdag för att övningsköra? Hur ska jag fråga? Vill inte verka som om jag vill slippa arbete!

 ... jag vill hem. Jag vill inte vara vuxen o jobba, ha en sjuk katt o försöka få körkort..

 Men.. saker ordnar sig en efter en.. kanske..
 Har tagit ut pengar till körlektion. Hade massa kvar. så ekonmin till Tamars medicin o mat till mig e ingen fara. Välsignade slantar?
  ringde veterinären. En sur kvinnlig röst svarade på telefonsvararen att de bara hade telefontid mellan åtta o nio.. tyyyypiskt. Men nu vet ja det i morgon!. tamar får klia en dag till! O ja får undvika att klappa henne på huvudet!
 Har inte pratat med chefen än om körlektion. Men ja får ta mod till mig under dagen. Har inte jobbat med henne än- Utan hon har gjort tusen andra saker än bry sig om mig... suck.. vill inte praktisera mer...

 Har en fylld paprika på värmning. Ska äta den nu på de sista minuterna ja har kvar av lunchen! Sen ska ja dekorerar 100 amaryllisar till. (HATA JULEN!) XD


har till på köpet ett fult streck på näsan!!!



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0