En dag kvar...

 Blev en ganska mysig dag idag ändå..
 Först talade vi om praktiken. Inte så kul men ändå trevligt att träffa vännerna efter så lång tid. Sen städa vi. Iskallt eftersom vi hela tiden hade ytterdörren och dörren till kylrummet öppna.. 
 Men vi var snart klara och gick då och åt. Var rätt god middag. Kryddiga potatisar, ehm.. kött haha XP Kommer inte på vad de het. Platta nötbitar. Och gräddsås... o rödbetssallad. var väl tydligen det enda som fanns kvar sen julbordet. En liten besvikelse men.. vad gör man.. Det var en god lunch ändå! :D
 Efter lunchen skulle vi snaska o se film. Men tyvärr var filmen inte i skivfodralet. Så vi hade frågesport istället. Om julen.. haha så värdelöst..

 Har kommit hem. handlat 10-kronorsjulklapp.. O ska nu städa. eller ska ha städat i snart 3 timmar. Jag suger på att ta tag i saker. 
 Ska dock inte vara för hård mot mig. har diskat o plockat upp en liten bajskorv som Tamar lyckades trasportera till under sängen.

 Ska göra en ordetnlig urstädning. - under sängen, bakom datorn, i skåpen. ååååh ja kan ju frosta av frysen! Ja de gör jag nu!
Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0