En doft av jul...

 Fick städa på morgonen o kände hela tiden hur det luktade starkt av nåt. Kände igen doften. Men kunde inte påminna mig eller förstå vars den kom ifrån.
 Plötsligt var den starkare än någonsing vid några hyllor. Jag dammade vidare o då såg jag. Hyacinterna blommade!!! Åååh. så underbart. Såna minnen. Sån julkänsla.
 Kände direkt att ja ville köpa en. Har funderat på det ett tag. Men nu när de börja blomma så.. ja.. jag måste nästa det. Får göra det i morgon! Kom mig inte för idag.

 Om det går i morgon alltså.
 Det är bara ja o chefen o en yngre outbildad praktikant där. Ja kan räkna med att det bli stressigt då. Skulle gärna hjälpa till o ta kunder om ja fick lära mig kassan. Ska säga det direkt på kafferasten i morgon. om det blir någon lugn sådan. Kanske hon e ensam osså kommer de massa kunder o.. ni förstår!
 En kund frågade mig idag om blommor o priser.. o det är ju så kul att ta kunder. Le o verka smart. hålla med dem om allt o riktigt fjäska dem till att köpa nåt. XD Men sen kom det där.. "Då vill jag betala!"
 "Nej ja kan inte kassan än. Du får ta det med Sara!"
 Skit vad trist det är. Men i morgon ska ja ta chansen att lära mig den.. Hoppas hon hinner!

 Nu ska jag strax laga mat. O kolla julkalendern. Det pratades skit om den idag på kafferasten. Ja vet inte. Ja tycker den e söt. Men det beror nog mest på de töntiga låtarna de sjunger. o ja diggar Henrik av nån anledning!
 Tamar hungrar. Biter mig i armen emellanåt eller kollar på mig med stora ögon. Eller sätter sig på tangentbordet o pussar mig. Hon har sina tekniker.
 
 God kväll! (Känns märkligt att det är kväll. Känns som ja ska äta middag o klockan är bara fem! I min värld är det god eftermiddag!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0