film...

 Har åter gjort en film idag. I paint.. var ett tag sen nu... har gjort flera försök men tappat orken o tålamodet eller förlorat idéer på hur ja ska göra o tagit bort skiten. ångrar mig efteråt.. för det var ju ändå nåt.
 Men idag gjorde jag färdigt en till fighter... tog.. hm två helger... eller hm.. nej ja tror jag hittade den förra helgen o fortsatte på den. Minns inte när jag började.

 Men det är skoj. Något ja kan rekomendera att göra. Även om paint är ett klurigt o energikrävande sätt att måla o göra film haha XP 

 Har funderat på att lägga ut filmerna på youtube... Andra har sagt det också. Men det känns pinsamt.. De e ju inte superbra. haha.. Men om ja höll mig lite anonym XP Vad tycker ni? E ni sugna på att se dem... eller tycker ni de duger att visas upp offentligt :P

 Pappa gav förslaget att jag skulle prova göra film för hand eller genom lera. Att teckan för hand stryks direkt. orka.. Det kommer ta en evighet. O ja kommer aldrig bli nöjd ;p Svårt när man måste lära sig teckna figurerna så bra att man enkelt kan göra om dem likadant..
 Men lera. hm hm.. ska köpa lera i morgon på lunchen. Någon sämre billig sort på leksaksaffären. (Var länge sen ja var inne på en leksaksaffär o köpte nåt XD )
 Har tagit med tyger o nål o tråd hemifrån. Så ja ska kunna göra nån typ av kläder. Vet inte riktigt hur mycket ja ska satsa på de här.- Hur mycket möjligheter det finns med billig lera. haha.. Kanske skulle behöva nån sorts ståltråd också. Det kanske jag kan nypa med mig från jobbet..
 Hur som helst. Ska bli kul att prova. Då kanske ja kommer bort lite från datorn också :D

  Var en skön helg o det känns oerhört trist att vara tillbaka i Lidköping. Har ingen lust att jobba. Men men.. bara att ta.. Man ska ju bli vuxen i framtiden o jobba hela tiden så. :S

 Ha en bra ny vecka!
God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0