Jul!

Nu tänker ja breskriva min jul så in i minsta detalj att ni aldrig kommer vilja läsa ett blogginlägg mer.
Varför? Jag har trist. ;P O tycker det är allmänt skoj att skriva.

 Julen började som vanligt med gröt. Jag var trött och gick inte upp förrän syrran stack in huvudet med frågan:
"Vilken tesort vill du ha?"
Gillar frukostservice. Men att bestämma tesort det första man gör när man vaknar e hjärnan inte kapabel till. Så mitt svar blev.
"Vet inte om ja vill ha te!"
Men ja tog en kopp te. Blev Irish coffe för er som undrar.

Efter den goda frukosten blev det en liten andakt och sedan gick vi ut för att ta ett familjekort. Inte så många o inget blev särskilt bra heller. Men vi ville ha ett att skicka till andra som en julhälsning.

 När kortet var taget gick vi över till våra goda vänner som bodde i Bibbis hus och var hundvakt under tiden hon var borta.
 Vi drack kaffe och pratade. Såg lite tv. Jag funderade djupt på att gå över på kvällen o se sagan om ringen. Hade dock missat den första som gick dagen innan. SÅ suget var inte där. Men de ville gärna att ja kom över.

 När vi kom hem igen började vi med maten. Och att göra oss fina. Jag hade redan duschat på morgonen så ja slapp vara med i den ruschen. Ja gjorde majonäsägg istället samtidigt som ja fixa frill. (problemhår!)

 
Det vars underbart god mat som vanligt. Var 2 år sen vi fick äta egen julmat. Smakar alltid bäst. Ja gjorde en rödbestsallad för första gången. Blev riktigt god. Men det tog slut så knappt nå rester till i morn :S

 Dagen fortsatte med ännu en andakt med julevangeliet. Trevligt trevligt... sedan somnade alla utom jag. PÅ en lång rad. Ska inte lägga ut nån ljuvlig bild eftersom min gode far inte ville det. Men de låg vackert i varandras knän! ;P

 Sedan blev det dags för prommis. Ut på isen. Som börjat smälta lite. (Perfekt skridskois måhända framöver!) Hemma igen åt vi choklad. Kollade lite youtube. Fixade kvällsfika o såg The nativity story. (en ganska bra film om Jesu födelse)

 En mysig dag. Lite seg. Lite långsam. Men ändå trevlig. :D Är på nåt sätt glad att jullovet bara börjat också. Vem vet vad som händer i morgon! ;)

 Kram God jul! :D

 Funderar nu skarpt på att installera Anno o bli sjukt nördig hela nätterna XP


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0