Med livet som insats...

... gick jag hem från jobbet. Hemska saker vad det var halt. Av frost. Unbeliveble. Och jag som har för vana att halka och bar dagen till ära de mest halikiga skorna trodde aldrig jag skulle komma hem.
 Var på affären och handlade, kattsand, godis och ägg. (ägg mest för att jag inte orkade göra mat. Kokta ägg står på spisen och svalnar)
 Kollade på pepparkaksdeg. Det var billigare än godis. Var så sugen på att köpa det. Särskilt efter att jag fått en mugg glögg på jobbet. mums.
 Men jag köpte ingen pepparkaksdeg. Av flera anledningar.
1. hon som satt i kassan hade set migg plocka godis. Skulle ja inte ha nå godis i kassan sen skulle ju hon a) tro ja gömt de uder jackan 2) förstå att jag stökat ner o lagt påsen någon stans i affären bara!
2. det var en GIGANTISK bit. Skulle jag köpa den skulle jag gå o småäta deg hela december...
3. Köpa deg bara för att äta. DEt är ju barnsloigt. Jag är 18 snart 19 ju!!!

 Ska strax mumsa på ägg o godis i alla fall. En kopp te också.
 Vila fötterna.. E fruktansvärt trött... som vanligt. Det värker så jag dör!

 VAr en skoj dag. Trots att den började med att jag välte ner en kruka på marken. Fick packa upp 100-tals krukor och tog inga kunder... Hoppas ja får ta kunder nästa vecka. Ska be om att få lära mig kassan då!
 
 I morgon hem. Önskar ja kunde ta med Tamar o väskan efter lunchen så ja slapp kuta hem efter ja slutat o sen tillbaka igen. Ska höra.. Man kunde kanske låsa in henne på kontoret!!! ;)

 Dags o äta. O se julkalneden XP

Hade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0