Snart jul!

 Hemma i Lidköping. Såg datumet på tåget och tänkte för mig själv. Det är ju den 20!?!? När hände det. Hur kunde julen komma så plötsligt haha XP
 4 dagar kvar.
 Hade jag varit liten o dum hade jag väl exploderat av längtan. nu är det mer. Jaha 4 dagar kvar.
 Har helt tappat längtan efter jul. Vi ska inte fira på nåt spec sätt. Bara maten då! O skridskor om allt går sig väl! :D

 Nej man växer väl ifrån det där. O nu när vi inte har julklappar längtar ja inte efter att se hur personen ska reagera på min julklapp ens.

 Vi firar bara familj. God mat. Inga julklappar. Hemma.... På juldagn ska vi nog bjuda hem nå vänner på julmat. Inte mina vänner. Familjens vänner så.. 

 Sitter nu o kokar lite polentagröt. Läste på paketet att man skulle koka upp gröten tills den tjockna sedan låta den puttra på svag värme under rörning med träslev i 40-50 minuter! WHAT!!! e de nån som orkar det.
 Men i brist på annat funderade ja på att prova. Den har kokat i 20 minuter nu. O den bara suger i sig vätska har fått hälla på massa extra. Fascinerande vad ja slösat på polenta denna tid haha XP Lite frön räcker ju till litervis med vätska.
 

 Nej kul liv. Skola i morgon. Aaaaaaaaaaskul! God natt :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0