SNÖ! :D

  • Efter att ha roat mig i de få timmar jag har efter att jag kommer hem med att sminka mig och sitta framför nätet bestämde jag mig vid elva att ta tag i sysslorna som behövdes göra innan ja far hem i morgon!
     Diskade, tömde kattsandlådan och gick ut med soporna... stop. Det var alldeles blött på bron! WHAT? det var ju minus nyss. Såg hur allt smälte och jag lyfte blicken. framför mig föll stora tunga kladdiga snöflingor... De smälte direkt på marken men ändå var ja glad. Det snöade. Som ett barn stod ja ett tag där och kollade ut över min lilla gata.
     Det var varmt. blåste som vanligt kallt och isen låg fortfarande kvar på vattenpölarna. Men de smältande snöflingorna vittnade om annat.
     Jag hoppas för någons skull att det blir kallt i morgon igen. Vintern får inte försvinna hur som helst!!!


    Gaga vs Petra? XD


     Nu ska ja lägga mig i sängen så ja åtminstone får sova 6 timmar. Tamar är ute o korriodoren o gör av med extraenergi! XP haha ska leka lite med henne innan ja lägger mig. Frågan är vars hennes lilla söta boll är?

     En fråga till folket där ute som läser min blogg! SVARA nu.
  • Bleka håret. (Som ja gjort på bilden ovan i Photoshop. Kommer känna mig som förut när ja var ung o blond. Gillar inte den rödtonga färg ja har nu. Men frågan är om ja är en riktig blondin då? O kommer håret förstöras?)
  • tona håret rött (Förändring på hög nivå... lite mys till jul nu kanske! Men färgen sitter i ett halvår efter så ja får gå med orange hår)
  • Låta det vara. (Allt är coolt o lugnt om ja låter håret vara helt enkelt. Men ja tycker ja har en tråkig hårfärg. Och är rädd för att bli mörkare...)

 God natt :D

 


Kommentarer
Postat av: Fantomen

Jag tycker du kan göra vad du vill. Det är häftigt med förändring, men du har grymt hår redan nu.

Ultrablont är dock lite fjortisvarning vill jag varna och man får ju en såndär 'fett-hår-varje-dag'-utväxt så småningom om man inte färgar om det.



Det är dom enda visdomsord jag bär i sinnet just nu.

2009-12-04 @ 07:53:19
URL: http://ulrikasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0