Städdag!

 En ganska skoj dag på jobbet. Monica kom förbi o var orolig för att ja blev tvingad att bara stå där nere.
 Tja ja o nej på den frågan. De e så stressiga kunder nu på jul att ja trivs bättre där. plus att chefen sa igår att det var dags för hon o den riktiga anställda att bara stå i kassan eftersom de är de enda av alla 7 som nu jobbar o praktiserar där som vågar sälja. Inte tänker ja komma fram o säga. Låt mig. Jag vågar tvinga på kunderna extra rosor!!! (Anledningen till detta är att hon har redan sålt för 10000 kronor mindre än förra december.)

 Fick göra lite annorlunda begravningsgrejer. Varav en låg sorgbukett till ett barn... det skulle vara ett ljus i.. för att barnet dog som ettåring.
 När hon gav mig ljuset o sa det svarade jag bara. "JAha!" (lite uttråkat till på köpet)
 När ja väl stod vid arbetsbordet tänkte ja efter. Men hur i hela friden lät jag. Värsta oberörd. Som om det vore nåt vanligt att småbarn dog!!! Borde jag ha börjat gråta o utbristit. "Åh nej! 1 år! VArför varför.. varför denna orättvisa. Stackars föräldrar! STACKARS!"
 Men sen slog det mig. Näe.. varför då. Ja känner inte barnet. O om ja ska jobba som florist o göra flera begravningsdekorationer varje dag kan ja inte gråta för varje människa. Jag är ju by the way 100 procemt säker på att den där lilla korven har det bättre nu. Tillsammans med farsan Gud! ;) 
 Förra gånge jag praktiserade här gjorde ja  alla begravningsarrangemang till en flicka på 4 veckor. Har barn för vana att dö när jag praktsera påi interflora!? 

En krans ja gjorde 2007 som inte har nåt med begravning att göra. Men bild som bild. VIlle få inte lite färg här i inlägget XP

 Idag har det varit iskallt. Jag har traskat runt o önskat mig bort. Visst ja står ut med några minusgrader, snö o blixthalka. Men denna blåst! DENNA BLÅST! Går mig på nerverna. Vad är meningen. Skitstad. BU för vädret i Lidköping! MAn undrar ju!!!

 Ska städa nu. I morgon kommer snyggaste brudarna Elin och Alida på fika.. haha... ska bli underbart trevligt o ja får en anledning att städa ordentligt haha

 Hade bra! :D kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0